• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

kızlar bugün bebişimin kalp atışını duyduk çoook mutluyum:nazar::49:

aşkolsun tatlım hamıle olduğunu kardeş topikten öğrendim.hani bize hani bize?neyse allah hayırlısıyla aldırsın kucagına.

kalp seslerini dinleyen arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim.hayatınız boyunca dınledığınız en gusel sestı dimi...

bekliyorum çok güzel haberlerini bizim bebişler yaşıt biliosun belki kalp atışını bile duyarsın bazen oluo ya sonuçta yarın 6 haftalık olcaz zaman geçmio benimde haftaya gitcem bende tekrar ama kaç mm olduğunuda yaz benim geçen perşembe 9mm idi inş büyüodur annesinin karnında

Dun yazamadim hastaneden sonra annemlere gittim ordada internet yoktu dun bebisimi gordum minicikti kalbi kut kut atiyodu cnm soylemedi doktor kac mm oldugunu hersey yolunda dedi bir sorunumuz yok dedi Cok sukur rabbime:49::49::49::49:

kızlar bugün bebişimin kalp atışını duyduk çoook mutluyum:nazar::49:

Maşallah, Allah tamamına erdirir inşallah,

kalp seslerini dinleyen arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim.hayatınız boyunca dınledığınız en gusel sestı dimi...

kesinlikle... Ben ilk ultrason muayenesinde gözyaşlarımı tutamadım, Allah'ın mucizesi içimizde küçük bir can büyüyor ve sonunda bir birey olacak inşallah Allah tamamına erdirir, darısı da sizlere ve tüm isteyenlere olsun,

Dun yazamadim hastaneden sonra annemlere gittim ordada internet yoktu dun bebisimi gordum minicikti kalbi kut kut atiyodu cnm soylemedi doktor kac mm oldugunu hersey yolunda dedi bir sorunumuz yok dedi Cok sukur rabbime:49::49::49::49:

ne güzel tebrikler, inşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz ve bebeğimizi kucağımıza alırız.

çok sevindim ii ikisini bi anda görmüş oldun daha güzel beklemeyeceksin rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına versin kib

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

ayyyyy inanılmaz sevındım allah yuvana ışık saçtı...kucağınada almak nasip olsunn inşallah...

cok sevindim ilk önce kalp atışlarını duymayı sonrada Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah :) darısı bizlere Maşallahh

cok sevindim ilk önce kalp atışlarını duymayı sonrada Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah :) darısı bizlere Maşallahh

amin canım amin bende hep böyle dua ediyorum.ayağımı yere sıkı sıkıya sürdüm hadi sizlerde peşimizden gelin teyzeleri:))))

slm bende pazar gününü bekliyorum..benim 2.denememdi senin ilkmi bide transfer sonrası e2 pogesteron baktırdınmı...inşşş hayırlı haberler alırız

benimde 2.deneme.. e2 testi her gün yapıldı ama hiç bakmadım hastane direkt olarak dosyaya koydugu için hiçte sormadım.. İnşallah sende belirtiler varmı.. Ben bu sabah sayanamadım idrar testi yaptım silik bir çizgi belirdi.. İlaçların etkisinden değildir dimi..Korkuyorum sevinmekten...

Back