• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arkadaşlar uzun bir süre yazamadım.hamile arkadaşlara güzel bir hamilelik süreci, başarısız olanlara birdahaki sefere hayırlı sonuçlar diliyorum.tabi sonuç bekleyenlerede en güzel haberlerle cvp yazmalarını...benim ocak 19 da transferim olmuştu.şimdi 8 haftalık ikizlerime hamileyim.Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder İnşallah.arkadaşlar tek söyleyeceğim sakın umutsuzluğa kapılmayın.Rabbime güvenin ve bol bol dua edin.atbi kendinizede dikkat edin.Allahım hepimize bu mutluluğu nasip etsin.piticim seninde güzel haberlerini bekliyorum:)

Bu iğnelere nasıl dayandınız çok zor çok 5. Gün olacak yarın ama iğneler beni mahvetti kasık ağrısı mide bulantısı allahım çektiğimiz acıların mükafatını ver yarabbim.

arkadaşlar uzun bir süre yazamadım.hamile arkadaşlara güzel bir hamilelik süreci, başarısız olanlara birdahaki sefere hayırlı sonuçlar diliyorum.tabi sonuç bekleyenlerede en güzel haberlerle cvp yazmalarını...benim ocak 19 da transferim olmuştu.şimdi 8 haftalık ikizlerime hamileyim.Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder İnşallah.arkadaşlar tek söyleyeceğim sakın umutsuzluğa kapılmayın.Rabbime güvenin ve bol bol dua edin.atbi kendinizede dikkat edin.Allahım hepimize bu mutluluğu nasip etsin.piticim seninde güzel haberlerini bekliyorum:)

oy oy oy kıyamam onlara nasılda buyumuşler...iyi dileklerin için sağol tatlım sizden sonra sıra bende ve diğer sabırla bekleyen arkadaşlarımda...az kaldı gunlerı sayıyorum

kızlar haftasonu gezmelerine kaçarda ben dururmuyum...kocişe sinema ısmarlıcam...:)grsrz...

olsun tatlım oyle kalsın şimdilik nasıl olsa pazartesi kanıtlanıcak:)iyi düşünelim iyi olsun:)

olmadı arkadaslar....sonuc negatif ! Hepinizin bir gun anne olmanizi cani gonulden diliyorum. Benim dunyalara degismeyecegim 6 yasinda bir oglum var Allah ona saglik sihhat versin acisini gostermesin, bir kardesi olsun istemistim ama kismet degilmis

normal yoldan hamile kalip anne olmus biri olarak, sizin su anda cabaladiginiz yoldan ben de gecmis oldum gercekten cok zor Allah yardimciniz olsun hepinizin emekleri bosa gitmez ve insallah yavrulariniza kavusursunuz...Hepinizin guzel yurekleri anne olmayi hakediyor

saglicakla kalin

olmadı arkadaslar....sonuc negatif ! Hepinizin bir gun anne olmanizi cani gonulden diliyorum. Benim dunyalara degismeyecegim 6 yasinda bir oglum var Allah ona saglik sihhat versin acisini gostermesin, bir kardesi olsun istemistim ama kismet degilmis

normal yoldan hamile kalip anne olmus biri olarak, sizin su anda cabaladiginiz yoldan ben de gecmis oldum gercekten cok zor Allah yardimciniz olsun hepinizin emekleri bosa gitmez ve insallah yavrulariniza kavusursunuz...Hepinizin guzel yurekleri anne olmayi hakediyor

saglicakla kalin

allah oğluna uzun ve güzel ömürler nasip etsin.kısmetten ote yol yok kı ne mutlu sana anneliği tatmışın...hepimizin hakkında hayırlısı olsun

piticim senden korkuyorum o yuzden durumu rapor ediyorum hemen:))))

kontrole gittim test yapildi deger 16ya dusmus kimyasal dedi doktor korunmaya gerek yok nisan mayis deneyelim gel tekrar dedi. ben dogal yolla bebek yapim calismalarina devam edicem en azindan bikac ay daha. mevlam ne eylerse guzel eyler vardir bi bildigi.

basta unyeliarzuma ve piticigime, herkeslere bol sans! 6767 heyecanla bebeginden verecein haberleri bekliyorum. guzel haberler verin ben takipteyim :P

piticim senden korkuyorum o yuzden durumu rapor ediyorum hemen:))))

kontrole gittim test yapildi deger 16ya dusmus kimyasal dedi doktor korunmaya gerek yok nisan mayis deneyelim gel tekrar dedi. ben dogal yolla bebek yapim calismalarina devam edicem en azindan bikac ay daha. mevlam ne eylerse guzel eyler vardir bi bildigi.

basta unyeliarzuma ve piticigime, herkeslere bol sans! 6767 heyecanla bebeginden verecein haberleri bekliyorum. guzel haberler verin ben takipteyim :P

charms çok sevındım tatlım en azından rahmın ve sen zarar görmeden daha fazla psikolojık harbe girmeden atlacan...allah sağlıklı zamanda sağlıklı bebiş versin.hem dediğin gibi bellimi olur belkı nisana mayısa gerek kalmadan yazarsın buraya kocaman hamıleyım diye:)şans hep yanında olsun...

bugun test gunun bizide haberdar edersen mutlu oluruz...allah bebişinin güzel haberlerini versın...

tatlım naslsın hiç sesin çıkmıyo?sende benım gibi vakıtmı dolduruyon?

Kizlar yarin ilk konturolumuz var bebegimizi gorcez Cok heycanliyim Ins guzel haberler verir doktor :49::49::49::49:

bekliyorum çok güzel haberlerini bizim bebişler yaşıt biliosun belki kalp atışını bile duyarsın bazen oluo ya sonuçta yarın 6 haftalık olcaz zaman geçmio benimde haftaya gitcem bende tekrar ama kaç mm olduğunuda yaz benim geçen perşembe 9mm idi inş büyüodur annesinin karnında

saglicakla kalin

Aynen bende senin durumundayım benimde 6 yaşında bir oğlum var ama onu yalnız bırakmak hiç içime sinmiyor... kardeş gigisi var mı... ona bir can yoldaşı olsun istiyorum kardeşlik duygusunu eksik bırakmak canımı acıtıyor.... diliyorum allahımdan çocuklarımız yalnız kalmasın ve allahım kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmaz:))

Merhabalar bende kaç gündür ağrılar halsizliklerle uğraşırken bugün baktım kendimde hiçbirşey hissetmiyorum. Bu kezde üzülmeye başladım acaba tutmadımı diye pazara kadar sanırım kafayı yicem.. Ama düne kadar iyi şeyler düşünürken bugün olumsuz düşünceler kafamda hiçbirşey hissetmemek normal mi!!!

sağolaın benimde 5.hafta ilk denemem inşallah sonuda iyi olur hepimizin

Merhabalar bende kaç gündür ağrılar halsizliklerle uğraşırken bugün baktım kendimde hiçbirşey hissetmiyorum. Bu kezde üzülmeye başladım acaba tutmadımı diye pazara kadar sanırım kafayı yicem.. Ama düne kadar iyi şeyler düşünürken bugün olumsuz düşünceler kafamda hiçbirşey hissetmemek normal mi!!!

pozitif ol pzitif düşün insanın ruh hali bozuluyo böyle hissetmen normal olucak inşallah,bende öğreneli 4 gün falan oldu seninde pozitif olur

Back