- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
canım merhabakizlaaaaaarrrr
burda da paylasiyim diger topicte de paylastim belki bir faydasi dokunur.
tup bebekten once 4 kez asilama yaptirdigimi paylasmistim sizinle bu asilamalar 12 milyon spermle basladi ve son asilamada 7 milyondu. hatta 10 milyonun altinda belki iptal olur diye bile dusunmustum. doktor spermin sinirda oldugunu ama bunun infertelite sebebi olmayabilecegini soylemisti. neyse ben o ara arastirdim ve pek cogu gibi keciboynuzu kuru yaptim. tam 3 ay icti ve tup bebek de 4. aya denk geldi. transferden sonra bana teslim edilen belgeleri dosyalarken bir baktim son alinan ornekte sayi 44 milyon olmus gozlerime inanamadim. 7den 44'e. detaylardan pek anlamiyorum ama sayi gercekten beslenme ve bu kurlerle degisebiliyor. sayisi disinda icerigi kalitesi de artmistir eminim. yapmamis denememis olan varsa mutlaka yapsin sayi sorunu yoksa da belki kalitesi degisir bebekler gelir hatta tup bebek icin bile kalite onemli bence herkes denemeli. bu da bir umut:)
bizimde sayımız tüp bebekte 9 milyondu ne güzel ya
şimdi bende eşime her sabah taze akşamdan hazırladığım keçiboynuzu suyunu içiriyorum
1 ay oldu başlayalı inşallah faydası olur bizede ayrıca drumuzun verdiği vitamin ilaçlarınıda kullanıyor
birde hersabah aç karnına kestane balı yedireceğim inş bizde faydasını görürüz
peki senin tüp bebek tuttumuu