• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Ben kalp atıışını duyacağımı zannetmiyordum erken diye düşünüyordum ultrasonda keseyi gösterdi bebişi gösterdi sonra ben ona öyle şaşkın şaşkın bakarken oda da güm güm sesleri duyuldu doktorum kalp atışları dediği andan itibaren ağlamaya başladım harika bir duyguymuş binlerce kez şükrettim o an. Bende henüz göğüs şişkinliği ,uyuma isteği ve çok çabuk acıkmanın dışında başka bir belirti yok . İnşallah sende ve diğer tüm bekleyen arkadaşlarım meleklerine kavuşur Allahımın izniyle.

çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşallah. bende ilk keseyi ve kalp atışını gördüğümde göz yaşlarımı tutamadım. dün de ikinci kontrolümüz vardı. ultrasonda bebeğimizi gördük ve kalp sesini duyduk çok güzel bir duygu. Allah herkese yaşatsın. burdaki tüm arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırlar. AMİN...

Selam kızlar bugün kese için kontrol vardı. Rabbime binlerce kez şükürler olsun keseyi içinde meleğimi gördük.6 haftalık dedi doktor ve kalp atışını dinletti. Rabbim bu duyguyu evlat sahibi olmak isteyen herkese yaşatsın.

çok çok tebrik ederim canım darısı benim başıma ........:49::49::49::49:

Merhaba dün transferim yapıldı 2 embrıyo transfer edildi ilki 1. Kaliteyi bakalım ayın 10 da kader anı inşallah güzel olur şimdi çarşambaya kadar izinliyim dinleniyorum. Transfer sonrası duş ne zaman aldınız. Ben korkuyorum sıcak su zarar verir mi?

öncelikle tebrik ederim inşallah güzel sonuçlanır ve bebişini alırsın kucağına ben transferin 2. günü girdim duşa sadece küvete oturmayacaksın yada havuza yada jakuziye girmeyeceksin onun dışında ayakta kısa duş alabilirsin dedi doktor bende aldım allaha şükür şu an 5 haftalık hamileyim öncelikle stresten uzak dur ve sürekli yatma kendini yormamak kaydıyle herşeyi yapabilirsin herzaman olduğun gibi ol yani gerisini allaha bırak olacak inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Progestan iğne kullanan varmı?? Bu iğneler çok fena ya kalçam fena halde. Bide bu iğneler uyku yapar mı geceleri 2 ye kadar otururken şimdi tavuk gibiyim hatta öyle bir uyku halindeyim ki yattığım yerde uykuya dalıyorum

Progestan iğne kullanan varmı?? Bu iğneler çok fena ya kalçam fena halde. Bide bu iğneler uyku yapar mı geceleri 2 ye kadar otururken şimdi tavuk gibiyim hatta öyle bir uyku halindeyim ki yattığım yerde uykuya dalıyorum

Ben kullanıyorum progynex 50 mg .günde bir defa.artık kalçada yapacak yer kalmadı zaten heryer mosmor , otursan oturulmuyor :1: :1: transferden öncede kullandım ama hiç uyku yapmamıştı . Transferin kaçıncı günü senin ? Benim 6.günden sonra göz kapaklarını tutamama başlamıştı.İnşllah sende pozitif sonucu alırsın

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum progynex 50 mg .günde bir defa.artık kalçada yapacak yer kalmadı zaten heryer mosmor , otursan oturulmuyor :1: :1: transferden öncede kullandım ama hiç uyku yapmamıştı . Transferin kaçıncı günü senin ? Benim 6.günden sonra göz kapaklarını tutamama başlamıştı.İnşllah sende pozitif sonucu alırsın
Aslında daha yeni sayılır Çarşamba transfer yapıldı bugün 2 gün sayılır. Ay inşallah ya acaba bukadar erken belirti olması normal mi. Daha çok yeni. Ama kasıklarım ağrıyo ama hep kullandığım ilaçlardandur diye düşünüyorum

Aslında daha yeni sayılır Çarşamba transfer yapıldı bugün 2 gün sayılır. Ay inşallah ya acaba bukadar erken belirti olması normal mi. Daha çok yeni. Ama kasıklarım ağrıyo ama hep kullandığım ilaçlardandur diye düşünüyorum

tatlım kendini dinleme ilaçların etkısı yanıltabılır.inan zor gunler ama sonunda bebeğin içinde ve 9 ay çıkmıcak:)bu arada test gunun ne zaman?

kızlar bugün transferin 7. günü önceki gün e2 ve progesteron testi yaptırdım yani 5. gün progesteron düşük çıktıgı için doktor hergün 2 tane progesteron iğne yazdı of bilmiyorum içimi dündendir karamsarlık kapladı birde adet zamanı olan bütün belirtilerim başladı.inşallah bebişim benimledir ilkinde olmayacagı içime doğmuştu ama bu sefer hep bi umut ışıgı var ne olur dua edin 10 yıldır bıktım çabalamaktan.

bu akşam biraz duygusalım galiba...haftasonu arkadaşımın bebeğini ziyarete gittim ee biliyonuz ikizimde hamile forumda şahane haberler...inanın sabırsızlanıyorum ve kızıyorum kendıme sen herşeyi sabrın karşılığında aldın diyorum...neden bu heyecan neden bu vaktin darlığı...sonrada dıyorumkı mobılyacıdan kanepe siparişi vermedinki hayatının anlamı bebişine kendını en yakın hissedicen zamanlar gelıyo tabıkıde sabırsızlanıp heyecanlanıcaksın...aslına bakılırsa bu iki zıt kutupta benım en sevdığım yer neresi biliyomusunuz:SOĞUK...SAKİN...SESSİZ ve şimdi ben ordayım...[/QUOTE

Canım bende burada güzel haberleri okuyunca hem çok seviniyorum hem üzülüyorum benim neden olmadı diye... ama inanıyorum ki bizde burada güzel haberleri verip mutlu olucaz....

kızlar bugün transferin 7. günü önceki gün e2 ve progesteron testi yaptırdım yani 5. gün progesteron düşük çıktıgı için doktor hergün 2 tane progesteron iğne yazdı of bilmiyorum içimi dündendir karamsarlık kapladı birde adet zamanı olan bütün belirtilerim başladı.inşallah bebişim benimledir ilkinde olmayacagı içime doğmuştu ama bu sefer hep bi umut ışıgı var ne olur dua edin 10 yıldır bıktım çabalamaktan.

inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz.... kucağın sımsıcak cennet kokusuyla dolar....

çok sevindim duygu kucağına almayıda nasip etsin bugün benim kasıklarım çok ağrıodu doktora gittim 9mm kese görünüo dedi kendim 5 haftalığım kaç mm di senin acaba benimki kücükmü

çok sağol arkadaşım Allah sanada nasip etsin kucağına almayı. Keseyi hiç sormadım pirinç tanemi görünce :1: doktorda birşey söylemedi embriyo 4,5 mm dedi sadece kese için birşey söylemedi bende merak ettim şimdi

Selam kızlar bugün kese için kontrol vardı. Rabbime binlerce kez şükürler olsun keseyi içinde meleğimi gördük.6 haftalık dedi doktor ve kalp atışını dinletti. Rabbim bu duyguyu evlat sahibi olmak isteyen herkese yaşatsın.
duygu çok sevindim ALLAH sağlıkla devamını da yaşatsın... bende bugün keseyi gördüm minicikti yaaa.
bu duyguyu herkes yaşasın inşallah...

Amin cnm aramizda tam 1hafta var Bende sali gunu gitcem Cok heycanliyim guzel bir duygu olsa gerek simdi durumun nasil mide bulantilarin varmi
erdgökce senin nasıl geçiyor? her şey yolundadır inşallah...

kızlar nasılsınız? bugün ilk kontrolümüze gittik.mercimek kadar bir karartı gördük.karından bakıldı o karartı keseymiş.
yalnız ilaç etkisiyle oluşan kistlerde varmış en büyüğü 5mm. imiş. doktor korkmana gerek yok vücut onları 4. aydan itibaren atacak dedi.
yanımda kız kardeşimde vardı çok mutluyduk ya. hemen resmini çekti doktor dur kız daha ben görmedim neyi çektin diye de şaka yaptı.
ultrason resmimizi de iki tane aldık kardeşim albüm hazırlığında mercimek için :))

birde bir şey soracağım bu hamilelik takvimi yanlış mı? bebeğinizin kol bacak yumrularını rahatlıkla görebileceksiniz diyor. ben göremedim.
karından bakıldığı için keseyi ancak gördük.

duygu çok sevindim ALLAH sağlıkla devamını da yaşatsın... bende bugün keseyi gördüm minicikti yaaa.
bu duyguyu herkes yaşasın inşallah...

erdgökce senin nasıl geçiyor? her şey yolundadır inşallah...

Iyim cnm Cok sukur hersey yolunda bir sorunumuz yok sali konturolumuz var Ins hersey yolundadir sen nasilsin senin durumun nasil bir degisiklik varmi durumunda:49::49::49::49:

Iyim cnm Cok sukur hersey yolunda bir sorunumuz yok sali konturolumuz var Ins hersey yolundadir sen nasilsin senin durumun nasil bir degisiklik varmi durumunda:49::49::49::49:
ben bugün gittim kese gördük 15 gün sonra kalp atışları için gideceğiz. sorunum yok çok şükür senin iyi olmana sevindim canım.

Kizlar merhaba
Transferimin bugun 9.gunu pazartesi sonuc belli olacak hayirlisiyla...yalniz ben yaramazlik yapip idrar testi yaptim 7.gunde hayalet cizgiyi gorunce 8.gunde birdaha yaptim pembe ikinci cizgiyi gordum ilaclardan olabilirmiki !!neyse dusuncesi bile guzel :) hayirlisi artik

kızlar nasılsınız? bugün ilk kontrolümüze gittik.mercimek kadar bir karartı gördük.karından bakıldı o karartı keseymiş.
yalnız ilaç etkisiyle oluşan kistlerde varmış en büyüğü 5mm. imiş. doktor korkmana gerek yok vücut onları 4. aydan itibaren atacak dedi.
yanımda kız kardeşimde vardı çok mutluyduk ya. hemen resmini çekti doktor dur kız daha ben görmedim neyi çektin diye de şaka yaptı.
ultrason resmimizi de iki tane aldık kardeşim albüm hazırlığında mercimek için :))

birde bir şey soracağım bu hamilelik takvimi yanlış mı? bebeğinizin kol bacak yumrularını rahatlıkla görebileceksiniz diyor. ben göremedim.
karından bakıldığı için keseyi ancak gördük.

ay ne guzeeellll darisi kalp atislarina olsun:)))) nasil gidiyo bulantin vs var mi?

kizlaaaaaarrrr
burda da paylasiyim diger topicte de paylastim belki bir faydasi dokunur.

tup bebekten once 4 kez asilama yaptirdigimi paylasmistim sizinle bu asilamalar 12 milyon spermle basladi ve son asilamada 7 milyondu. hatta 10 milyonun altinda belki iptal olur diye bile dusunmustum. doktor spermin sinirda oldugunu ama bunun infertelite sebebi olmayabilecegini soylemisti. neyse ben o ara arastirdim ve pek cogu gibi keciboynuzu kuru yaptim. tam 3 ay icti ve tup bebek de 4. aya denk geldi. transferden sonra bana teslim edilen belgeleri dosyalarken bir baktim son alinan ornekte sayi 44 milyon olmus gozlerime inanamadim. 7den 44'e. detaylardan pek anlamiyorum ama sayi gercekten beslenme ve bu kurlerle degisebiliyor. sayisi disinda icerigi kalitesi de artmistir eminim. yapmamis denememis olan varsa mutlaka yapsin sayi sorunu yoksa da belki kalitesi degisir bebekler gelir hatta tup bebek icin bile kalite onemli bence herkes denemeli. bu da bir umut:)

Back