Merhaba dün transferim yapıldı 2 embrıyo transfer edildi ilki 1. Kaliteyi bakalım ayın 10 da kader anı inşallah güzel olur şimdi çarşambaya kadar izinliyim dinleniyorum. Transfer sonrası duş ne zaman aldınız. Ben korkuyorum sıcak su zarar verir mi?
ben dış gebelik geçirdim iki sene önce, tabi takipte olmadığım için geç farkettik ve kendiliğinden düşmedi. ameliyat ile alındı, beraberinde tüpüm de alındı ne yazık ki. sen neyseki takiptesin canım, kendiliğinden düşmesi güzel
sabah kahvaltısı: YEŞİL SİYAH ZEYTİN,BEYAZ PEYNİR,HAŞLANMIŞ YUMURTA,VİŞNE REÇELİ,SALATALIK,TAZE SIKILMIŞ PORTAKAL SUYU,ARDINDAN MUZ EN SONDA B12 İLAÇ....ya sağlıklı beslenmekten 65 kıloydum 63 kılo oldum...potasyum ve proteın patlaması yaşıcam:)
sana da gecmis olsun bakalim insallah duser kendiliginden. deger dusuk bir zarar gormezsin ameliyata gerek olmaz dedi doktor ama belli de olmaz bu is bitene kadar rahatlayamam
Selam kızlar bugün kese için kontrol vardı. Rabbime binlerce kez şükürler olsun keseyi içinde meleğimi gördük.6 haftalık dedi doktor ve kalp atışını dinletti. Rabbim bu duyguyu evlat sahibi olmak isteyen herkese yaşatsın.
Amin cnm aramizda tam 1hafta var Bende sali gunu gitcem Cok heycanliyim guzel bir duygu olsa gerek simdi durumun nasil mide bulantilarin varmi
Ins cnm Bende senin gibi guzel haberlerle gelirim keseyi gormekte buyuk stresmis hamilemiyim diye bekle sonra keseyi gorcekmiyim diye bekle hepsi stresmis rabbim hayirlisini versinBen kalp atıışını duyacağımı zannetmiyordum erken diye düşünüyordum ultrasonda keseyi gösterdi bebişi gösterdi sonra ben ona öyle şaşkın şaşkın bakarken oda da güm güm sesleri duyuldu doktorum kalp atışları dediği andan itibaren ağlamaya başladım harika bir duyguymuş binlerce kez şükrettim o an. Bende henüz göğüs şişkinliği ,uyuma isteği ve çok çabuk acıkmanın dışında başka bir belirti yok . İnşallah sende ve diğer tüm bekleyen arkadaşlarım meleklerine kavuşur Allahımın izniyle.
Transfer sonrası neler yaptınız yani nelere dikkat ettiniz. Ben sürekli yatıyorum genel ihtiyaclar haricinde. Gerçi iğnede yapıldığı için uykulu bi haldeyim sürekli.
Merhaba dün transferim yapıldı 2 embrıyo transfer edildi ilki 1. Kaliteyi bakalım ayın 10 da kader anı inşallah güzel olur şimdi çarşambaya kadar izinliyim dinleniyorum. Transfer sonrası duş ne zaman aldınız. Ben korkuyorum sıcak su zarar verir mi?
Umarım beklemek zor ama inşallah iyi haberler alırım çok uzakmış gibi annelik ama olsun artık yahayirlisi olsun guzel haberi alirsin umarim tez zamanda:) ilik suyla dus alabilecegimi soylemisti bana doktor hem de 2. gunden itibaren.
Selam kızlar bugün kese için kontrol vardı. Rabbime binlerce kez şükürler olsun keseyi içinde meleğimi gördük.6 haftalık dedi doktor ve kalp atışını dinletti. Rabbim bu duyguyu evlat sahibi olmak isteyen herkese yaşatsın.
arkadaşlar doktora kontrole gıttım bugun çok şükür hersey yolunda...martın 10.da adet olunca başlıcaz tedavıye ve transfer....bebişim gelcek inşallah teyzeleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?