allah hayırlı ömür versin herkesin kuzusuna kimseninkini yanıbaşından ayırmasın....bhrchn bu arada transferdesın dımı nasıl geçıyo gunlerın?Arkadaşlar günaydın,
iki gündür üzüntü içindeyim, bi yakınımızı 14 yaşında meleğimizi kaybettik. Anne ve babasının tek yavrusuydu (malesef ayrılar). ömrü o kadarmış yavrumun. Allah'ım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. O yüzden çok kaptırmamak mı lazım kendimizi olsun olsun diye hiç bilmiyorum. Elbette hepimiz anne olmak istiyoruz ama olduktan sonra kaybetmek en fenası. Allah'ım hepimize hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. ben hep böyle dua ediyorum.
merhaba arkadaşlar bana çok acilinde bi cevap verir misiniz bugun yumurtaların 3.günü ve suan 7-8 hucrelıler 2 yumurtam var 1 i 1.kalite ama bana 5.günü tranfer yapacaklarını söylemişlerdi. Şimdi 3 gün yani bugun diyolar. neden olabilir acaba risklide ondan mı cevap verin ne olur...
arkadaşlar doktora kontrole gıttım bugun çok şükür hersey yolunda...martın 10.da adet olunca başlıcaz tedavıye ve transfer....bebişim gelcek inşallah teyzeleri:)
ay hadi gozun aydin zaman aksin su gibi de gelsin bian once:)
arkadaşlar doktora kontrole gıttım bugun çok şükür hersey yolunda...martın 10.da adet olunca başlıcaz tedavıye ve transfer....bebişim gelcek inşallah teyzeleri:)
senın durumun nasıl kuzum aklım sende kaldı ne dedi doktor?
suan dis gebeyim bi dahakine daha cok calisip ic gebe olucam insallah piti:))))
gezintiye çıkmiş senın bebiş desene bak sen görüyonmu küçük meraklıyı...ters bı zamana denk geldi senın için çok streslı ve uzucu gunlerın geçti...oyle olmasaydı oda rahat rahat oturcaktı yerınde.herseyde vardır bı hayır.hırpalanmadan hayırlı haberleri tez zamanda al inşallah canım benım...
amiin dua et de zararsiz ziyansiz gitsin. ne gelirse allahtan sikayetim yok sadece saglik gitmesin elden
sen nasılsın güzel anne herşey yolundamı?
allah hayırlı ömür versin herkesin kuzusuna kimseninkini yanıbaşından ayırmasın....bhrchn bu arada transferdesın dımı nasıl geçıyo gunlerın?
canım yarın kontrolüm var, bakalım her şey yolundaysa çarşamba perşembe transferim olur diye düşünüyorum.
kizlaaaaar
kontrolum vardi bugun adet de gordum diye az da olsa rahattim baktilar ki degerim 90 olmus dis gebelik dedi doktor ama deger dusuk oldugu icin kendiliginden duser dedi. dis gebelik yasayan var mi? ya da dusurmek icin ilac kullanan var mi?
canım hiç korkma, eğer test doğruysa bile her hastalık karnındaki bebişe bulaşacak diye bir şey yok. en kötüsü Allah göstermesin bulaşırsa da bildiğim kadarıyla tedavisi var. bazı arkadaşlarda bağışıklık olmasına rağmen test sonuçlarında hasta olduğu görünüyor. sen içini ferah tut. dediğin gibi bu testlerin önceden yapılması gerekiyordu. ben toxo geçirmediğim için hamileliğim boyunca 3 defa test yapılacağını söyledi doktorum. Allahın izniyle bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Forumun ev sahibesi... Hadi hayirlisiyla guzel haberlerini almayi umuyoruz.olcak olcakkk:)
suan dis gebeyim bi dahakine daha cok calisip ic gebe olucam insallah piti:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?