• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Arkadaşlar günaydın,
iki gündür üzüntü içindeyim, bi yakınımızı 14 yaşında meleğimizi kaybettik. Anne ve babasının tek yavrusuydu (malesef ayrılar). ömrü o kadarmış yavrumun. Allah'ım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. O yüzden çok kaptırmamak mı lazım kendimizi olsun olsun diye hiç bilmiyorum. Elbette hepimiz anne olmak istiyoruz ama olduktan sonra kaybetmek en fenası. Allah'ım hepimize hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. ben hep böyle dua ediyorum.
allah hayırlı ömür versin herkesin kuzusuna kimseninkini yanıbaşından ayırmasın....bhrchn bu arada transferdesın dımı nasıl geçıyo gunlerın?

merhaba arkadaşlar bana çok acilinde bi cevap verir misiniz bugun yumurtaların 3.günü ve suan 7-8 hucrelıler 2 yumurtam var 1 i 1.kalite ama bana 5.günü tranfer yapacaklarını söylemişlerdi. Şimdi 3 gün yani bugun diyolar. neden olabilir acaba risklide ondan mı cevap verin ne olur...

umutsuz bende aynı fıkırdeyım riske atmak istemedi hem bak benimde 8 tane var ve hepsı 3.gun donduruldu sen bunlara takılıp stres yapma...

arkadaşlar doktora kontrole gıttım bugun çok şükür hersey yolunda...martın 10.da adet olunca başlıcaz tedavıye ve transfer....bebişim gelcek inşallah teyzeleri:)

kizlaaaaar
kontrolum vardi bugun adet de gordum diye az da olsa rahattim baktilar ki degerim 90 olmus dis gebelik dedi doktor ama deger dusuk oldugu icin kendiliginden duser dedi. dis gebelik yasayan var mi? ya da dusurmek icin ilac kullanan var mi?

suan dis gebeyim bi dahakine daha cok calisip ic gebe olucam insallah piti:))))

gezintiye çıkmiş senın bebiş desene bak sen görüyonmu küçük meraklıyı...ters bı zamana denk geldi senın için çok streslı ve uzucu gunlerın geçti...oyle olmasaydı oda rahat rahat oturcaktı yerınde.herseyde vardır bı hayır.hırpalanmadan hayırlı haberleri tez zamanda al inşallah canım benım...

gezintiye çıkmiş senın bebiş desene bak sen görüyonmu küçük meraklıyı...ters bı zamana denk geldi senın için çok streslı ve uzucu gunlerın geçti...oyle olmasaydı oda rahat rahat oturcaktı yerınde.herseyde vardır bı hayır.hırpalanmadan hayırlı haberleri tez zamanda al inşallah canım benım...

amiin dua et de zararsiz ziyansiz gitsin. ne gelirse allahtan sikayetim yok sadece saglik gitmesin elden

kizlaaaaar
kontrolum vardi bugun adet de gordum diye az da olsa rahattim baktilar ki degerim 90 olmus dis gebelik dedi doktor ama deger dusuk oldugu icin kendiliginden duser dedi. dis gebelik yasayan var mi? ya da dusurmek icin ilac kullanan var mi?

ben dış gebelik geçirdim iki sene önce, tabi takipte olmadığım için geç farkettik ve kendiliğinden düşmedi. ameliyat ile alındı, beraberinde tüpüm de alındı ne yazık ki. sen neyseki takiptesin canım, kendiliğinden düşmesi güzel

canım hiç korkma, eğer test doğruysa bile her hastalık karnındaki bebişe bulaşacak diye bir şey yok. en kötüsü Allah göstermesin bulaşırsa da bildiğim kadarıyla tedavisi var. bazı arkadaşlarda bağışıklık olmasına rağmen test sonuçlarında hasta olduğu görünüyor. sen içini ferah tut. dediğin gibi bu testlerin önceden yapılması gerekiyordu. ben toxo geçirmediğim için hamileliğim boyunca 3 defa test yapılacağını söyledi doktorum. Allahın izniyle bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. :49:

Sagol canim insallah dedigin gibi bebislerimizi saglikla aliriz kucagimiza ve herkes alir. Tek yapabileceğimiz Allah tan yardim dilemek. Hepimize sağlık versin

arkadaşlar doktora kontrole gıttım bugun çok şükür hersey yolunda...martın 10.da adet olunca başlıcaz tedavıye ve transfer....bebişim gelcek inşallah teyzeleri:)

teşekkür beğeniler için demekki burdalar can yoldaşlarım yıne yanlız değilim.iyiki varsınız...

Back