Kizlar merhaba suan 5+4 hamileyim ve buradaki doktorumun talimatı uzerine rubella ( kizamikcik), toxoplazma gibi testler yapildi ve rubella ıgM pozitif cikti simdi baska bir hastanede tekrar yapilacak yine pozitif cikarsa 15 gun sonra degerde artis olup olmadigi kontrol edilecek.moralim cok bozuk arkadaslar bilmiyordum ben hamileligin ilk 3ayinda kizamikcik gecirilebilecegini ve bunun en cok fetus icin zararli oldugunu.kimse demedi sormadi bagisikligin var mi diye.doktorlariniza siz sorum gebelik oncesinde asi yapiliyormus arastirin bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum sizler bilin sorun uygulayin.ve nolur dua edin cok ihtiyacim var
bi soru sormak istiyorum arkadaşlar size sizlerden kaç yumurta toplandı.. benden dun 4 yumurta toplandı bugun aradılar 2 si tutmamıs diğer 2 si için de çarşambaya kadar takip edecekler ne olur bi cevap verin sizlerde nasıldın
kızlar merhaba bugün transferimin 7.günü dayanamayıp kan tahlili yaptırdım saat 4 de sonuç 3,5 galiba negatif acaba ilaçlarımı kullanmaya devam etmelimiyim akıl verin
kızlar merhaba bugün transferimin 7.günü dayanamayıp kan tahlili yaptırdım saat 4 de sonuç 3,5 galiba negatif acaba ilaçlarımı kullanmaya devam etmelimiyim akıl verin
kesinlikle devam etmelisin çünkü sonuç 12 gün kesin oluo zaten negatif olunca ilaç kullansan bile zamanı gelince adet olursun panik yapma daha minicik o annesi
devam et tabiki 7.gün daha çok erken... umudunu yitirme daha 5 gün var.... moralini bozup umutsuzluğa kapılmak için çok erken....
3.gün embriyolarıydı 2 tane belki daha tam yerleşememişlerdir kendimi çok güzel kandırırım ama aynı adet olacak gibiyim oda var amannn keşke yapmasaydım diyorum ama işte bugün çok ağladım sebepsiz dedim gidiyim dananın kuyruğu kopsun bugün oda sonuç 3,5((
aramıza hoşgeldin gelincik senıde ekledım tabloya...başından talıhsız olaylar geçmiş ama hemen kendını toplamışın...şimdiki tedavın diğerıne benzemıcek ve çok fazla ilaç kullanmıcan için vucudun daha rahat hıssedıcek kendını....tarnsferden önce kabız olmamak için pilav makarna beyaz ekmek yeme,bol bol su iç,hergun bır dılım ananas ye,sebze ağarlıklı beslen,pişmemiş et tuketme...benım bıldıklerım bunlar...
güzel düşün güzel olsun tatlım...ne guzel bebişlerin var allah canlarınıda nasıp etsın..merhaba bugun güzel haber aldım 2 yumurtamda 3 ve 5 hücreliymiş.. normali 2-4 müş.. bilginiz var mı peki 3.4. günler gelişim durabiliyo mu. 2 yumurta olunca insan ister istemez korkuyo
carmen herşeyın bır tedavısı var.üzme bebişini...hayırlı haberlerını beklıyoruz...Kizlar merhaba suan 5+4 hamileyim ve buradaki doktorumun talimatı uzerine rubella ( kizamikcik), toxoplazma gibi testler yapildi ve rubella ıgM pozitif cikti simdi baska bir hastanede tekrar yapilacak yine pozitif cikarsa 15 gun sonra degerde artis olup olmadigi kontrol edilecek.moralim cok bozuk arkadaslar bilmiyordum ben hamileligin ilk 3ayinda kizamikcik gecirilebilecegini ve bunun en cok fetus icin zararli oldugunu.kimse demedi sormadi bagisikligin var mi diye.doktorlariniza siz sorum gebelik oncesinde asi yapiliyormus arastirin bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum sizler bilin sorun uygulayin.ve nolur dua edin cok ihtiyacim var
ekledim bile allah guzelce susletsınde...piticim canım yaş:28 erkek faktörü 2. deneme bahçelievler medicalpark beklenen gün:7 mart inşallah benide tabloya süslü püslü eklersin canım ya kızlar kendinize dua ederken benide geçirin aklınızdan.
listede 59 kişiyiz ve yaklaşık 23 hamile..... sonuçlar iyi bence tüp bebekle hamilelik oranının %30 olduğu doğruysa biz bu oranın bayağı üstündeyiz... Darısı biz hamile olamayanların başına:))))
merhaba arkadaşlar bana çok acilinde bi cevap verir misiniz bugun yumurtaların 3.günü ve suan 7-8 hucrelıler 2 yumurtam var 1 i 1.kalite ama bana 5.günü tranfer yapacaklarını söylemişlerdi. Şimdi 3 gün yani bugun diyolar. neden olabilir acaba risklide ondan mı cevap verin ne olur...
2.deneme ilki 2008 de yapmıstım.. Ne bileyim korkuyorum sanırımaz yumurta olduğundan riske atmamak için olabilir mi acaba? dışarıda gelişimini tamamlamayabilir, ama anne karnında tamamlayabilir. bu ilk denemen mi?
Bende 8subatta yaptirdim martin 5de benimde muayenem senin Niye oyle gec
merhaba arkadaşlar bana çok acilinde bi cevap verir misiniz bugun yumurtaların 3.günü ve suan 7-8 hucrelıler 2 yumurtam var 1 i 1.kalite ama bana 5.günü tranfer yapacaklarını söylemişlerdi. Şimdi 3 gün yani bugun diyolar. neden olabilir acaba risklide ondan mı cevap verin ne olur...
bilmem transferden 12 gün sonra yani 20 şubat ilk kan testi yaptırdım pozitif gebelik var ama biraz düşük tü kan sonucum 2 gün sonra yine kan ver dediler sonuç ikiye katlandı bidaha emin olmak için 2 gün sonra yani 24 şubatta kan verdim sonuç iyi çıkınca 15 gün sonrasına randevu verdiler sanırım senin sonuçun yüksek çıktığıniçin tekrar yaptırmamışlar bi yönden iyi oldu kalp atışını duyabilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?