kızlarrr bugün opum vardı bakalım bebişleri bıraktık geldik emanete şimdi transferi bekleme aşamasındayız öpüyorum hepinizi kocamanından.
canım hayırlı olsun inşallah 3er 5er bebiş gelir :)kızlarrr bugün opum vardı bakalım bebişleri bıraktık geldik emanete şimdi transferi bekleme aşamasındayız öpüyorum hepinizi kocamanından.
canım ben ümitliyim katlanacak inşallah değerin. benimde ilk 35 çıkmıştı bende korkmuştum ama şükür Allah'ıma ki değer katlandı.ben sadece saglik sorunu cikicak diye korkuyorum bugun biraz arastirdim dis gebelik falan da olabilir gibi geldi hic daha once okumamistim bunlari valla odum kopuyo. yarin da test var sonucu alip doktoru aricam bakalim ne dicek.
senin de degerin katlanmis hersey yolunda bebisin keyfi yerinde demek insallah boyle gider kucagina alana kadar. ben seni hep takip edicem sen de hep yaz olur mu? operim seni guzel anne:))))
çok sevindim canım benim hayırlı olsun hadi bakalım keseyi görünce de yaz böyle...kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jdenız dualarımız senınle hayırlısıyla al bebişini....Kizlar merhaba
isteyken arada girip okuyorum ama pek yazamiyorum, umarim herkes iyidir
2 gun once opum oldu.3 yumurtam var, mikro yapilmis, bugun arayip durumlarini ogrenicem . Yarin da transferim olacak hayirlisiyla. Opudan sonra cok bas donmesi ve biraz kusma surecim oldu ama ertesi gunu duzeldim.
Kan pihtilasma sorunum olmadigi halde opudan sonra ve transferden sonra bununla ilgili ilac ve igne var. O gun pek kendimde olmadigimdan dr sormadim yarin transferde soracagim. Acaba tedbir olarak mi yaziyor?
herkesin bebislerine saglikla kavusmesi umidiyle saglicakla kalin
derin ve 6767 değerler sahane darısı başımıza...canım sanırım aramızda 1 gün var bende dün 4+2 dim ve kan verdim 216 çıktı değerlerimizde çok yakın cuma bidaha kan ver dediler bana ondan sonraki cumada keseyi görürüz dediler
kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah devamını getirsin çok sevindim....
jdenız dualarımız senınle hayırlısıyla al bebişini....
derin ve 6767 değerler sahane darısı başımıza...
erdgökçe inanılmaz sevındım sen sonradan eklendın ekıbe ama dert ortaklığınla sevıldın...allahta senı sevındırdı...sonlara doğru ümitsizleştin ama bak bu iş belırtılere bakmıyo...allah pıt pıt atan kalbınıde keyıfle dınletsın adını susledım bıle:)
canım hayırlı olsun inşallah 3er 5er bebiş gelir :)
canım ben ümitliyim katlanacak inşallah değerin. benimde ilk 35 çıkmıştı bende korkmuştum ama şükür Allah'ıma ki değer katlandı.
ne yaşadıysan fırlat camdan derin derin nefes al tazele kendini. Allah sendeki emaneti daim kılsın...
çok sevindim canım benim hayırlı olsun hadi bakalım keseyi görünce de yaz böyle...
Ayniyiz cnm bende o Gun sonuc alcam hayirlisi olur ins
canım hayırlı olsun inşallah 3er 5er bebiş gelir :)
canım ben ümitliyim katlanacak inşallah değerin. benimde ilk 35 çıkmıştı bende korkmuştum ama şükür Allah'ıma ki değer katlandı.
ne yaşadıysan fırlat camdan derin derin nefes al tazele kendini. Allah sendeki emaneti daim kılsın...
çok sevindim canım benim hayırlı olsun hadi bakalım keseyi görünce de yaz böyle...
bende sonucumu bugün aldım sonuç pozitif değerim 91 çıktı Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
YARIN SONUÇLARI ALALIM VE BİZİM KUTLAMA GÜNÜMÜZ OLSUN İNŞALLAH
yarın test günüm inş güzel haberler alırız herkese umut olur dua edin lütfen
bende sonucumu bugün aldım sonuç pozitif değerim 91 çıktı Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
inşallah alperay bızede yazmayı ihmal etme...birde ilk denememı?sorun neydı?YARIN SONUÇLARI ALALIM VE BİZİM KUTLAMA GÜNÜMÜZ OLSUN İNŞALLAH
sonuç çok güzel allah bızlerede yaşatsın sanada bebeğini koklatsın...bende sonucumu bugün aldım sonuç pozitif değerim 91 çıktı Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
yarın test günüm inş güzel haberler alırız herkese umut olur dua edin lütfen
Uzun zamandir seni merak ediyordum. Cok sevindim hayirlisi olsun insallah.
Ben de 2. Denemeyi nisan ayinda yapiyorum. Laporoskopi olmamam konusunda doktorum beni ikna etmeyi basardi. Hayirlisi bakalim.
Tabloda bir dahaki sefere insallah yazisini gorunce canim sıkılıyor. Onu degistirip. 2.Deneme nisan ayjnda tedaviye baslayacak yapar misin? Bu arada ari sutu polen bal karisimi ve sifaci aktardan osmanli doneminden kalma recete ile bir karisim hazirlattim. Nisana kadar onlari sabah aksam ac karnina. Biestron dhea ilacina da devam. Bakalim hangisi yumurta sayimi ve kalitemi artiracak.arkadaşlar topik ocak ayı olarak açıldı ama muthiş hamıle potansıyelıyle devam ediyo...maşallahhhhh...bizden sonrakılere umut olsun dıye tabloya katılmak isteyen yaşını,deneme sayısını,merkezini,sorununu,test tarıhını yazsın...zevkle eklıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?