• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

kızlarrr bugün opum vardı bakalım bebişleri bıraktık geldik emanete şimdi transferi bekleme aşamasındayız öpüyorum hepinizi kocamanından.

canım inş birsürü emriyo gelişir, en kısa zamanda bebişine kavuşursun :)

erdgökçe, bugünün güzel haberi de senden gelmiş, çok sevindim. Allah güzel bebişini kucağına almayı nasip etsin inş. ne güzel ya her gün en az bir kişinin güzel haberleri geliyor. Allahım isteyen herkese bebişiyle kavuşmayı nasip etsin :)

kızlarrr bugün opum vardı bakalım bebişleri bıraktık geldik emanete şimdi transferi bekleme aşamasındayız öpüyorum hepinizi kocamanından.
canım hayırlı olsun inşallah 3er 5er bebiş gelir :)

ben sadece saglik sorunu cikicak diye korkuyorum bugun biraz arastirdim dis gebelik falan da olabilir gibi geldi hic daha once okumamistim bunlari valla odum kopuyo. yarin da test var sonucu alip doktoru aricam bakalim ne dicek.
senin de degerin katlanmis hersey yolunda bebisin keyfi yerinde demek insallah boyle gider kucagina alana kadar. ben seni hep takip edicem sen de hep yaz olur mu? operim seni guzel anne:))))
canım ben ümitliyim katlanacak inşallah değerin. benimde ilk 35 çıkmıştı bende korkmuştum ama şükür Allah'ıma ki değer katlandı.
ne yaşadıysan fırlat camdan derin derin nefes al tazele kendini. Allah sendeki emaneti daim kılsın...

kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim canım benim hayırlı olsun hadi bakalım keseyi görünce de yaz böyle...

Kizlar merhaba

isteyken arada girip okuyorum ama pek yazamiyorum, umarim herkes iyidir

2 gun once opum oldu.3 yumurtam var, mikro yapilmis, bugun arayip durumlarini ogrenicem . Yarin da transferim olacak hayirlisiyla. Opudan sonra cok bas donmesi ve biraz kusma surecim oldu ama ertesi gunu duzeldim.
Kan pihtilasma sorunum olmadigi halde opudan sonra ve transferden sonra bununla ilgili ilac ve igne var. O gun pek kendimde olmadigimdan dr sormadim yarin transferde soracagim. Acaba tedbir olarak mi yaziyor?

herkesin bebislerine saglikla kavusmesi umidiyle saglicakla kalin
jdenız dualarımız senınle hayırlısıyla al bebişini....

canım sanırım aramızda 1 gün var bende dün 4+2 dim ve kan verdim 216 çıktı değerlerimizde çok yakın cuma bidaha kan ver dediler bana ondan sonraki cumada keseyi görürüz dediler
derin ve 6767 değerler sahane darısı başımıza...

kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

erdgökçe inanılmaz sevındım sen sonradan eklendın ekıbe ama dert ortaklığınla sevıldın...allahta senı sevındırdı...sonlara doğru ümitsizleştin ama bak bu iş belırtılere bakmıyo...allah pıt pıt atan kalbınıde keyıfle dınletsın adını susledım bıle:)

jdenız dualarımız senınle hayırlısıyla al bebişini....

derin ve 6767 değerler sahane darısı başımıza...

erdgökçe inanılmaz sevındım sen sonradan eklendın ekıbe ama dert ortaklığınla sevıldın...allahta senı sevındırdı...sonlara doğru ümitsizleştin ama bak bu iş belırtılere bakmıyo...allah pıt pıt atan kalbınıde keyıfle dınletsın adını susledım bıle:)

Cok Saol gordum Cok guzel olmus ellerine saglik ben buraya kadar gelcegimi hic dusunmemistim

canım ben ümitliyim katlanacak inşallah değerin. benimde ilk 35 çıkmıştı bende korkmuştum ama şükür Allah'ıma ki değer katlandı.
ne yaşadıysan fırlat camdan derin derin nefes al tazele kendini. Allah sendeki emaneti daim kılsın...

çok sevindim canım benim hayırlı olsun hadi bakalım keseyi görünce de yaz böyle...

Ins yazmammi ilk isim buraya yazmak

arkadaşlar topik ocak ayı olarak açıldı ama muthiş hamıle potansıyelıyle devam ediyo...maşallahhhhh...bizden sonrakılere umut olsun dıye tabloya katılmak isteyen yaşını,deneme sayısını,merkezini,sorununu,test tarıhını yazsın...zevkle eklıyım...

bende sonucumu bugün aldım sonuç pozitif değerim 91 çıktı Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ins cnm o gunleride goruruz 15gun sonra iyi haberi alalim keseyi gorelim daha mutlu olcam

bende sonucumu bugün aldım sonuç pozitif değerim 91 çıktı Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Tebrik ederim. Hayırlısıyla devamı da gelir inş. Darısı başımıza.
Kızlar belirti oldu mu bu süreçte? Gördüğüm kadarıyla adet sancısı ve batma oluyor bebişi tutunanlarda.

Uzun zamandir seni merak ediyordum. Cok sevindim hayirlisi olsun insallah.

Ben de 2. Denemeyi nisan ayinda yapiyorum. Laporoskopi olmamam konusunda doktorum beni ikna etmeyi basardi. Hayirlisi bakalim.

YARIN SONUÇLARI ALALIM VE BİZİM KUTLAMA GÜNÜMÜZ OLSUN İNŞALLAH :emir_bebek:
inşallah alperay bızede yazmayı ihmal etme...birde ilk denememı?sorun neydı?

sonuç çok güzel allah bızlerede yaşatsın sanada bebeğini koklatsın...
yarın test günüm inş güzel haberler alırız herkese umut olur dua edin lütfen

serifaks hadı bakalım guzel değerlerle görelim senıde...

arkadaşlar transfer olmadığı halde bu ay sağ kasığımda yumurtalığımda bı ağrı var aynı yumurta toplamadan oncekı ağrı...hiçbi ilaç kullanmıyorum...öncekı ılaçların etkısımı?bugun adetımın 11.gunu yumoşlarmı buyuyo acaba:?:

arkadaşlar topik ocak ayı olarak açıldı ama muthiş hamıle potansıyelıyle devam ediyo...maşallahhhhh...bizden sonrakılere umut olsun dıye tabloya katılmak isteyen yaşını,deneme sayısını,merkezini,sorununu,test tarıhını yazsın...zevkle eklıyım...
Tabloda bir dahaki sefere insallah yazisini gorunce canim sıkılıyor. Onu degistirip. 2.Deneme nisan ayjnda tedaviye baslayacak yapar misin? Bu arada ari sutu polen bal karisimi ve sifaci aktardan osmanli doneminden kalma recete ile bir karisim hazirlattim. Nisana kadar onlari sabah aksam ac karnina. Biestron dhea ilacina da devam. Bakalim hangisi yumurta sayimi ve kalitemi artiracak.

Back