• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Kızlar benim değerler düşüşe geçti..... Sanırım kimyasal gebelik geçirmişim çok üzgünüm:(((

cnm çok üzüldüm, kimyasal gebelik yaşayan biri olarak pozitifi görüp negatife dönmek çok kötü oluyor, herşeyin hayırlısı deyip topla kendini demekki zamanı değilmiş,Allah doğru zaman en zamanda o zaman kavuştursun bizi bebişlerimize... ben de doğal yolla olmazsa tekrar deneyeceğim yaza doğru inş. Allah yardımcımız olsun sabır versin...

duygu sonucun pozitifmiş çok sevindim testten önce neler hissediyodun bende sadece baş dönmesi var od ilaçların etkisinden herhalde.sende ne gibi etkiler vardı merak ediyorum[/QUO

çok teşekkür ederim arkadaşım .transferden sonra 6.güne kadar hiçbir belirti yoktu bayapı üzülmüştüm hatta yalnız o günden sonra kasıklarımda batmalar oldu yatarken gerilme vardı kasıkta. transferden sonra bugün 18.günüm ve daha birkaç gündür uyku eğilimi ve iştah artışı mevcut çabuk acıkıyorum.Tüm belirtiler bunlar

çok teşekkür ederim arkadaşım biraz rahatladım bende hala bişey yok çünkü.bugün 5.günüm hala bişey hissetmedim diye korkuyodum.

arkadaşlar kaç gündür giremedim topiğe kendimle uğraşmaktan bir hal oldum.baş dönmeleri yüzünden hastanelerde geziyorum 4 serumdan sonra açtım gözümü vertigo dan dolayı oluyormuş başdönmem.neyse biraz iyiyim drumla konuştum ve ilaçlara başladım.hem vertigo ilaçları hem bebiş için hazırlık ilaçları hap kolik oldum..umarım bu sefer bir sorun olmadan transfere hazır olurum dualarınızda benide unutmayı....

arzucum buyuk gecmis olsun. ben de iki kez yataklara dustum vertigo yuzunden ayaga kalkamiyordum. bu tekrarlayan bir durum ozellikle hamilelik de tetikleyebilir bu yuzden aklinda bulunsun. acibadem maslakta manevra denilen bir uygulama var. muhakkak pek cok yerde vardir ama ben orda ayaga kalktim ilacsiz bir sekilde kurtarmisti beni. aklinda olsun ihtiyacin olursa ve ilac kullanamayacak durumda olursan kurtarir seni.

kıslar bursada acıbadem hastanesin de şahin beyin hastası olan varmı?önümüzdeki ay kısmet olursa bende oraya gitmek istiyorum ama bilgi alayım sizlerden:emir_bebek:

kizlar ne cok kisi gelmis ne kadar artmis sayimiz takip etmek iyice zorlasmis piticim sana kolayliklar dilerim mesayin artiyor git gide:))))
ben bugun ikinci kez test yaptim ve sukurler olsun ki cok az cikmis degerim. sukrediyorum cunku dis gebelik olur diye cok korktum gerci hala risk var ama carsamba gunu kontrole gidicem ve tekrarlanacak test. yani testin negatif cikmasi sadece olmadi diye uzer boyle cetrefilli isler insanin saglik kaygisini arttiriyor bu daha zor.

umarım o günde güzel haberler paylaşırsın bizimle.ALLAH yardımcın olsun inşallah herşey sağlıklı bi şekilde yolunda gider

kızlar benim değerler düşüşe geçti..... Sanırım kimyasal gebelik geçirmişim çok üzgünüm:(((

ezel şu an herkesin dediği sana anlamsız gelir biliyorum ama ben seni çok ii anlıyorum 3 kez senin şu ana hissettiklerini hissettim bi değerim 500 e kadar çıkmıştı ve hepsini kendiliğimden hamile kalmıştım ama bizim bilmediğimiz şerlerde bi hayır var kimyasal olmasına bazen sevinmeli insan çünkü haftası büyüyüp kese görünse sonra yolunda gitmese kürtaj olmak zorunda kalıosun bide 9 ay karnında taşıyıp son günlerde kaybedenler var yani beterin beteri var
ha ben ne oldum beni teşhis edmemişlerdi endometriozis çok çok ağırmış ameliyat oldum menapoza sokuldum tam dokuz aydır bu tüp bebeğe hazırlık yaptım çok şükür bugün öğrendim pozitifi ancak yinede allah bilir ama kürtaj olmaktansa herzaman kimyasal gebelik daha iyidir çünkü adetle atıveriosun önümüzdeki ay gebe kalma ihtimali oluo ki ben arka arkaya iki kalmıştım

yani hiç üzme kendini rabbim senin için bi güzellik düşünüo ki sana değerini bilesin diye yaşattı kib

Kızlar benim değerler düşüşe geçti..... Sanırım kimyasal gebelik geçirmişim çok üzgünüm:(((

ezel hic uzulme saglik olsun de. ben de sanirim benzer bir durum yasiyorum suan. dunya kadar olasilik okudum ve cok korktum. sorunsuz bi sekilde adet gorelim rahmimiz zarar gormeden onumuzdeki aylarda devam edelim.

kızlar değerim 320 çıktı çok şükür hamileyimmmmmmmm
tutunsun annesine sıkı sıkı herkes aynı duyguları yaşasın
allah ol demesi yeter inş sağlıcakla kucağımıza alırız

aminnn. çok sevindim bu güzel habere inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın.ben bu haberleri alınca nedendir bilmem tedavime olan güvenim artıyo.korkularım bi anlık kayboluyo.

tebrikler canım Maşallah Allahım kucağınada sağlıcakla almanı nasip eder inşallah :)))

arkadaşlar sonucu pozitif gelenler ve hamişliği ilerleyenler, kasık ağrınız varmı? Lavaboda bile acıma oluyor bende. Kasıklarıma 15 20 sn.lik ağrı gibi bişeyler oluyor. Normal midir? Korkuyorum ben...

Canım benim çooookk sevindim...Allah devamını sorunsuz atlatıp evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah ...

Canım benim ne desem boş biliyorum... Yakın zamanda benzer şeyleri bende yaşadım çok zor biliyorum ama geçecek canım... Bizler çabucak toparlanıp yola devam edicez... Ben öyle yaptım umudunu kaybetme elbet biZde evlatlarımızı kucağımıza alıcaZ... Sadece biraz daha zaman ...

ya ne güzel duygular içindesindir sen şimdi.ALLAHIM nazarlardan korusun inşallah böyle güzel devam edersin

arkadaşlar sonucu pozitif gelenler ve hamişliği ilerleyenler, kasık ağrınız varmı? Lavaboda bile acıma oluyor bende. Kasıklarıma 15 20 sn.lik ağrı gibi bişeyler oluyor. Normal midir? Korkuyorum ben...

6767 herkeste farklı oluyor, bende de son birkaç gündür ağrı başladı, kanama riskiyle yatırmıştı doktor, hala evde yatıyorum zaman zaman da ağrılar oluyor. ilk üç ay böyle, hem çok güzel hem de çok zor :) eğer çok tedirgin olduysan ara hemen doktorunu ki için rahatlasın.

geçmiş sayfalarda hem güzel hem de kötü haberler gördüm. hepsi Allahın takdiri. serifaks arkadaşım tebrik ederim, Allah kucağına almayı nasip etsin inş.

ezel, sevincini geçen gün burada paylaşmıştık. inan şimdi de üzüntünü paylaşıyor ve sana sabır diliyorum:(

teşekkürederim yaşım 35 anadolu sağlık merkezi istanbul sorun geçmişte 6 kez düşük yaşadım sebepsiz düşük ve mol gebelik 20 şubat 2013 teds tarihim beta hcg 22.66 pozitif şimdilik gebeyim 22. şubatta yeniden test yaptırıcam ilerleyişi görmek için hayırlısı umarım sağlıklı şekilde gebeliğim devam eder herkese bol şans diliyorum
alperay hatırladım senı kısa bı sure once yazıyodun topikte ekle benıde demiştin...ekledım şimdi...inşallah güzel güzel artar değerin...bebişin koşar koynuna...

kizlar ne cok kisi gelmis ne kadar artmis sayimiz takip etmek iyice zorlasmis piticim sana kolayliklar dilerim mesayin artiyor git gide:))))
ben bugun ikinci kez test yaptim ve sukurler olsun ki cok az cikmis degerim. sukrediyorum cunku dis gebelik olur diye cok korktum gerci hala risk var ama carsamba gunu kontrole gidicem ve tekrarlanacak test. yani testin negatif cikmasi sadece olmadi diye uzer boyle cetrefilli isler insanin saglik kaygisini arttiriyor bu daha zor.

charms evet mesaim arttı ama inan sizi birarada tutmak tüm yorgunluklarımı alıp götürüyo...kendimi burda tüm gızlı kapaklı kalan duygulardan arındırılmış ve rahat hıssediyorum...değerim yukseldı demişsin kaç oldu?katladımı yoksa?eğer katladıysa dewam ediyo demektir...

alperay hatırladım senı kısa bı sure once yazıyodun topikte ekle benıde demiştin...ekledım şimdi...inşallah güzel güzel artar değerin...bebişin koşar koynuna...

sağol canım temennin için çok teşekkürederim nolur değerim yükselsin herşey yolunda gitsin şu cuma
bi gelsin bla bla bla......:emir_bebek::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

charms evet mesaim arttı ama inan sizi birarada tutmak tüm yorgunluklarımı alıp götürüyo...kendimi burda tüm gızlı kapaklı kalan duygulardan arındırılmış ve rahat hıssediyorum...değerim yukseldı demişsin kaç oldu?katladımı yoksa?eğer katladıysa dewam ediyo demektir...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back