• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arkadaşlar transfer olmadığı halde bu ay sağ kasığımda yumurtalığımda bı ağrı var aynı yumurta toplamadan oncekı ağrı...hiçbi ilaç kullanmıyorum...öncekı ılaçların etkısımı?bugun adetımın 11.gunu yumoşlarmı buyuyo acaba:?:

Muhtemelen ilaclarin etisidir. Ben de hala zaman zaman agri duyuyorum kasiklarimda. Sonucta hormonlari maximum seviyede calistiriyoruz. Yavaslamalari zaman alir diye dusunuyorum. Belki de bekleme suresinde hamile kalinabilmesinin sebebi ilaclarin etkisinin henuz vucuttan atilmis olmamasidir.

arkadaşlar transfer olmadığı halde bu ay sağ kasığımda yumurtalığımda bı ağrı var aynı yumurta toplamadan oncekı ağrı...hiçbi ilaç kullanmıyorum...öncekı ılaçların etkısımı?bugun adetımın 11.gunu yumoşlarmı buyuyo acaba:?:

Canım ilaçlar etkisini sonraki ay da gösteriyormuş. Muhtemelen yumoşlar büyüyodur ;)

kızlaaaar
sonucumu aldım maalesef sevındırıcı bır haber veremıyorum. uzulmedim ama artik sorun oldugunu dusunup endiselendim. sonucum 28 cikti ve takip edilmesi gereken bir durum dedi hemsire testi tekrarlicam. bana sebepsiz infertelite denilmisti sanirim artik bir sebep arayacaklar. hakkimizda hayirlisi. tek dilegim ciddi bir sorun tespit edilmesin gerisi kolay yilmadan denicez.

yazmistim zaten uzuldugum seyler oldu ve hatirlatti bana hayat tek sorunun bebek olmayacagini. bu yuzden son derece metanetliyim.

allah hepimizin yardimcisi olsun, operim guzel anne adaylarini tek tek
piticim arzucum zaman zaman girer haberdar ederim ve haberlerinizi alirim:)) sakin siz de uzulmeyin benim icin. dua edin ki saglik problemi cikmasin bundan sonraki sureclerde

canım hakkında hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin.ne diyeceğimi bilemedim ümidini kaybetme belki artar canım.kendimle uğraşmaktan seninle ilgilenemedim kusura bakma canım.
Selam kızlar nasılsınız? Az once doktordan geldim ve ikinci maraton bugün itibariyle başlamış bulunmakta. İkinci kontrol 28 şubat. Estrofem diye bir hap verdi. Baş ağrısı mide bulantısı yapar dedi. Aranızda kullanan var mı?

bana yaptı canım ama artık ilaç mı başka birşey mi tam kestiremiyorum

ben bugün tekrar gittim beta hcg vermeye.
sonuç 212,9olmuş neredeyseee 3e katlamış..
çok sevindiiim.. ALLAH'ım hep böyle devam ettirsin.
haftaya perşembe cuma ultrasonda bakılacak bebeğime...

6767 canım çok güzel haberler vermişsin .Allah güzel haberlerin devamını nasip etsin.....

kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar kaç gündür giremedim topiğe kendimle uğraşmaktan bir hal oldum.baş dönmeleri yüzünden hastanelerde geziyorum 4 serumdan sonra açtım gözümü vertigo dan dolayı oluyormuş başdönmem.neyse biraz iyiyim drumla konuştum ve ilaçlara başladım.hem vertigo ilaçları hem bebiş için hazırlık ilaçları hap kolik oldum..umarım bu sefer bir sorun olmadan transfere hazır olurum dualarınızda benide unutmayı....

arkadaşlar kaç gündür giremedim topiğe kendimle uğraşmaktan bir hal oldum.baş dönmeleri yüzünden hastanelerde geziyorum 4 serumdan sonra açtım gözümü vertigo dan dolayı oluyormuş başdönmem.neyse biraz iyiyim drumla konuştum ve ilaçlara başladım.hem vertigo ilaçları hem bebiş için hazırlık ilaçları hap kolik oldum..umarım bu sefer bir sorun olmadan transfere hazır olurum dualarınızda benide unutmayı....

Geçmiş olsun canım. Kayınvalidemde de Vertigo var, fena baş dönmesi yapar ondan biliyorum. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler verirsin.

kıyamam sana kuzum ya neler geldı boyle başına ama olsun atlatıcaksın.vertigo kontrol altına alınabılcek bışey ilaçlar senı rahatlatıcak...zaten kendine geldikten sonrada bebeğin sana gelicek...

Geçmiş olsun arzu... Umarım en kısa zamanda iyileşirsin... Dualarımız seninle

arkadaşlar topik ocak ayı olarak açıldı ama muthiş hamıle potansıyelıyle devam ediyo...maşallahhhhh...bizden sonrakılere umut olsun dıye tabloya katılmak isteyen yaşını,deneme sayısını,merkezini,sorununu,test tarıhını yazsın...zevkle eklıyım...
benide ekler misiniz??
yaş 31 - 2.deneme -memorial -pcos+erkek faktörü - 14 şubatta tedaviye başaldım halen sürmekte :16: okadar güzel souç var ki belki şans getirir

arkadaşlar topik ocak ayı olarak açıldı ama muthiş hamıle potansıyelıyle devam ediyo...maşallahhhhh...bizden sonrakılere umut olsun dıye tabloya katılmak isteyen yaşını,deneme sayısını,merkezini,sorununu,test tarıhını yazsın...zevkle eklıyım...

Beni de eklerseniz sevinirim :17: yaş 25 , ilk deneme, istanbul cerrahi hastanesi, pko-eş faktörü, test tarihim 14 şubattı pozitif :nazar:

Kızlar benim değerler düşüşe geçti..... Sanırım kimyasal gebelik geçirmişim çok üzgünüm:(((

Canım tekrarladın mı testi ? Doktorun ne diyor ? Ümitsizliğe kapılma lütfen dualarını eksik etme belki bebişlerin son anda tutunur sana kaç kişi var doktor sonlandıralım demesine rağmen bekleyip bebişine kavuşan.Rabbim en hayırlısını nasip etsin sana

benide eklermisin yeni katıldım aranıza.25yaşındayım,ilk kez deniyoruz,uludağ üniversitesi tübbebek ünitesi,herhangi bir sorun yok,26/02/2013 test tarihim

Beni de eklerseniz sevinirim :17: yaş 25 , ilk deneme, istanbul cerrahi hastanesi, pko-eş faktörü, test tarihim 14 şubattı pozitif :nazar:

duygu sonucun pozitifmiş çok sevindim testten önce neler hissediyodun bende sadece baş dönmesi var od ilaçların etkisinden herhalde.sende ne gibi etkiler vardı merak ediyorum

Kızlar benim değerler düşüşe geçti..... Sanırım kimyasal gebelik geçirmişim çok üzgünüm:(((

ezel üzülmemek içten değil ama toparla kendini tatlım sonuçta kımyasalda olsa rahmın gebe kalmayı oğrendı bı dahakıne işin dahada kolay olucak...
duygucum sen hep bizimleydin tabloyada çok yakışıcaksın:)
benide eklermisin yeni katıldım aranıza.25yaşındayım,ilk kez deniyoruz,uludağ üniversitesi tübbebek ünitesi,herhangi bir sorun yok,26/02/2013 test tarihim

nisaemre ekledim tatlım allah hayırlı haberlerinde göstersın 26sında...

ezel üzülmemek içten değil ama toparla kendini tatlım sonuçta kımyasalda olsa rahmın gebe kalmayı oğrendı bı dahakıne işin dahada kolay olucak...

duygucum sen hep bizimleydin tabloyada çok yakışıcaksın:)

nisaemre ekledim tatlım allah hayırlı haberlerinde göstersın 26sında...

aminnnn.canım burayı bulduğum iyi oldu kendim gibi olan insanlarla konuşmak iyi geliyo.dertleşmek gerçekten iyi geliyo çünkü buradaki herkes halden anlıyo.dışardakiler gibi değil

arkadaşlar 47 sonuçtan 26 sonuç hamiş oldu ama 22 hamiş devam ediyo...baktıkça içim çosuyo...bunlar bızlerın mucıze bebekleri...allah bizlerede yaşatsın...

Son düzenleme:
amin inşallah.içinde bu ateş kimin yanıyosa RABBİM herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin birbirimizin güzel haberleriyle güçleniyoruz ne güzel yaaaa....

duygu sonucun pozitifmiş çok sevindim testten önce neler hissediyodun bende sadece baş dönmesi var od ilaçların etkisinden herhalde.sende ne gibi etkiler vardı merak ediyorum[/QUO

çok teşekkür ederim arkadaşım .transferden sonra 6.güne kadar hiçbir belirti yoktu bayapı üzülmüştüm hatta yalnız o günden sonra kasıklarımda batmalar oldu yatarken gerilme vardı kasıkta. transferden sonra bugün 18.günüm ve daha birkaç gündür uyku eğilimi ve iştah artışı mevcut çabuk acıkıyorum.Tüm belirtiler bunlar

kimyasalda olsa rahmin gebe kalabılıyo.. bu bıle bır aşama elbet bıgun senı hiç ama hiç bırakmıcak...dondurulmuşların varmıydı?durmak yok yola devam...

hoşgeldin alperay sen yaşını,merkezini,sorununu,test tarıhını yaz eklıyım...

serifaks çok sevındım bıraz daha sabret 12.gun muthış guzellıkler senı beklıyo olucak hiç canını sıkma olurmu...bak hem süsledim bile seni:)

teşekkürederim yaşım 35 anadolu sağlık merkezi istanbul sorun geçmişte 6 kez düşük yaşadım sebepsiz düşük ve mol gebelik 20 şubat 2013 teds tarihim beta hcg 22.66 pozitif şimdilik gebeyim 22. şubatta yeniden test yaptırıcam ilerleyişi görmek için hayırlısı umarım sağlıklı şekilde gebeliğim devam eder herkese bol şans diliyorum

Back