kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben bugün tekrar gittim beta hcg vermeye.
sonuç 212,9olmuş neredeyseee 3e katlamış..
çok sevindiiim.. ALLAH'ım hep böyle devam ettirsin.
haftaya perşembe cuma ultrasonda bakılacak bebeğime...
valla kendım gıbı sevınıyorumm. . . .cok cok cok tebrık ederımm. . . .darısı basımıza ınsaallaaahh :)
çok güzel bi haber.. ama ben pozitiv olucanı hissetmiştim...şimdi bizde sıra..
Maşallah MaşallahAllah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almak nasip olsun inşallah
hadi gözün aydınnn çok sevindim :)) Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
inş cnm kagıdı elime alana kadar yemin ederim olmıycak dedim bi elime aldım aman allahım dunyalar benim oldu suan ruyadayım sanki
canım değerin için canını sıkma sen ne yaparsan yap her şey olacağına varıyor. belkide artarak devam edecek bebişi neden küstürüyosun sen
lütfen ilk tanıdığım charms ol pozitif, neşeli, hayata tırnaklarını geçirmiş sımsıkı sarılan charms...
seni seviyoruz...
çok sevindim canım inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın bende haftaya salı test yaptırcam inşallah bende senin gibi sevinirim
saol cnm elim ayagım birbirine kariştı ne yapcagımı bilmiyorum 5 seneden sonra böyle bir haber cok guzel ya allahım sana sonsuz sükürler olsun
Canım çok sevindim sabahtan beri haberini bekliyordum hayırlı olsun Allah bebeğini kucağına almayıda nasip etsin inşallah
canım çok mutlu oldum hayırlı olsun darısı bizim başımıza
saol cnm inş sende buraya guzel haberlerle gelceksin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?