2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

ben bugün tekrar gittim beta hcg vermeye.
sonuç 212,9olmuş neredeyseee 3e katlamış..
çok sevindiiim.. ALLAH'ım hep böyle devam ettirsin.
haftaya perşembe cuma ultrasonda bakılacak bebeğime...

6767 hayırlı olsun cnm.Allah kucağına da almayı nasip etsin.

kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok sevindim canım inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın bende haftaya salı test yaptırcam inşallah bende senin gibi sevinirim

ben sadece saglik sorunu cikicak diye korkuyorum bugun biraz arastirdim dis gebelik falan da olabilir gibi geldi hic daha once okumamistim bunlari valla odum kopuyo. yarin da test var sonucu alip doktoru aricam bakalim ne dicek.
senin de degerin katlanmis hersey yolunda bebisin keyfi yerinde demek insallah boyle gider kucagina alana kadar. ben seni hep takip edicem sen de hep yaz olur mu? operim seni guzel anne:))))

saol cnm elim ayagım birbirine kariştı ne yapcagımı bilmiyorum 5 seneden sonra böyle bir haber cok guzel ya allahım sana sonsuz sükürler olsun

inan çok sevindim Allahım darısı bize inşallah ve cümle isteyenler canım tadını çıkar :) inşallah bundan sonraki senelerin bugün aldığın mutlulukla haberi ile musmutlu devam eder artarakkk :))

kızlarrr bugün opum vardı bakalım bebişleri bıraktık geldik emanete şimdi transferi bekleme aşamasındayız öpüyorum hepinizi kocamanından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…