evet 212,9 olmuş. 4+2 günlük olduk teyzesi.6767 test yaptırdın mı? umarım değerin kat kat katlanmıştııırrr :)
amin canımm hepimiz duyarız inşallah...çok sevindim hadi pıt pıt kalp atışlarınıda duymak nasip olsun inş::)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 212,9 olmuş. 4+2 günlük olduk teyzesi.6767 test yaptırdın mı? umarım değerin kat kat katlanmıştııırrr :)
amin canımm hepimiz duyarız inşallah...çok sevindim hadi pıt pıt kalp atışlarınıda duymak nasip olsun inş::)))
ben bugün tekrar gittim beta hcg vermeye.
sonuç 212,9olmuş neredeyseee 3e katlamış..
çok sevindiiim.. ALLAH'ım hep böyle devam ettirsin.
haftaya perşembe cuma ultrasonda bakılacak bebeğime...
canım senin de güzel haberlerini alacağız burdan. bu işler neşe işi biliyosun her şeye gül geç sıkıntı etme kendine. Rabbim bizim için iyi olanı yaşatıyor.Ayyyy canım benim böyle güzel haberler aldıkça benimde ümitlerim artıyor... İnşallah Allahım
bebeğini kucağına almayı da nasip eder..
çok teşşekürler cnm cevabın için...herşeyin hayırlısı evet...:)Merhaba
eşimin şuan sorunu ne henüz belli değil testlerin sonuçları çıkmadı,doktorların soylediği 3 derecede varıkosel var ve ayrıca sol testisinde kuçulme bizde sperm çıkışı var ama öluymuş ikinci yaptığımız teste 3 tane canlı diğerleri de canlıydı yapı olarak anormal yazıyordu.
burda okadar çok yazılar okudumki bence önemli olan Rabbime inanmak
sonuçta herkesın problemleri farklı burda ınsanlar detayları yazmadığı için her okuduğumuzda umıtlenıyoruz...
bu arada eşim urolog emre bakcıoğluna gidiyor,işinde uzman olduğunu soylenıyor, ve türkiyede ilk tese ameliyatını emre bey yapmış ayrıca..
Bu siteye yazmadan önce bir tup bebek merkezıne gittim ordakı doktor drek tup bebek yapmamız gerektiğini soyledi.Ama eşimin durumunu aşartırmayı hiç düşünmedi.Eğerki sonuçta tup bebek yaptıracaksam aklımdakı soru işaretlerini temizlemem gerektiğini ve en iyi kalteli spermlerle bu yola başlamam gerektiğini düşündüm. Hakkımızda hayırlısı..
(ozel msj atamıyorum.)
canım sanırım aramızda 1 gün var bende dün 4+2 dim ve kan verdim 216 çıktı değerlerimizde çok yakın cuma bidaha kan ver dediler bana ondan sonraki cumada keseyi görürüz dediler
Doğru diyorsun valla üzülmek yok yola devam
kızlarrrrrrrrr kan vermeye gidiyorum dua edin lüten çok korkuyorum
Hadi artııık cvp yok mu?
Hadi artııık cvp yok mu?
bende çok merak ediyorum.. inşallah mutlu cevap veririr...
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Darısı başımıza inşallah. Sizdeki sorun neydi? bir de kaçıncı gün embriyosu transfer ettiler. Transferden sonra sürekli dinlendin mi? Çok soru sordum biliyorum :)
kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaa. . . .bu harıkaaaaa. . Tebrık ederımcanımmmmmm yaaaaa :) sorununuz neydı kacıncı gunkac embryo transfer edıldı bıze umut olsanaaaaa
muhteşem bir haber maşallahhhh.. Allahım inşallah sağlıcakla doğmasını nasip eder.Çok mutlu oldum sizin adınıza Olleyyy :))))
saol cnm tum isteyenlerin basına sebebsiziz biz sorum yoktu bizde 3. gun emriyosu cnm