• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

ben bugün tekrar gittim beta hcg vermeye.
sonuç 212,9olmuş neredeyseee 3e katlamış..
çok sevindiiim.. ALLAH'ım hep böyle devam ettirsin.
haftaya perşembe cuma ultrasonda bakılacak bebeğime...

Ayyyy canım benim böyle güzel haberler aldıkça benimde ümitlerim artıyor... İnşallah Allahım
bebeğini kucağına almayı da nasip eder..

Ayyyy canım benim böyle güzel haberler aldıkça benimde ümitlerim artıyor... İnşallah Allahım
bebeğini kucağına almayı da nasip eder..
canım senin de güzel haberlerini alacağız burdan. bu işler neşe işi biliyosun her şeye gül geç sıkıntı etme kendine. Rabbim bizim için iyi olanı yaşatıyor.

canım sanırım aramızda 1 gün var bende dün 4+2 dim ve kan verdim 216 çıktı değerlerimizde çok yakın cuma bidaha kan ver dediler bana ondan sonraki cumada keseyi görürüz dediler

Merhaba

eşimin şuan sorunu ne henüz belli değil testlerin sonuçları çıkmadı,doktorların soylediği 3 derecede varıkosel var ve ayrıca sol testisinde kuçulme bizde sperm çıkışı var ama öluymuş ikinci yaptığımız teste 3 tane canlı diğerleri de canlıydı yapı olarak anormal yazıyordu.

burda okadar çok yazılar okudumki bence önemli olan Rabbime inanmak
sonuçta herkesın problemleri farklı burda ınsanlar detayları yazmadığı için her okuduğumuzda umıtlenıyoruz...
bu arada eşim urolog emre bakcıoğluna gidiyor,işinde uzman olduğunu soylenıyor, ve türkiyede ilk tese ameliyatını emre bey yapmış ayrıca..

Bu siteye yazmadan önce bir tup bebek merkezıne gittim ordakı doktor drek tup bebek yapmamız gerektiğini soyledi.Ama eşimin durumunu aşartırmayı hiç düşünmedi.Eğerki sonuçta tup bebek yaptıracaksam aklımdakı soru işaretlerini temizlemem gerektiğini ve en iyi kalteli spermlerle bu yola başlamam gerektiğini düşündüm. Hakkımızda hayırlısı..

(ozel msj atamıyorum.)
çok teşşekürler cnm cevabın için...herşeyin hayırlısı evet...:)

merak ediyorum benimle aynı şeyleri yaşayan varmı ilk 2 gün biraz sancım oldu artık oda azaldı benim gibi olup pozitif sonucu gören armı arkadaşlar

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Darısı başımıza inşallah. Sizdeki sorun neydi? bir de kaçıncı gün embriyosu transfer ettiler. Transferden sonra sürekli dinlendin mi? Çok soru sordum biliyorum :)

:nazar:
canım inşallah allah tamamına erdirir sağlıklı doğumlarımız olur .Benim 3. gün embriyosu bizdeki sorun sperm azlığı, öncelikle beslenmene çok dikkat edeceksin yumurtalarının kaliteli olması için hem eşin hem sen keçiboynuzu pekmezi içeceksiniz ve bol proteinli gıdalar alıcaksın transferden sonra ben dinlendim izne ayrıldım yanı dinlendim derken sırf yatmadım transferden sonra iki gün yattım sonra hiç bi iş yapmadım oturdum yattım kalktım sinemaya gittim yorucu hiç bir şey yapmadım yemek dahi, sağolsun eşim yaptı hepsini test sonucundan sonra artık yemek yapmaya başladım temizlik yapmıyorum henüz oda kalp sesini duyana kadar kalsın artık :nazar:

kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaaaaa. . . .bu harıkaaaaa. . Tebrık ederımcanımmmmmm yaaaaa :) sorununuz neydı kacıncı gunkac embryo transfer edıldı bıze umut olsanaaaaa

muhteşem bir haber maşallahhhh.. Allahım inşallah sağlıcakla doğmasını nasip eder.Çok mutlu oldum sizin adınıza Olleyyy :))))

saol cnm elim ayagım birbirine kariştı ne yapcagımı bilmiyorum 5 seneden sonra böyle bir haber cok guzel ya allahım sana sonsuz sükürler olsun

Back