• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Merhaba Fatoş öncelikle senin adına çok üzüldüm... Çok büyük geçmiş olsun... Bende forumda okudum böyle birşeyi doktorumdan duymadım ama bir arkadaşımın başına geldi bekleme evresinde hamile kaldı... Yalnız benim sıkıntı eşimde her ne kadar gebelik gerçekleşmesede benimle ilgili bir sorun yok gibi... Arada tedaviye başlayana kadar zaten bir ay geçiyor, e transfere kadarda 20 gün; o yüzden ben durmadan yola devam etmek istiyorum... Olursa o arada tabiki çok mutlu olurum Allah hayırlısını nasip eylesin... Bu arada ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım... Sen nerede yaptırmıştın?

ben altunizade eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım..insan hamile olduğunu öğrendikten sonra yokluğuna alışmak zor oluyor sanki aylardır benimle olan bişeyi kaybetmişim gibi... allah kimseye yaşatmasın rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

hayırlısıyla bu süreci tamamlarsın inş ben opu 13.gün oldu 11 gün çatlatma iğnemi oldum ben o hatayı yaptım diolar ya sana 10-15-20 yumurtan var diolar ya orda opuda anlıon onların hepsinin içinde olgun yumurta olmuo yani önemli olan yumurtan toplandığında çok olgun yumurtan olması bence en eğlenceli kısımdasın şimdi sadece transferden sonra beklemek zor 12 gün sankim 1 yıl gibi gelio insana kaliteli yumurtaların olur inş

aynen benimde 17 adet vardı sonra ne oldu kalan 3

Kızlar hcg seviyem 11. günde 55 12. günde 78 muşto.. dün 15. gün de 83 di.. drum dış gebelik olabilir küçük bir ihtimalde olsa gebelik normal seyrine dönebilir dedi... hcg si sonradan normale dönen var mı ACİL CEVAP BEKLİYORUM!! Bu arada ilaçlarına devam et dedi, umdu olmasa ilaçlarına devam et demezdi ne kadar zormuş bu süreç....

ben altunizade eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım..insan hamile olduğunu öğrendikten sonra yokluğuna alışmak zor oluyor sanki aylardır benimle olan bişeyi kaybetmişim gibi... allah kimseye yaşatmasın rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

İnşallah canım... zor tabi alışmak bende 12 ti görünce bile belki deyip sevindim... Hayırlısı demek lazım vardır Allah'ın bir bildiği... Çok fazla üzme kendini.. Elbet sende bebeğini kucağına alıcaksın...

Merhaba

eşimin şuan sorunu ne henüz belli değil testlerin sonuçları çıkmadı,doktorların soylediği 3 derecede varıkosel var ve ayrıca sol testisinde kuçulme bizde sperm çıkışı var ama öluymuş ikinci yaptığımız teste 3 tane canlı diğerleri de canlıydı yapı olarak anormal yazıyordu.

burda okadar çok yazılar okudumki bence önemli olan Rabbime inanmak
sonuçta herkesın problemleri farklı burda ınsanlar detayları yazmadığı için her okuduğumuzda umıtlenıyoruz...
bu arada eşim urolog emre bakcıoğluna gidiyor,işinde uzman olduğunu soylenıyor, ve türkiyede ilk tese ameliyatını emre bey yapmış ayrıca..

Bu siteye yazmadan önce bir tup bebek merkezıne gittim ordakı doktor drek tup bebek yapmamız gerektiğini soyledi.Ama eşimin durumunu aşartırmayı hiç düşünmedi.Eğerki sonuçta tup bebek yaptıracaksam aklımdakı soru işaretlerini temizlemem gerektiğini ve en iyi kalteli spermlerle bu yola başlamam gerektiğini düşündüm. Hakkımızda hayırlısı..

(ozel msj atamıyorum.)

Kizlar merhaba

isteyken arada girip okuyorum ama pek yazamiyorum, umarim herkes iyidir

2 gun once opum oldu.3 yumurtam var, mikro yapilmis, bugun arayip durumlarini ogrenicem . Yarin da transferim olacak hayirlisiyla. Opudan sonra cok bas donmesi ve biraz kusma surecim oldu ama ertesi gunu duzeldim.
Kan pihtilasma sorunum olmadigi halde opudan sonra ve transferden sonra bununla ilgili ilac ve igne var. O gun pek kendimde olmadigimdan dr sormadim yarin transferde soracagim. Acaba tedbir olarak mi yaziyor?

herkesin bebislerine saglikla kavusmesi umidiyle saglicakla kalin

Kizlar merhaba

isteyken arada girip okuyorum ama pek yazamiyorum, umarim herkes iyidir

2 gun once opum oldu.3 yumurtam var, mikro yapilmis, bugun arayip durumlarini ogrenicem . Yarin da transferim olacak hayirlisiyla. Opudan sonra cok bas donmesi ve biraz kusma surecim oldu ama ertesi gunu duzeldim.
Kan pihtilasma sorunum olmadigi halde opudan sonra ve transferden sonra bununla ilgili ilac ve igne var. O gun pek kendimde olmadigimdan dr sormadim yarin transferde soracagim. Acaba tedbir olarak mi yaziyor?

herkesin bebislerine saglikla kavusmesi umidiyle saglicakla kalin

Benimde ilk transferimde sıkıntı olmadığı halde vermişti doktorum sanırım önlem olarak veriyorlar... Bir de kullanılan hormon ilaçları pıhtılaştırma olasılığını arttırıyor... Sanırım bu yüzden de genelde başlanıyor ... Ben iki transferimde de clexone 0,4 cc +corasprin 100 mg kullandım.. Umarım başarılı bir transfer olur ve bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın...

hcg bsi önce yükselişi durdurup sonradan atatk yapan oldumu bilmek istiyorum lütfeeeen!!!!!

canım ıcını ferah tut. . .artıs varken bı anda dusen dusus devam ederken bı anda artan cok kısı duydum okudum. . .senın durumun cok vahım degıl. . . Pes etme dua et. . . Rabbım dılerse olmayacak sey yok. . . .duamdasın bebegın tutunsunıns sana. . . .korkma panık yapma rahat ol kı bebegıne de yansımasın bu halın. . .

hcg bsi önce yükselişi durdurup sonradan atatk yapan oldumu bilmek istiyorum lütfeeeen!!!!!

canım sen stres yapma başka bir sayfada değeri düşüp sonra birden yükselen bebişini kucaklayan başkalarını da okumuştum.sen stres yapma yeter ki dualarım seninle inşallah sana sımsıkı tutunacak bebişin Rabbimin izniyle.

ben bugün tekrar gittim beta hcg vermeye.
sonuç 212,9olmuş neredeyseee 3e katlamış..
çok sevindiiim.. ALLAH'ım hep böyle devam ettirsin.
haftaya perşembe cuma ultrasonda bakılacak bebeğime...

ben bugün tekrar gittim beta hcg vermeye.
sonuç 212,9olmuş neredeyseee 3e katlamış..
çok sevindiiim.. ALLAH'ım hep böyle devam ettirsin.
haftaya perşembe cuma ultrasonda bakılacak bebeğime...

çok sevindim hadi pıt pıt kalp atışlarınıda duymak nasip olsun inş::)))

Back