gulzacım tayın sızi inşallah yenı kısmetle yenı bebeğinize götürsün...ben buralardayım zaten sen ne zaman başlarsan tedaviye haber et yeter:)
canım pko var bende, bundan sebep çok yumurtam oluştu. toplam 21 adet. o yüzden de karıniçi şişlik oldu. yani ohss. hafifti heralde çünkü hastanelik falan olmadım. yalnızca karnım çok şişmişti. doktor da bu yüzden bir ay erteleyelim şişliği adetle atacaksın dedi. bu yüzden canım.
Canim insallah guzel haberlerini kutlariz soylemeyi unutmusum ben hic banyo yapmadim rahim kaslari gevser dedi buyukler bilemiyorum ne kadar dogru. bugun 14.gun ilk defa bugun ilik dus alicam. Sperm cikicagina inaniyorum ben bir kac tane bile olsa yeter. ist da imkanlarin daha ii olduguna inaniyorum ben ama belki diger sehirlerde de vardir o konuda bisi diyemicem canim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah sabirsizliklar bekleyen tum arkadaslarimizin sizin de guzel haberlerini alicaz ben inaniyorum dua ediyoruz
o jeli ben de kullanıyorum ama akşamları yatmadan 1 saat önce kullanıyorum. sana doktorun mu dedi yürüyüş yapılması gerektiğini? etkisi olmuyo mu acaba yürümezsek
Kizlar negatif sonuc aldim ben zaten biliyorsunuz...onimuzdeki hafta hiperoskopi olcak ve mart ayinda tekrar tedaviye basliyorum ...esimdn alinan son dort dokumUz var tekrar yumurta toplancak falan iste bu dorduncu denemem hayirli olur ins....hiperoskopiden korkuyorm ama ya
Sonuç belli oldu 12,3 sanırım bu sefer oldu bu iş kesin olmasada içim rahatladı biraz...
tatlııım banyo olayını iyi ki söyledin...çünkü ben her gün duş almayı seven biriyim...ve her 2 denememde deilk 3-4 günü atlattıktan sonra hep duş aldım...belki de tabii ki nasip amahatayı orda yapmışımdır...bi de bize hemşireler ayaktan duş şeklinde yapın bişey olmaz dediler...çok sağol hatırlattığın için cnm...hepsini değerlendircem.aklımda,burdan herkes olumlu yada olumsuz sonuç alanlar bilgilerimizi,deneyimlerimizi paylaşırsak çok iyi olur...:)
kızlar benimde bugün 9. günüm kan testi yaptırdım sonuç 24.5
ayyy çok güzelmiş çok sevindim 5. gün embriyosumuydu?
kızlar benimde bugün 9. günüm kan testi yaptırdım sonuç 24.5
Ohhhhh ne guzel cnm hayirli olsun ne mutlu sana rabbim bizede yasatsin Bu duyguyu
gamzecim 3 ay ara vermicek misin...en az 3 ay diyolar yaa...inşallah herşeyyolunda gitsin cnm...
amin canım cuma tekrar baktırcam inşallah katlanır
bana da 2 gün sonra alabilirsin dedeiler, bir de ayakta ve ılık duş almak gerekiyormuş
Yok canim ara vermiorum devam yola bi an once bebeislerim gelir bana ins
aynen işte bana da ama ben gibi hergün değil demek ki...
aynen işte bana da ama ben gibi hergün değil demek ki...
Merhaba gerçekten iyi ki açmışsınız bu sayfayı, listede bende adımı görmek istiyorum 31 yaşındayım maslak acı bademde tedavi, sorun eşimden kaynaklı. 3 şubat transfer sonuç 15 şubatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?