2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Bende forumlarda kasların gevşememesi için alınmaması gerektiğini okumuştum.Sonuçta ılık suyla kısa süreli ve ayakta alınan bir duşta pekte gevşemiyor insan.Saunaya girmiyoruz ki diye düşündüm.

derincim ayıp olmazsa eksik kalmış yaşın kaç?
ezelcim senınde deneme sayın eksık kalmış?

güzellik aldım haberlerini inşallah senın pozitifi aldığın gün ben doktorumla bebiş için göröşüyo olucam.bırde iğne verdımı?

inşallah güzellik kulağım sende:)

canım mesaj attım sana ..sen bu topiğin perisisin..banada uğur getir güzel peri...

canım benim31 ocakta toplandı.benim 11 gün sonra oldu. bekle seninki de gelir yarın. bu kırmızılar bekleyince değil beklemeyince geliyorrr.

gulzacığım seni çok iy ianlıyorum bende tedavi için tayin bekledim aylarca.mesleğini bilmiyorum ama fırsatın varsa erteleme tedavini. ve yakınlarda güvendiğin bir merkez. benim çalıştığım yerde bırak merkezi iyi bir kadın doğumcu yoktu .ama tayin bekle aksilik çıksın,eşimin tayini çıktı benim tayin işi süründürdü.....vs.ama merkezine güvenmiyorsan sen bilirsin.gelin buraya ben misafir ederim sizi....

arkadaşım arzuda bende aradık ama telefonun kapalıydı.6767den güzel haberler alınca senıde çok çok merak ediyoruz.bi ara iyiyim de olurmu...

evet ya charms nerelerdesin ya çokkkk merak ediyoruz seni..

arkadaşım bişey sorucam..bilmediklerimi öğrenmek istiyrorum..neden bazı arkadaşların yumurtaları toplandıktan hemen sonra transferi olmadı,neden bir sonraki adette yada 1 ay sonra transfer oluyo...?

canım benim progesteron seviyem yüksek çıkyı ve fazla yumoş toplandığı için ertelendi..umarım bu ay herşey yolunda gider.

kızlar inşallah güzel haber değer yazarız charms la beraber...
bugün test günü olacak arkadaşlar haberlerinizi bekliyoruz sabırsızlıkla...

6767 vardın mı hayırlısı ile evine..hadi bizde sizin haberlerinizi bekliyoruz dört gözle..

bu iğne sizde belirgin bir etki yarıyor mu.ben aşılama sürecinde hapını kullanmıştım o beni mahvetmişti

arkadaşlar hanı doktorlar dıyorya tup bebekte basarı sansı %40 ile %60 arasında diye.bizim topiktede sonucu açıklananlardan 21 pozitif 20 negatif var...yani şu an %50 haydinnn kızlar %100 yapana kadar bu tablo burda kalacak:)

opuda sonra biliyorsunuz transferim ertelenmişti.bugün reglimin 2 günü idi kontrole gittim .dr şimdilik herşeyin yolunda gittiğini söyledi ve bir ilaç yazdı estrafom galiba ismi.bir kaçgün günde 1,sonra yine bir kaçgün günde 2.sonra yine bir kaçgün günde 3 kullanacağım bu arada elevite devam ve troit ilacına ve kontrol..şimdilik bu kadar .Allahım ne olur hepimizin emeklerini boşa çıkarma.önce karnımızı sonra kollarımızı hayırlı evlatlarla doldur....

güzellik aldım haberlerini inşallah senın pozitifi aldığın gün ben doktorumla bebiş için göröşüyo olucam.bırde iğne verdımı?

inşallah canım o güzel haberi ilk paylaşmak istediklerimden birisin canım.yok hayatım iğne yok sadece hap var.bu arada iki embriyo için konuştuk.yasal kısım için görüşecek.umarım iki olur transfer yaa

inşallah canım o güzel haberi ilk paylaşmak istediklerimden birisin canım.yok hayatım iğne yok sadece hap var.bu arada iki embriyo için konuştuk.yasal kısım için görüşecek.umarım iki olur transfer yaa

oleyyy oleyyy desene ikiz teyzesi olcam şimdi biz dışarı çıktığımızda iki sende bi bende yandık rahat yüzü yok...

misafirlik konusunda çok naziksin,çook tşekkür ederim cnm...benim değil eşimin tayini...belli olmasını bekliyoruz çünküartık özel bir merkezde yaptırıcaz mecburen,şmidye kadar devlette yaptırmıştık ege ünv.de...eğer ankara yada konya olursa oralarda hatta sadece Ankara'da düşünüyoruz..artık evimden gidip gelmek istiyorum çünkü...bi belli olsun da bakalım..hayırlııs olsun...olur da çıkmazsa da duruma görebakıcaz artık...eşim asker benim neyin ne zaman olacağı belli olmuyo çünkü...bana kalsa ben psikolojik olarak her ay tüp bebek yaptırabilirim...:)

canım inşallah herşey gönlünce olur.ben misafirlik konusunda çok samimiyim..canım vardır bunlarda da bir hayır...ben çok güçsüzüm sanırım bu konuda ..sizleri gördükçe şevkim artıyor..

canım listene benide eklermisin 28 yaş,erkek faktörü,2. deneme,bahçelievler medicalpark,şuanki durum iğnelere devam.şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…