tatlııım banyo olayını iyi ki söyledin...çünkü ben her gün duş almayı seven biriyim...ve her 2 denememde deilk 3-4 günü atlattıktan sonra hep duş aldım...belki de tabii ki nasip amahatayı orda yapmışımdır...bi de bize hemşireler ayaktan duş şeklinde yapın bişey olmaz dediler...çok sağol hatırlattığın için cnm...hepsini değerlendircem.aklımda,burdan herkes olumlu yada olumsuz sonuç alanlar bilgilerimizi,deneyimlerimizi paylaşırsak çok iyi olur...:)
Canım bende yazayım ozaman, tedaviye başlamadan önce iki buçuk ay kadar vitamin kullandım.Q10, dhea,zinco,folbiol,evicap ve coraspin ayrıca bir ay her sabah ben ve eşim sabah aç karnına arısütü-bal-polen karşımı yedik tedavi sürecinde de ben bal-tarçın-çörekotu yedim.19 tane yumurta toplandı 13 tanesi işlem gördü 6 tanesi 1. kalite imiş. Adetimle beraber 12. gün 3. gün embiriyosu transfer edildi.İşte herkesin tedavi şekli başka benim doktorum da embiriyonun kendi ortamında daha iyi tutunacağına ve bölünmenin rahimde devam etmesinin daha iyi olacağını savunduğu için3. gün embiriyosu tercih ediyor, çünkü bende 5.gün olsa mı felan diye sormuştum.opü ile birlikte günde iki ampul progestan ve hibor igne kullanmaya başladım hala devam ediyorum.vitamindenden sadece folbiole devam ediyorum coraspinede devam.
Transferle beaber ananas yedim, ilk gün sadece tuvalet için kalktım Allah affetsin ilk gün namaz bile kılmadım, ikinci ve üçüncü gün namaz ve tuvalet için kalktım, dördüncü gün duş aldım ve ani hareketlerden kaçınarak normal hayatıma devam ettim ama onuncu gün işe başladım.Yumurta toplanmadan önceden beri cinsel ilişki yasak sanırım uzun bir süre daha yasak.
Çok şükür Rabbim nasip etti 5+2 hamileyim dün keseyi gördük ama bebiş yoktu doktor erken daha haftaya gene gel bir daha bakalım dedi. Tabi canım sıkıldı biraz yoksa boş gebelik mi diye ama artık canımı sıkmıcam herşeyin doğrusunu Rabbim bilir.
Benim tecrübem böyle gerçekten çok zor bir süreç Progestan iğne çok ağır inan zor oturuyorum hemşire nereye igne yapacağını şaşırdı kalçalarım mosmor, şiş ve ateş gibi geceleri limon kolonyası ile ovuyorum ve soguk bez koyuyorum bu kadar sıkıntıya İnşAllah saglıkla kucağıma alırım, senin ve bebek isteyen tüm kardeşleriminde kucakları en kısa zamanda bebeklerle dolar.
Son düzenleme: