2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

bekliyelim sonuç negatif bile olsA hiç olmazsa şu 12 gün evde sultanlar gibiyiz bunun adına ben sabrediyorum galiba bu kadar bile olsa ben bu duruma alıştım:))
sen ne ilaçları kullanıosun opudan itibaren

Ewet cnm ne istesem ayagima geliyo tadini cikarmak lazim dedigin gibi ilaclarimda progestan ignesi bebek aspirini bide foilbol du heralde boyle cnm iste

Canim insallah guzel haberlerini kutlariz soylemeyi unutmusum ben hic banyo yapmadim rahim kaslari gevser dedi buyukler bilemiyorum ne kadar dogru. bugun 14.gun ilk defa bugun ilik dus alicam. Sperm cikicagina inaniyorum ben bir kac tane bile olsa yeter. ist da imkanlarin daha ii olduguna inaniyorum ben ama belki diger sehirlerde de vardir o konuda bisi diyemicem canim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah sabirsizliklar bekleyen tum arkadaslarimizin sizin de guzel haberlerini alicaz ben inaniyorum dua ediyoruz

Canim ben de yaklasik 3 haftadir yaptiriyorum bigun bi tarrf bi gun diger taraf beze atiyor mosmor oldu igne yerlerim vajina icine jel seklinde uygulamasi da varmis bugun doktora soyleyine igne yerleri iglesene kadar gecici olarak kullnnicam sonra 1,5 ay daha igne. Alkollu pamukla igne yerlerine her aksam masaj yap iyi geliyor

Arkadaslar progestanin jelini kullanan bilgi verebilirmi igneden farki var mi fayda bakimindan. Kullanimi kolay mi sikayet olan var mi yardimci olursaniz sevinirim

Arkadaslar progestanin jelini kullanan bilgi verebilirmi igneden farki var mi fayda bakimindan. Kullanimi kolay mi sikayet olan var mi yardimci olursaniz sevinirim

Crinone %8 jel kullanıyorum ben kullanımı çok kolay uyguladıktan sonra yürüyüş yapıyorsun sadece... Protestanın da yumuşak kapsülünü kullanmıştım daha öncekinde onu uyguladıktan sonra 15 dk yatıyorsun

Aynı gün transfer olmuş benimde 3 şubat hayırlısı inşallah sonuç pozitiftir ve değerler yüksek yüksek gelir....

o jeli ben de kullanıyorum ama akşamları yatmadan 1 saat önce kullanıyorum. sana doktorun mu dedi yürüyüş yapılması gerektiğini? etkisi olmuyo mu acaba yürümezsek

o jeli ben de kullanıyorum ama akşamları yatmadan 1 saat önce kullanıyorum. sana doktorun mu dedi yürüyüş yapılması gerektiğini? etkisi olmuyo mu acaba yürümezsek

Bana doktor yürümem gerektiğini söyledi ilk 3gün evde 15 dk daha sonraki günler 30dk dışarıda hergün yürüdüm... Etkinleşmesi için yürümek gerektiğini söylediler

mehlika erva yine buldum seni....
kızlar aranızda 5.tedavisi olanlar varmı ve pozitif alan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…