• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

gulzacım tayın sızi inşallah yenı kısmetle yenı bebeğinize götürsün...ben buralardayım zaten sen ne zaman başlarsan tedaviye haber et yeter:)

amiiin cnm...inşallah diyorum...haberdar etmez miyim...tabii ki...takipteyim zaten hep...:)

canım pko var bende, bundan sebep çok yumurtam oluştu. toplam 21 adet. o yüzden de karıniçi şişlik oldu. yani ohss. hafifti heralde çünkü hastanelik falan olmadım. yalnızca karnım çok şişmişti. doktor da bu yüzden bir ay erteleyelim şişliği adetle atacaksın dedi. bu yüzden canım.

anladım,teşekkürler cnm...hayırlısıyla pozitifi gör inşallaaaaahhh...:)

Kizlar negatif sonuc aldim ben zaten biliyorsunuz...onimuzdeki hafta hiperoskopi olcak ve mart ayinda tekrar tedaviye basliyorum ...esimdn alinan son dort dokumUz var tekrar yumurta toplancak falan iste bu dorduncu denemem hayirli olur ins....hiperoskopiden korkuyorm ama ya

Canim insallah guzel haberlerini kutlariz soylemeyi unutmusum ben hic banyo yapmadim rahim kaslari gevser dedi buyukler bilemiyorum ne kadar dogru. bugun 14.gun ilk defa bugun ilik dus alicam. Sperm cikicagina inaniyorum ben bir kac tane bile olsa yeter. ist da imkanlarin daha ii olduguna inaniyorum ben ama belki diger sehirlerde de vardir o konuda bisi diyemicem canim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah sabirsizliklar bekleyen tum arkadaslarimizin sizin de guzel haberlerini alicaz ben inaniyorum dua ediyoruz

tatlııım banyo olayını iyi ki söyledin...çünkü ben her gün duş almayı seven biriyim...ve her 2 denememde deilk 3-4 günü atlattıktan sonra hep duş aldım...belki de tabii ki nasip amahatayı orda yapmışımdır...bi de bize hemşireler ayaktan duş şeklinde yapın bişey olmaz dediler...çok sağol hatırlattığın için cnm...hepsini değerlendircem.aklımda,burdan herkes olumlu yada olumsuz sonuç alanlar bilgilerimizi,deneyimlerimizi paylaşırsak çok iyi olur...:)

Kizlar negatif sonuc aldim ben zaten biliyorsunuz...onimuzdeki hafta hiperoskopi olcak ve mart ayinda tekrar tedaviye basliyorum ...esimdn alinan son dort dokumUz var tekrar yumurta toplancak falan iste bu dorduncu denemem hayirli olur ins....hiperoskopiden korkuyorm ama ya

gamzecim 3 ay ara vermicek misin...en az 3 ay diyolar yaa...inşallah herşeyyolunda gitsin cnm...

tatlııım banyo olayını iyi ki söyledin...çünkü ben her gün duş almayı seven biriyim...ve her 2 denememde deilk 3-4 günü atlattıktan sonra hep duş aldım...belki de tabii ki nasip amahatayı orda yapmışımdır...bi de bize hemşireler ayaktan duş şeklinde yapın bişey olmaz dediler...çok sağol hatırlattığın için cnm...hepsini değerlendircem.aklımda,burdan herkes olumlu yada olumsuz sonuç alanlar bilgilerimizi,deneyimlerimizi paylaşırsak çok iyi olur...:)

bana da 2 gün sonra alabilirsin dedeiler, bir de ayakta ve ılık duş almak gerekiyormuş

Yok canim ara vermiorum devam yola bi an once bebeislerim gelir bana ins

ne biliyim cnm vücuttan ilaçlar en az 3 ayda atılıyomuş falan diyolar ya ondan sordum...demek ki bi sakıncası yok ki doktorun başlatıyo...hayırlısıyla olsun cnm....:)

Merhaba gerçekten iyi ki açmışsınız bu sayfayı, listede bende adımı görmek istiyorum 31 yaşındayım maslak acı bademde tedavi, sorun eşimden kaynaklı. 3 şubat transfer sonuç 15 şubatta

ekledim senıde ezel hemde en süslüsünden.değerınde yukselıcek inşallah rahat ol...

Back