• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arkadaşlar yumurta toplama işlemim yapıldı ve progestan iğneye başladım ama iğne çok ağır yürümekte bile zorluk çekiyorum. sizce doktoruma söyleyip bırakayım mı? zamanla bünye alışıyor mu? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum? kullananlar fikirlerini ve etkilerini yazabilir mi? acilll yardım edin

Son düzenleme:
arkadaşlar yumurta toplama işlemim yapıldı ve progestan iğneye başladım ama iğne çok ağır yürümekte bile zorluk çekiyorum. sizce doktoruma söyleyip bırakayım mı? zamanla bünye alışıyor mu? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum? kullananlar fikirlerini ve etkilerini yazabilir mi? acilll yardım edin

Cnm o normal benim kalcalarim mos mor oldu cok agir igneler cunku

arkadaşlar yumurta toplama işlemim yapıldı ve progestan iğneye başladım ama iğne çok ağır yürümekte bile zorluk çekiyorum. sizce doktoruma söyleyip bırakayım mı? zamanla bünye alışıyor mu? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum? kullananlar fikirlerini ve etkilerini yazabilir mi? acilll yardım edin[/QUOTE

Bünye alışmıyor üstelik ağrılar arttıkça artıyor... alkollu pamukla biraz ovup iğne yerlerini masaj yapmak iyi gelebilir.

bize de yazmayı unutma, güzel haberlerini bekliyoruuz :)

tabikiiii ilk buraya yazıcam :21: şu değerim inşallah katlanırda yarın güzel haberler alırız Allah'ın izniyle . Eşim dalga geçior artık aaa bugün test yapmadın mı diye :47: yarın güzel haberi alırsan inşallah o kağıdı ona hediye edicem :52:

Kizlar Bugun 6.gunum test yapsam cikarmi kuduruyorum valla yerimde duramiyorum heycan basti gunler gecmek bilmiyo

Aslında sabredebiliyorsan bekle. Test yapınca insanın kafası daha çok karışıyor. İdrar testinde çıkmayabilir ben 6.gün kan testi yaptırmıştım 9.93 tü çok düşüktü idrar da çıkmadı . 9.gün 35.34 olmasına rağmen idrarda yine çıkmadı o yüzden sabredebilirsen bekle derim

merhaba medya ve diğer arkadaşlarım sesimi duyduğunuz için memnun oldum ben güvenç beyin hastasıyım ocak 17de hastalanmam lazım hemen başlıcaz tedaviye birde çalıştığım için izinler fln ancak denk geliyo.sonuçta stresten uzak olup dinlenmek lazım.sen hangi doktora tedavi oluyosun medya sizdeki sıkıntı neydi biraz bahsedebilirmisin?iyiki açmışım bu sayfayı tedaviye gittiğimiz zamanları transfer günlerimizi bekleme sürecimizi paylaşmak hayırlı haberler aldıkça birbirimizin adına sevinmek keyifli olucak.

Merhaba gerçekten iyi ki açmışsınız bu sayfayı, listede bende adımı görmek istiyorum 31 yaşındayım maslak acı bademde tedavi, sorun eşimden kaynaklı. 3 şubat transfer sonuç 15 şubatta

Kizlar Bugun 6.gunum test yapsam cikarmi kuduruyorum valla yerimde duramiyorum heycan basti gunler gecmek bilmiyo

bence de bekle 6. gün daha çok erken ne kadar erken olsada sonuç negatif geldiğinde insanın morali bozuluyor. sonuç sanki bir daha hiç pozitif olamayacakmış gibi... ya da değer düşük çıkıyor yine bin türlü soru.... bende dayanamayıp erken davrananlardanım ama bak sonuç 10. günde 12 buçuk belki pozitif ama neden bu kadar düşün artacak mı,,, acaba ne olacak düşün dur şimdi!!! uffff.....

gökçe bizim beraber değilmiydi ben cuma transfer oldumda test günümüz aynı olduğundan sen le aynı gün olmuşuzdur die düşünüom o günü saymıyoruz daha 5. günümüzdeyiz bence yapma

inşallah yeni yıl bizlere gelirken bebeklerimizide getirir.benim doktorum epey bi olumlu konuştu.eşimin sperm sayısı 7milyon olduğu için ileri hızlı hareketli %48 olduğu için birde morfoloji %10 olduğu için tüp bebek yapçaz.yalnız anne faktörü çok daha fazla önemliymiş.bende hiçbir sorunun çıkmamış olması büyük avantaj.Peki sizlerde sıkıntı ne arkadaşlar insan fikir alışverişi

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben aranıza bugün katıldım aslında hep okuyorum ama yeni üye oldum. Benim 1 aşılama Birde tüp bebek negatif sonuçlandı. 3 Şubat'ta 2. Tüp bebek transferi yapıldı. Şimdi 10. Günüm az önce kan verdim çok heyecanlıyım ne olucak bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba ben aranıza bugün katıldım aslında hep okuyorum ama yeni üye oldum. Benim 1 aşılama Birde tüp bebek negatif sonuçlandı. 3 Şubat'ta 2. Tüp bebek transferi yapıldı. Şimdi 10. Günüm az önce kan verdim çok heyecanlıyım ne olucak bilmiyorum

Bak simdi bende heycanlandim Hadi hayirlisi ins hayirliisiyla guzel haberler veeirsin

Back