ekledim canım süslemekte nasip olsun inşallah.
Meraba ayni gunde transfer yaptirmisiz ins guzel sonuclar aliriz suanki durumun nasilpiti bende uzun zamndır takip ediyorum yZMASAMDA pozitif arkadaşlar oldukça umutlanıp negatifleri görünce sanki ben yaşamış gibi oluyorum benide eklermisiniz yaş25 1.denemem
antalya gelecek tüp bebek tedaviye 24 ocakta başladım 8 şubatta transfer oldum test 20 şubat sebep endometriozis 4. evre 3kez biokimyasal gebelik geçirdim haırlısı bakalım şu an karnım çok ağrıo
Arkadaslar Ilk 3gun kanamasi olmayanin tutma ihtimali cok yuksekmis tutmaya isaretmis
benim hiç kanamam olmadı ama merak ediyorum nerden edindin bu bilgiyi canım
Kizlar dun ben negatif almistim cok kotuydum bugun dolstim gezdm alisveris yaptm....size sormak istediklerim var.. baska embiriomuz olmadigi icin tedaviye bastan basliycaz....simdi kizlar doktorum benden genetik test istedi icinde ne ararsan var kanda arastirilcak....sulu usg veya hsk onerilcek demis bunlar ne anlamadim bide blast transferi onerilecek yazmis ...anlamadim bana yardimci olurmusunuz
piti bende uzun zamndır takip ediyorum yZMASAMDA pozitif arkadaşlar oldukça umutlanıp negatifleri görünce sanki ben yaşamış gibi oluyorum benide eklermisiniz yaş25 1.denemem
antalya gelecek tüp bebek tedaviye 24 ocakta başladım 8 şubatta transfer oldum test 20 şubat sebep endometriozis 4. evre 3kez biokimyasal gebelik geçirdim haırlısı bakalım şu an karnım çok ağrıo
Soyle soyluyim zaten kanamasi olan insanin cok nadirdir tutmasi dimi bide int edindigim bilgilere gore boyle valla hic basindan kalkmiyorum cok sukur Benimde hic kanaman olmadi Yarin 4.gunum sadace adet olcakmisim gibi karin agrim var buda normalmis bide sag tarafta fazlasiyla batmalar oluyo
canım benimde bugün 6. günüm ve bugün sağ kasığımda ağrı başladı ara ara giriyo
kizlar benim uc denememdede kanamam olmadi hic ama hic ama tutmadi malesefSoyle soyluyim zaten kanamasi olan insanin cok nadirdir tutmasi dimi bide int edindigim bilgilere gore boyle valla hic basindan kalkmiyorum cok sukur Benimde hic kanaman olmadi Yarin 4.gunum sadace adet olcakmisim gibi karin agrim var buda normalmis bide sag tarafta fazlasiyla batmalar oluyo
Ben arastirdim simdi...bes gun embirioyu laboratuvarda izliolarmis ilerliyomu ilerlemiyormu diyeGamzecim iyi olduguna sevindim. Soylediklerinden sadece blast transferini biliyorum o da 3. Gun transferi oldunya bu 5. Gun transferi oluyor..
kizlar benim uc denememdede kanamam olmadi hic ama hic ama tutmadi malesef
Ben arastirdim simdi...bes gun embirioyu laboratuvarda izliolarmis ilerliyomu ilerlemiyormu diye
degerimi bilmiyorm cnim doktor sadece negatif dedi...genede yaptir esin rahatlasnyarin test gunum ben istemiyorum ama esim yine de test vermemi istiyor..adet olupta hamile kalan duydunmu hic?Bi kaç arkadas boyle bi olaydan bahsettiler ama moral olsun diyemi bilmiyorum?senin degerin kaç çikmisti ?
Meraba ayni gunde transfer yaptirmisiz ins guzel sonuclar aliriz suanki durumun nasil
Kizlar dun ben negatif almistim cok kotuydum bugun dolstim gezdm alisveris yaptm....size sormak istediklerim var.. baska embiriomuz olmadigi icin tedaviye bastan basliycaz....simdi kizlar doktorum benden genetik test istedi icinde ne ararsan var kanda arastirilcak....sulu usg veya hsk onerilcek demis bunlar ne anlamadim bide blast transferi onerilecek yazmis ...anlamadim bana yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?