2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Laparoskopi denemeye karar verdim. Henüz doktorla görüşmedim. Bu konuda fikri olan paylaşabilir mi?

tüplerimin ikisi de tıkanık. Belki açilir diye

bende tupler icin oldum.ilki tani icindi yani tikaniklik varmi diye.evet tikaliymis..basit bi ameliyat..doktorumun soyledigi tupler bu ameliyatla acilsa bile tikaniklik tekrarliyabiliyormus.. Rahim filmi cektirdinmi?? doktorlarin tavsiyesi tupleri alip veya baglayip tup bebek denemek.faydali oldummu bilmiyorum ama sorun varsa cevaplarim..

erdgökçe hayırlısı olsun tedavının inşallah guzel bebek haberleri alırız.topiği takip edicekssen yaşını merkezini sorununu deneme sayını test tarıhını yaz tatlım senıde eklıyım tabloya
merhaba, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah. benim yumurtalar da pazartesi alınacak. kalçadan ne zaman, neden vurdular iğne?
canan ekledım senıde guzel haberlerınle suslemekte nasıp olsun

merhaba arkadaşlar benimde testim yarındı ama dayanamadım bugün yaptırdım
rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyim rabbim hepinize nasip etsin

nurme allah kucağına almayıda nasıp etsın.darısı başımıza:)

senınle tanıştığıma çok memnun oldum.ne guzelde vakıt geçirdik.senın uğurum bana iyi gelıcek ve beraber buyutucez meleklerimizi.iyiki varsın.

arkadaşım kaçıncı denemendı umut olması için soruyorum bırde problem neydı?

erdgökçe hayırlısı olsun tedavının inşallah guzel bebek haberleri alırız.topiği takip edicekssen yaşını merkezini sorununu deneme sayını test tarıhını yaz tatlım senıde eklıyım tabloya (----amin allah razi olsun yasim 22merkez umraniye medical sorunumuz yok sebebsiz Ilk defa denedik test tarihinmi subatin 20dinde----))))

Son düzenleme:
negatifi gören arkadaşlarım...
çok üzüldüm... Allah bu acıları hayırlı zamanda sağlıklı bir evlatla ödüllendirsin...

nihayet memleketimdeyim. çok şükür misafirlik bitti. gelsin ev yemekleri...
birde meraklı insanlar olmasa tadından yenmez...
bu arada kasıklarımda batma mıdır gaz mıdır bir şey var. özellikle sıkıştığımda canıma okuyor.
birde belimin alt kısmı ağrıyor inceden. çok nadir bu ağrı olurdu adetimden önce...
şu an nötrüm ama gönlüm hayırlısıyla pozitiften yana...

Evet rahim filminde tıkalı olduğu anlaşıldı. 2. Bir tüp Bebek denemesi yapmadan õnce bir deneyim. Belki de açılır da kendiliğinden olur.

Evet rahim filminde tıkalı olduğu anlaşıldı. 2. Bir tüp Bebek denemesi yapmadan õnce bir deneyim. Belki de açılır da kendiliğinden olur.

Sen bilirsin canim ama yerinde olsam vakit kaybetmem.nasil olsa tup bebekte tuplerimize ihtiyacimiz yok.internettede biraz arastirmistim doktorumun dedigi gibi tikaniklik tekrarlaniyo ve tupun icindeki sivi da hamile kalmamizi engelliyor ve hamilelik olsa bile dusuk veya bebegi zehirlemeye kadar gidiyor malesef. Allah yardimcin olsun..

Tesekkurler bilgi icin. Ben o zaman doktorumla bir goruseyim.

senınle tanıştığıma çok memnun oldum.ne guzelde vakıt geçirdik.senın uğurum bana iyi gelıcek ve beraber buyutucez meleklerimizi.iyiki varsın.

piticim bende seninle tanıştığıma çok sevindim.gerçektende çok güzel vakit geçirdik.senin pozitifliğin sanki önceden tanışıyormuşuz gibi bana rahatlık verdi.İnşallah cnm Rabbim emeklerimizin karşılığını versin.

Arkadaslar positif sonuc alanlara allahim tamamina erdirir insallah..negatif sonuc alanlar rabbjm izin verirse o bebisler bu topige gelcek insallah :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…