Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinemelek sizde sorun neydı acaba haber guzel olunca sorasımız gelıyo:)
arkadaşlar ayın 3.de yumoşlar toplandı ve ben ayın 16sında adet olucakken tam bir hafta önce yanı 9.nda bugun adet oldum.doktorum akıllılık ettı transfer yapmadı.eğer yapsaydı rahmım onca ilaç ve mudahaleden sonra bebişimi tutmayıp söküp atacaktı.doktorum için para önemli değil ben beklıyorum sende iki ay beklıceksın dedi.aslında transferden sonra adet olucakmış gibi belirtiler hıssedıyoruz ya bazen gerçekten hamile oluyoruz bazende kullanılan ilaçlar sökülen rahmın kanamasını geçiktirip boşa kurek çektiriyo.burda en önemlı faktor normal adet tarıhıne 10 gunden az kala transfer yapılmaması.yoksa bu işler birincide olmadı ikincide gel oluyo...para tuzağı...ümit kaybı...kırılan hayaller...güvensizlik...kusura bakmayın 4 arkadaşımda olumsuz sonuç almışken bişeylere kızmak bizimde hakkımız.
Canim biz doktorlarimiz ne derse onu yapiyoruz.oyuzden guvenmekten baska bisey gelmiyor elimizden. Senin doktorun transfer icin ikiay beklicez dedi ve sen guvenip kabul ettin oyle degilmi.paylasimin icin tesekkurler tecrube oluyor iste.benim boyle birseyden haberim yoktu. Benim transferim adetime 2-3 gun kala oldu.sonuc test gunum gelmeden adet oldum.yani soyledigin dogru olabilir biz sanki sadece o hormon ignelerini adetimiz geciksin diye vurulduk.
arkadaşlar ayın 3.de yumoşlar toplandı ve ben ayın 16sında adet olucakken tam bir hafta önce yanı 9.nda bugun adet oldum.doktorum akıllılık ettı transfer yapmadı.eğer yapsaydı rahmım onca ilaç ve mudahaleden sonra bebişimi tutmayıp söküp atacaktı.doktorum için para önemli değil ben beklıyorum sende iki ay beklıceksın dedi.aslında transferden sonra adet olucakmış gibi belirtiler hıssedıyoruz ya bazen gerçekten hamile oluyoruz bazende kullanılan ilaçlar sökülen rahmın kanamasını geçiktirip boşa kurek çektiriyo.burda en önemlı faktor normal adet tarıhıne 10 gunden az kala transfer yapılmaması.yoksa bu işler birincide olmadı ikincide gel oluyo...para tuzağı...ümit kaybı...kırılan hayaller...güvensizlik...kusura bakmayın 4 arkadaşımda olumsuz sonuç almışken bişeylere kızmak bizimde hakkımız.
Yok negatif sonuc
hoş geldin Canan. Transferden hiç korkma, hiç acı olmuyor, muayene gibi. Sadece idrara sıkışık işlem yapıldığı için ben dayanamayacağımı sandım. İşlemden hemen sonra odaya alıp bir saat yatırıyorlar, ayakları dikip. Bu sürede başını kaldırmaman çok önemli. Bu süreçten sonra hemen normal yaşamına dönebiliirsin. Sadece hamilelere yasak olan uzanmak, ağır iş yapmak gibi şeyler yasak. Hakkında hayırlısı olsun.
Meraba arkadaslar ben 5yillik evliyim Hic bir sorunumuz olmamasina ragmen hamile kalamiyorum 2defa asilama yaptirdim tutmadi 2gun once tup bebek koydurduk Suan yATiyorum doktorlari yuzden 90tutar dediler sorun yok cunku sali gunu yumurtaliklarim topladi cuma gunu transfer edildi normalde pazartesi edilcekti ama yumurtaliklarim cok guzel gelistigi icin cuma gunu koydular Dua edin ins tutmasini cok istiyorum rabbim yardimcimiz olsun ins Suan hic bir sorun yok sadece kalcadan vuruldugum igneler beni rahatsiz ediyo haret ederken zorlaniyorum
guzel haberler alabılmek bı nebzede olsa iyi geldi.allah kucağına aldırsın inşallah.paylaşımın moral oldu.
negatif alan güzel arkadaşlarım bebişlerin vakti değilmiş inan bugun topiğimizin günü değilmiş allah bu fedakarlığımızı hayırlı evlatlarla taçlandıracak bir gün siz ümidinizi kesmeyin yeter.hayret ediyorum 4 te 4 olumsuz demek amel defterleri yokmuş.peki doktorlarınızla konuştunuzmu neden tutmadığını?dondurulmuşunuz varmı?
derincim bebeğin hayırlısıyla gelsın inşallah bunca olumsuz haberden sonra tutsun bebişin bizde bi bayram havası yaşayalım.test tarihin belliyse yazarmısın?
canancım aramıza hoşgeldin merkezini test tarıhını sorununu yazarsan senıde eklıyım tabloya.
merhaba, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah. benim yumurtalar da pazartesi alınacak. kalçadan ne zaman, neden vurdular iğne?
merhaba canan yumurtama toplama anesteziyle oluo sonrasında biraz adet oluomussun gibi kasıklarımı hissettim trasfer çok kolay hiç bişi hissetmiosun sadece biraz yatıosun ya belim ağrıdı okadar bana doktor 1 saat dinlen günlük hayatına devam et dedi banyo konusunda sormadım ama benim transferden önce duş almıştım iki gün banyo düşünmüyorum allah yardımcın olsun
merhaba canancım... ben de ilk tüp bebek denememi yaptım.13 şubatta da gebelik testim olacak kısmetse. ben de senin gibi çok endişeliydim tedaviye başlarken. ama hiç de endişe edecek bir durum olmadığını yaşayarak öğrendim. göz açıp kapayana kadar geçiyor tedavi. yumurta toplamada zaten anestezi veriyorlar. bayılman ayılman 20dk gibi bişi sürüyor. transferde de zaten sanki smear alıyormuş gibi açıyorlar ve ince bir tüp içerisinden embriyoyu koyuyorlar içeri. hiç bir ağrı hissetmiyorsun. ben sadece çok heyecanlı ve mutluydum o yüzden ağlamıştım biraz:)) sonrasında 1 saat yatırıp eve gönderiyorlar. bana doktorum 2 gün sonra ayakta ılık duş alabilirsin demişti. 3 gün dinlenmemi ama kendimi yatağa hapsetmemi söylemişti doktorum. 3gün sonrasında ağır işlerden kaçınmak şartıyla normal hayatıma geri döndüm. inşallah işe yaramıştır tüm bunlar ve bebeğim bana tutunmuştur. umarım sana da yardımcı olabilmişimdir. inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız canım...
Yumurtaliklarin topladigi gunden itibaren igne veriyolar bebek tutunsun diye cok agir igneler kalcarim mos mor oldu valla hayirli olsun nu arada ins cok yumurtan cikar
bu kalçadan verilen iğneleri hiç duymamıştım. inşallah bebeğini kucağına alırsın da unutursun bütün herşeyi..
merhaba arkadaşlar benimde testim yarındı ama dayanamadım bugün yaptırdım
rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyim rabbim hepinize nasip etsin