Histeroskopii cektiren oldumu burda
inş dualarımız kabul olur şuan ilaçlardan galiba biraz midem bulanıo ve sırtım ağrıo sen iimisin ben daha önce ameliyat falan oldum o yüzden karnım opudan sonra hep ağrıdı
Ins cnm kabul olur bende iyi gibi adet olcakmisim gibi karnim agriyo bide sag tarafta cok siddetli batmalar var normal heralde bildigim kadariyla
ya zaten öle oluo ben daha önce üç kez gebelik yaşadım pozitifi gördüm diyeyim hep lavaboya giderdim adet oluorum diye bide göğüslerin çok aşrı acıodu ama şimdi biz ilaç kullandığımız için daha transferden önce hassaslaşmıştı benim yani anlayamayız
Kizlar dun ben negatif almistim cok kotuydum bugun dolstim gezdm alisveris yaptm....size sormak istediklerim var.. baska embiriomuz olmadigi icin tedaviye bastan basliycaz....simdi kizlar doktorum benden genetik test istedi icinde ne ararsan var kanda arastirilcak....sulu usg veya hsk onerilcek demis bunlar ne anlamadim bide blast transferi onerilecek yazmis ...anlamadim bana yardimci olurmusunuz
Negatif negatif negatif olmadi
Kizlar dun ben negatif almistim cok kotuydum bugun dolstim gezdm alisveris yaptm....size sormak istediklerim var.. baska embiriomuz olmadigi icin tedaviye bastan basliycaz....simdi kizlar doktorum benden genetik test istedi icinde ne ararsan var kanda arastirilcak....sulu usg veya hsk onerilcek demis bunlar ne anlamadim bide blast transferi onerilecek yazmis ...anlamadim bana yardimci olurmusunuz
pazartesi günü yumurta toplama işlemim olacak ve 2-5 gün sonra da transfer işlemim ama transfer işleminden anestezi verilmeyeceğinden dolayı biraz korkuyorum. transfer işlemini yaşamış olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi acaba? çok ağrı oluyor mu? sonrasında hiç kalkmadan kaç gün yatmak gerekiyor? banyo kaç gün yapılmamalı?
Hayirli olsun, degerin kac cikti?
arkadaşım kaçıncı denemendı umut olması için soruyorum bırde problem neydı?
herkese meraba; benim çok şükür bir oğlum var ama oğlumdan sonra ikinci olmadı.. tüp bebek denedik bugün transfer sonrası 9. günüm. bekliyorum sabırsızlıkla. sizi takip ediyorum, tecrubeleriniz çok işime yaradı. bekliyorum hayırlısıyla allah herkese güzel haberler almak nasip etsin...
kan testi sonucu çıktı ama inanamıyorum deeğer 429
hamilemiyim şimdi ben yani allahım ölüyorum
inşallah.... beklemek gerçekten çok zormuş tedavinin en zor kısmı beklemek olsa gerek...
kan testi sonucu çıktı ama inanamıyorum deeğer 429
hamilemiyim şimdi ben yani allahım ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?