Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan testi sonucu çıktı ama inanamıyorum deeğer 429
hamilemiyim şimdi ben yani allahım ölüyorum
Beta hcg değerei düşük seyredip sonra düzelen var mı arkadaşlar nolur
benim çok yavaş ilerlio 4+1 deyim 70 daha değerim 5:
doktor ne diyo canım, normalmiymiş böyle ilerlemesi?
tabiki de hamilesiiiinnn :) tebrik ederim. değerin yüksek geldi bana iki embriyo mu konulmuştu?
canım takip edicez diyo böyle nazlı nazlı tutunan bebekler oluomuş inşallah öledir.
Sevincim kursağımda kaldı
inşallah öyledir canım doktorum 4te arayacakmış daha doktorla falan görüşmedim sadece sonuç elimde.tek embriyo 5. gün embriyosuydu
anladım canım, 5. gün olduğu için heralde. valla doktor gibi olduk yaşaya yaşaya :)
kısmetse mart başında benim de 5. gün embriyom transfer edilecek, darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına.
herkes adet sancısı batma diye bahsediyor transferden sonra. sende de bu belirtiler varmıydı? ne zamandan beri vardı bi de?
kan testi sonucu çıktı ama inanamıyorum deeğer 429
hamilemiyim şimdi ben yani allahım ölüyorum
Kızlaaaaar selam test günüme 3 gün var daha ama ben dayamadım 9.gün test yaptırdım ama sonuç ne anlama geliyor bilmiyorum iyi mi değil mi ? Ne olur birşeyler söyleyin 9. gün beta hcg sonucum 35.34 :18:
çok teşekkür ederim . Ama değer aklımı karıştırıyor acaba düşük mü diye :18: sizce nasıl kızlar ? ay sevineyim mi ne yapayım şaşırdım bir arkadaşım çok düşük dedi aklım karıştı
6.günü yani cuma günü yaptırmıştım 9.93 tü , 9.gün 35.34 arkadaşım bu gidiş yavaş dedi beni strese soktu anlamadım ki offff vallahi tedavi süreci daha kolaymış iğneler,opu falan bu beklemek daha stresliymiş Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
anladım canım, 5. gün olduğu için heralde. valla doktor gibi olduk yaşaya yaşaya :)
kısmetse mart başında benim de 5. gün embriyom transfer edilecek, darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına.
herkes adet sancısı batma diye bahsediyor transferden sonra. sende de bu belirtiler varmıydı? ne zamandan beri vardı bi de?