• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

inş dualarımız kabul olur şuan ilaçlardan galiba biraz midem bulanıo ve sırtım ağrıo sen iimisin ben daha önce ameliyat falan oldum o yüzden karnım opudan sonra hep ağrıdı

Ins cnm kabul olur bende iyi gibi adet olcakmisim gibi karnim agriyo bide sag tarafta cok siddetli batmalar var normal heralde bildigim kadariyla

Ins cnm kabul olur bende iyi gibi adet olcakmisim gibi karnim agriyo bide sag tarafta cok siddetli batmalar var normal heralde bildigim kadariyla

ya zaten öle oluo ben daha önce üç kez gebelik yaşadım pozitifi gördüm diyeyim hep lavaboya giderdim adet oluorum diye bide göğüslerin çok aşrı acıodu ama şimdi biz ilaç kullandığımız için daha transferden önce hassaslaşmıştı benim yani anlayamayız

ya zaten öle oluo ben daha önce üç kez gebelik yaşadım pozitifi gördüm diyeyim hep lavaboya giderdim adet oluorum diye bide göğüslerin çok aşrı acıodu ama şimdi biz ilaç kullandığımız için daha transferden önce hassaslaşmıştı benim yani anlayamayız

Dogru soyluyosun cnm Benimde onceden goguslerde agri baslamisti zaten onu hic saymiyorum ins Bu sefer tutmustur benim ilk denemen cok istiyorum hamile kalmak 5yillik evliyim ins Bu sefer pozitifi gorurum

Kizlar dun ben negatif almistim cok kotuydum bugun dolstim gezdm alisveris yaptm....size sormak istediklerim var.. baska embiriomuz olmadigi icin tedaviye bastan basliycaz....simdi kizlar doktorum benden genetik test istedi icinde ne ararsan var kanda arastirilcak....sulu usg veya hsk onerilcek demis bunlar ne anlamadim bide blast transferi onerilecek yazmis ...anlamadim bana yardimci olurmusunuz

gamzecim ne zamandır giremiyodum,bugün gördüm,üzüldüm,aynı şeyleri yaşayan biri olarak bizi biden başka kimse anlayamaz...seninle sorunumuz aynı,azosperm,ben de 2.kez negatifi ldım ocak ayında,3.sü için biraz beklicem ve bulunduğum şehre göre iyi bir merkez araştırcam bu arada...aslında herkes sende sorun olmayınca diğerlerine göre tutma şansın yüksek demişti,ama olmayınca olmuyo,mevlam neyi ne zaman vereceğini iyi bilir...inşalah hayırlısı olur...bol bol gez,alışverişe devam...:) kafanı dağıt tatlım...ayrıca benden de genetik testi istediler,niye baştan istemedilerse...! hemen başlıyo musun tedaviye,3 ay ara vericek misin ?

arkadaşlar herkese merhabalar yazdıklarınızı tek tek okumadım ama inşallah bu tedavilerimizde hepimiz pozitif haberlerimizi alırız.haziran ayında negatifle sonuçlanan tüp bebek maceramdan sonra buay 2. deneme için start verdik bugün iğnelerde 3. günüm inşallah bu sefer bende hamile oldugumu buradan yazabilirim.ben her aklıma geldiginde benim gibi olanlara evlat nasip et yarabbim diyorum inşallah bu duam kabul olur .sizlerde dua edin benim için çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandım inşallah bu sefer güzel haberleri almak banada nasip olur.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm.

Kizlar dun ben negatif almistim cok kotuydum bugun dolstim gezdm alisveris yaptm....size sormak istediklerim var.. baska embiriomuz olmadigi icin tedaviye bastan basliycaz....simdi kizlar doktorum benden genetik test istedi icinde ne ararsan var kanda arastirilcak....sulu usg veya hsk onerilcek demis bunlar ne anlamadim bide blast transferi onerilecek yazmis ...anlamadim bana yardimci olurmusunuz

canım o testler hakkında bilgim yok, yalnızca blast dediği 5. güne kadar gelişimini tamamlayan embriyoya deniyor. Benim 5. gün blast olarak donduruldu oradan biliyorum.

gamzeeeeeeeeeeee:( inan çok üzüldüm, işe bugün başladım ve hemen senin sonucunu öğrenmek için nete baktım, hayırlısı olsun tatlım insallah bundan sonraki tedavin olumlu sonuçlanır. genetiği ben ilk denememde istememe rağmen doktorum gerek görmedi, ama negatif sonucu alınca dondurulmaşlarla devam edcez eğer tutmazsa 3. de genetiğe bakacağız dedi, genetiğe bakılması zaten daha iyi, en azında down sendromlumu acaba vs diye hamileliğin tedirgin geçmez, en azından kendi açımdan böyle düşünüyorum, blast dediğin 5. gün embriyosu daha şansı yüksekmiş, eğer dondurulmuşlarım tutmazsa benimde 5. gün embriyosu olacak hemde genetiğe bakılacak, Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsiiiin

pazartesi günü yumurta toplama işlemim olacak ve 2-5 gün sonra da transfer işlemim ama transfer işleminden anestezi verilmeyeceğinden dolayı biraz korkuyorum. transfer işlemini yaşamış olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi acaba? çok ağrı oluyor mu? sonrasında hiç kalkmadan kaç gün yatmak gerekiyor? banyo kaç gün yapılmamalı?

canım öncelikle hayırlısı ile güzel sonuçları almayı nasip etsin Rabbim, ben çok korkuyordum nasıl diye ama hiç korkulacak birşey yok, smear testi yaptırdınmı hiç bilmiyorum ama transfer ona benziyor, anesteziye zaten gerek yok sıkıntılı bir işlem değil, tek sorun şu ki idrara sıkışık olman gerekiyor, transfer sırasında karnından ultrason yapılıyor, doktorunda alttan transferi yapıyor zaten o arada sen ekrandan izleyerek heyacanına heyecan kattığın için hiçbir şeyi hissetmiyorsun:) ben transferden sonra araştırmalarım doğrultusunda bolca portakal suyu içtim, badem yedim, ananas da iyi diyorlar ve şu çok önemli bence ilaçları zamanında kullanmak. İnsallah güzel deneyimlerini paylaşırsın bizimlee

herkese meraba; benim çok şükür bir oğlum var ama oğlumdan sonra ikinci olmadı.. tüp bebek denedik bugün transfer sonrası 9. günüm. bekliyorum sabırsızlıkla. sizi takip ediyorum, tecrubeleriniz çok işime yaradı. bekliyorum hayırlısıyla allah herkese güzel haberler almak nasip etsin...

herkese meraba; benim çok şükür bir oğlum var ama oğlumdan sonra ikinci olmadı.. tüp bebek denedik bugün transfer sonrası 9. günüm. bekliyorum sabırsızlıkla. sizi takip ediyorum, tecrubeleriniz çok işime yaradı. bekliyorum hayırlısıyla allah herkese güzel haberler almak nasip etsin...

Allah yardimcin olsun cnm bizde ayniyiz beklemedeyiz rabbim hepimizin yuzunu guldursun Benimde Bugun 4.gunum ins pozitifi Gorusuruz :3:

Back