• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

benimde esimden baska kimse yoktu,teizligi falan bosver bu donem agir falan kaldirim yuksege falan uzanma ama bence yemek yapabilirsin kendini yormadan bol bol dinlen bi belirti arama,kafana takma derim..kacinci denemen, yasin kac ?

temizlik falan uğraşmam zaten. sadece yemek yapabilirsem yaparım. 26 yaşındayım. 2006 da evlendim. hiç korunmadık. 3 yıllık evli iken kendiliğinden bir hamilelik yaşadım ve düşük ile sonuçlandı :( tüp bebek ilk denemem olacak.

Negatif negatif negatif olmadi

gamzecim bende sürekli çok sık yazmasamda ,sürekli formları takip ediyorum.bugün test yaptıracak arkadaşları merak ettim ve sonuçları öğrenmek için girdim.okuyunca üzüldüm,ama elden gelen bişi yok cnm.seni çok iyi anlıyorum.benimde aralık ayında yaptırdığım tüp bebek dış gebelikle sonuçlandı.opudan sonra ohss oldum inan çok zor günlerdi.gebelik olursa daha zor geçecek dedi doktorum,inan gebelik felan gözüm görmedi.sen azından onları yaşamadın.şimdi tekrar denersem yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum,allah birdaha göstermesin inşllh.beterin beteri var cnm,demkki seninde vakti zamanı var.üzülme desemde üzüleceksin cnm duadan ve teslimiyetten başka çaremiz yok.herşey rabbimin elinde.o ol dedimi herşey olur.ben inanıyorum elerimizi ve kucağımızı boş bırakmıyacak.biz elimizden geleni yapalım,elimizden gelmeyenler için rabbime el açalım,o bizim sesimizi duyacaktır...

pazartesi günü yumurta toplama işlemim olacak ve 2-5 gün sonra da transfer işlemim ama transfer işleminden anestezi verilmeyeceğinden dolayı biraz korkuyorum. transfer işlemini yaşamış olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi acaba? çok ağrı oluyor mu? sonrasında hiç kalkmadan kaç gün yatmak gerekiyor? banyo kaç gün yapılmamalı?

hoş geldin Canan. Transferden hiç korkma, hiç acı olmuyor, muayene gibi. Sadece idrara sıkışık işlem yapıldığı için ben dayanamayacağımı sandım. İşlemden hemen sonra odaya alıp bir saat yatırıyorlar, ayakları dikip. Bu sürede başını kaldırmaman çok önemli. Bu süreçten sonra hemen normal yaşamına dönebiliirsin. Sadece hamilelere yasak olan uzanmak, ağır iş yapmak gibi şeyler yasak. Hakkında hayırlısı olsun.

Canim inan cok uzuldum, bende adet oldum zaten test bile yapmadan o heyecani bile yasayamadim ;( .. Bidahaki sefere insallah..

mufi senin ve gamzenin sonucunu merakla bekliyordum, ne yalan söyleyeyim çok ümitliydim. bugün hiç güzel haber alamıyorum. hayatınızdaki son hayal kırıklığı olur ve bu kırıklıkların mükafatını misliyle alırsınız inşallah.

mufi senin ve gamzenin sonucunu merakla bekliyordum, ne yalan söyleyeyim çok ümitliydim. bugün hiç güzel haber alamıyorum. hayatınızdaki son hayal kırıklığı olur ve bu kırıklıkların mükafatını misliyle alırsınız inşallah.

Saol canim, nasip degilmis neyapalim....

pazartesi günü yumurta toplama işlemim olacak ve 2-5 gün sonra da transfer işlemim ama transfer işleminden anestezi verilmeyeceğinden dolayı biraz korkuyorum. transfer işlemini yaşamış olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi acaba? çok ağrı oluyor mu? sonrasında hiç kalkmadan kaç gün yatmak gerekiyor? banyo kaç gün yapılmamalı?

merhaba canan yumurtama toplama anesteziyle oluo sonrasında biraz adet oluomussun gibi kasıklarımı hissettim trasfer çok kolay hiç bişi hissetmiosun sadece biraz yatıosun ya belim ağrıdı okadar bana doktor 1 saat dinlen günlük hayatına devam et dedi banyo konusunda sormadım ama benim transferden önce duş almıştım iki gün banyo düşünmüyorum allah yardımcın olsun

Bizim ser bildigimizde hayir, hayir bildigimizde bir ser gizli olabilir. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Bugun hic mi pozitif sonuc yok. Normalde benim de bugundu sonuc ama ben dun yaptirdim. Bana ilginc geldi. Bugun sonuc alanlarin hepsi negatif.

Gamzecim çok üzüldüm cnm..yazmasamda hep takip ediyorum sizleri..

Ama gerçekten tek söylenecek şey ; vardır bunda da bi hayır..İyice bütün tetkiklerin yapılsın bakalım tutunmamasının nedeni neler ?

Bi de ben wintersuna da çok üzülmüştüm onun da 6. denemesiydi : ( Allah yardımcısı olsun..çok zor ..

ama bence tekrar tekrar bi daha denemek yerine .. tutunmamasının altındaki nedenler araştırılmalı ..

merhaba canancım... ben de ilk tüp bebek denememi yaptım.13 şubatta da gebelik testim olacak kısmetse. ben de senin gibi çok endişeliydim tedaviye başlarken. ama hiç de endişe edecek bir durum olmadığını yaşayarak öğrendim. göz açıp kapayana kadar geçiyor tedavi. yumurta toplamada zaten anestezi veriyorlar. bayılman ayılman 20dk gibi bişi sürüyor. transferde de zaten sanki smear alıyormuş gibi açıyorlar ve ince bir tüp içerisinden embriyoyu koyuyorlar içeri. hiç bir ağrı hissetmiyorsun. ben sadece çok heyecanlı ve mutluydum o yüzden ağlamıştım biraz:)) sonrasında 1 saat yatırıp eve gönderiyorlar. bana doktorum 2 gün sonra ayakta ılık duş alabilirsin demişti. 3 gün dinlenmemi ama kendimi yatağa hapsetmemi söylemişti doktorum. 3gün sonrasında ağır işlerden kaçınmak şartıyla normal hayatıma geri döndüm. inşallah işe yaramıştır tüm bunlar ve bebeğim bana tutunmuştur. umarım sana da yardımcı olabilmişimdir. inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız canım...

benm ve bi kaç arkadaşımın yarın test günüydü ama ben dayanamadım buqün kan testi yaptırdım çıktı 216 yani hamileyim çok mutluyumm:D

guzel haberler alabılmek bı nebzede olsa iyi geldi.allah kucağına aldırsın inşallah.paylaşımın moral oldu.

merhabalar,

evet test yaptırdım malesef negatif sonuç:( internete girme fırsatım olmadı haber veremedim. Biz mutlu haber alamadık ama inş diger bekleyen arkadaşlarım mutlu haberler alırlar... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimizin...

ne kanamasindan behsediyo ki,kanamanin olmasimi gerekiyomus? peki esin bidahami ameliyat olacak ? benimde aklimda sorular var doktorumla tedavi sureciyle ama neyapalim bidahaki sefere insallah

Sonuç negatif ...

negatif alan güzel arkadaşlarım bebişlerin vakti değilmiş inan bugun topiğimizin günü değilmiş allah bu fedakarlığımızı hayırlı evlatlarla taçlandıracak bir gün siz ümidinizi kesmeyin yeter.hayret ediyorum 4 te 4 olumsuz demek amel defterleri yokmuş.peki doktorlarınızla konuştunuzmu neden tutmadığını?dondurulmuşunuz varmı?

herkese iyi akşamlar kızlar benimde bugün 4. günüm ve transferden sonra ilk defa duş aldım alışveriş merkezine gittim gezdim sinemaya gittim çok yoruldum şimdide biraz ağrım var sanki adet olcakmışım gibi arada giriyo bide ilaçlardan galiba ayağa kalkınca birden başım dönüyor genelde tek taraflı ağrı çekiyorum bu normalmi sizce
derincim bebeğin hayırlısıyla gelsın inşallah bunca olumsuz haberden sonra tutsun bebişin bizde bi bayram havası yaşayalım.test tarihin belliyse yazarmısın?

temizlik falan uğraşmam zaten. sadece yemek yapabilirsem yaparım. 26 yaşındayım. 2006 da evlendim. hiç korunmadık. 3 yıllık evli iken kendiliğinden bir hamilelik yaşadım ve düşük ile sonuçlandı :( tüp bebek ilk denemem olacak.

canancım aramıza hoşgeldin merkezini test tarıhını sorununu yazarsan senıde eklıyım tabloya.

arkadaşlar ayın 3.de yumoşlar toplandı ve ben ayın 16sında adet olucakken tam bir hafta önce yanı 9.nda bugun adet oldum.doktorum akıllılık ettı transfer yapmadı.eğer yapsaydı rahmım onca ilaç ve mudahaleden sonra bebişimi tutmayıp söküp atacaktı.doktorum için para önemli değil ben beklıyorum sende iki ay beklıceksın dedi.aslında transferden sonra adet olucakmış gibi belirtiler hıssedıyoruz ya bazen gerçekten hamile oluyoruz bazende kullanılan ilaçlar sökülen rahmın kanamasını geçiktirip boşa kurek çektiriyo.burda en önemlı faktor normal adet tarıhıne 10 gunden az kala transfer yapılmaması.yoksa bu işler birincide olmadı ikincide gel oluyo...para tuzağı...ümit kaybı...kırılan hayaller...güvensizlik...kusura bakmayın 4 arkadaşımda olumsuz sonuç almışken bişeylere kızmak bizimde hakkımız.

negafif sonuç alan arkadaşlar inanın çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ,dayanma ve yeni tedaviye başlama gücü versin.ne desem şu an anlamsız gelecek .Rabbim herşeyin en hayırlısını ve en güzelini bilir.

arkadaşlar ayın 3.de yumoşlar toplandı ve ben ayın 16sında adet olucakken tam bir hafta önce yanı 9.nda bugun adet oldum.doktorum akıllılık ettı transfer yapmadı.eğer yapsaydı rahmım onca ilaç ve mudahaleden sonra bebişimi tutmayıp söküp atacaktı.doktorum için para önemli değil ben beklıyorum sende iki ay beklıceksın dedi.aslında transferden sonra adet olucakmış gibi belirtiler hıssedıyoruz ya bazen gerçekten hamile oluyoruz bazende kullanılan ilaçlar sökülen rahmın kanamasını geçiktirip boşa kurek çektiriyo.burda en önemlı faktor normal adet tarıhıne 10 gunden az kala transfer yapılmaması.yoksa bu işler birincide olmadı ikincide gel oluyo...para tuzağı...ümit kaybı...kırılan hayaller...güvensizlik...kusura bakmayın 4 arkadaşımda olumsuz sonuç almışken bişeylere kızmak bizimde hakkımız.

canım ya çok erken değil mi?birlikte başlamıştık biz

canım ya çok erken değil mi?birlikte başlamıştık biz

evet arzucum bı ayda iki kere adet oldum. son adet tarıhımız senle aynıydı.ama işte bı hafta önce oldum.az öncede onu anlattım bız farkında değiliz ama rahmımız hırpalanıyo.ki ben 28 de bır adet olurum.aslada bı gun oynamaz.senın durum ne?

evet arzucum bı ayda iki kere adet oldum. son adet tarıhımız senle aynıydı.ama işte bı hafta önce oldum.az öncede onu anlattım bız farkında değiliz ama rahmımız hırpalanıyo.ki ben 28 de bır adet olurum.aslada bı gun oynamaz.senın durum ne?

canım ya bende her an olacakmış gibi hissediyorum kendimi.tam da işe başlayacağım zaman olcak galiba hayırlısı ile gelsede neler olacak görsek!

iyi dilekleri olanlar için teşekkr ederim negatif arkadaşlarıma da çok üzüldüm inş en kısa zamanda rabbim yardımcıları olsun bide bir doktor var bu tekrar tekrar düşük olanlarda ayrıntılı bi şekilde incelio süper bir doktor brüksel tüp b.m sahibi onu tavsiye ederim

Back