2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arzucum hepinize iyi geceler uyku vaktı geldı sen özelden yaz ben sabah cevaplarım...

Canim biz doktorlarimiz ne derse onu yapiyoruz.oyuzden guvenmekten baska bisey gelmiyor elimizden. Senin doktorun transfer icin ikiay beklicez dedi ve sen guvenip kabul ettin oyle degilmi.paylasimin icin tesekkurler tecrube oluyor iste.benim boyle birseyden haberim yoktu. Benim transferim adetime 2-3 gun kala oldu.sonuc test gunum gelmeden adet oldum.yani soyledigin dogru olabilir biz sanki sadece o hormon ignelerini adetimiz geciksin diye vurulduk.

bazılarıda sırf para için umursamıyorlar bazende fazlasıyla bilgi sahibi olunca doktorlarda başa çıkamıyorlar

negatif sonuç alan bütün arkadaşlar çok üzüldüm.ama durmak yok yola devam inşllh.ümitsizliğe kapılmayın,bir kaç ay sonra kendinizi hazır hissedince tekrar tedaviye devam edelim hep beraber.buradan hepimiz hamiş haberleri verelim inşllh...

sinemelek bebişin hayırlı olsun cnm.bizlerede dua et,2. deneme demişsin.dondurulmuşlarlamı denedin yoksa yeni tedavimi cnm.rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşllh..

Canim benim de doktorum bugun yarin adet olacaksin dedi yani normal tarihimden yaklasik 10gun once. Ama bana opu dan sonra 4 tane ilac verdi sanirim bu ilaclardan dolayi adetim erken olacak. Benden 21 yumurta toplanmisti ve bu yuzden de ohss oldum. Onu da adetle atiyormus vucut. Adetimi erkene getirtmesi sanirim bu yuzden. Sislik oldugu icin de transferi sonraki aya erteledik. Cok yumurta olmayanlarda transfer ayni ay yapiliyor heralde cunku benimle ayni gun opu yaptiran kisinin ayni ay transferi yapildi. Benimkisi ertelendi. Sonucta ayni merkez yapti iki islemi de. Faktor kadinin yumurta sayisi ve rahmin durumu anladigim kadariyla.

Son düzenleme:
iğnelere başladım gonal f ve menapuru her iki iğneden de yapıyorum inşallah 10 güne kadar yumurtalar toplanacak bi de decapeptyl denen bir iğne var ondan da çeyrek yapıyorum göbüşüm delik delik oldu bazen zorlanıyorum acaba göbüş nasır mı tuttu iğne geçmiyo bazen allah yardımcımız olsun

Yok negatif sonuc

canım üzülme nolur

bak benimde betahcgm düşük gidio oldu diyip sonradan üzülmek de çok zor
kimyasal gebelik ihtimalim var (
hep doktordaydım ondan giremedim ağladım ağladım bende
,
GÜZEL RABBİMİN var bildiği bize şer görünen hayır belkide

ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN,

hoşbuldum incirim. tanıştığıma memnun oldum. bilgilerin için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Meraba arkadaslar ben 5yillik evliyim Hic bir sorunumuz olmamasina ragmen hamile kalamiyorum 2defa asilama yaptirdim tutmadi 2gun once tup bebek koydurduk Suan yATiyorum doktorlari yuzden 90tutar dediler sorun yok cunku sali gunu yumurtaliklarim topladi cuma gunu transfer edildi normalde pazartesi edilcekti ama yumurtaliklarim cok guzel gelistigi icin cuma gunu koydular Dua edin ins tutmasini cok istiyorum rabbim yardimcimiz olsun ins Suan hic bir sorun yok sadece kalcadan vuruldugum igneler beni rahatsiz ediyo haret ederken zorlaniyorum

merhaba, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah. benim yumurtalar da pazartesi alınacak. kalçadan ne zaman, neden vurdular iğne?

hoşbuldum, merkezim 29 mayıs hastanesi, test tarihi tam olarak belli değil ama şubat 26-28 olur sanırım. eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var.

merhaba, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah. benim yumurtalar da pazartesi alınacak. kalçadan ne zaman, neden vurdular iğne?

Yumurtaliklarin topladigi gunden itibaren igne veriyolar bebek tutunsun diye cok agir igneler kalcarim mos mor oldu valla hayirli olsun nu arada ins cok yumurtan cikar

Amin. çok teşekkür ederim. senin de Allah yardımcın olsun. hakkında hayırlısını versin inşallah.

merhaba antigone83. inşallah hayırlısıyla 13 şubatta güzel haberlerini alırız. çok teşekkür ederim bilgilerin için.

merhaba arkadaşlar benimde testim yarındı ama dayanamadım bugün yaptırdım
rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyim rabbim hepinize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…