benimde esimden baska kimse yoktu,teizligi falan bosver bu donem agir falan kaldirim yuksege falan uzanma ama bence yemek yapabilirsin kendini yormadan bol bol dinlen bi belirti arama,kafana takma derim..kacinci denemen, yasin kac ?
Negatif negatif negatif olmadi
pazartesi günü yumurta toplama işlemim olacak ve 2-5 gün sonra da transfer işlemim ama transfer işleminden anestezi verilmeyeceğinden dolayı biraz korkuyorum. transfer işlemini yaşamış olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi acaba? çok ağrı oluyor mu? sonrasında hiç kalkmadan kaç gün yatmak gerekiyor? banyo kaç gün yapılmamalı?
Canim inan cok uzuldum, bende adet oldum zaten test bile yapmadan o heyecani bile yasayamadim ;( .. Bidahaki sefere insallah..
mufi senin ve gamzenin sonucunu merakla bekliyordum, ne yalan söyleyeyim çok ümitliydim. bugün hiç güzel haber alamıyorum. hayatınızdaki son hayal kırıklığı olur ve bu kırıklıkların mükafatını misliyle alırsınız inşallah.
pazartesi günü yumurta toplama işlemim olacak ve 2-5 gün sonra da transfer işlemim ama transfer işleminden anestezi verilmeyeceğinden dolayı biraz korkuyorum. transfer işlemini yaşamış olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi acaba? çok ağrı oluyor mu? sonrasında hiç kalkmadan kaç gün yatmak gerekiyor? banyo kaç gün yapılmamalı?
benm ve bi kaç arkadaşımın yarın test günüydü ama ben dayanamadım buqün kan testi yaptırdım çıktı 216 yani hamileyim çok mutluyumm
merhabalar,
evet test yaptırdım malesef negatif sonuçinternete girme fırsatım olmadı haber veremedim. Biz mutlu haber alamadık ama inş diger bekleyen arkadaşlarım mutlu haberler alırlar... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimizin...
ne kanamasindan behsediyo ki,kanamanin olmasimi gerekiyomus? peki esin bidahami ameliyat olacak ? benimde aklimda sorular var doktorumla tedavi sureciyle ama neyapalim bidahaki sefere insallah
Sonuç negatif ...
derincim bebeğin hayırlısıyla gelsın inşallah bunca olumsuz haberden sonra tutsun bebişin bizde bi bayram havası yaşayalım.test tarihin belliyse yazarmısın?herkese iyi akşamlar kızlar benimde bugün 4. günüm ve transferden sonra ilk defa duş aldım alışveriş merkezine gittim gezdim sinemaya gittim çok yoruldum şimdide biraz ağrım var sanki adet olcakmışım gibi arada giriyo bide ilaçlardan galiba ayağa kalkınca birden başım dönüyor genelde tek taraflı ağrı çekiyorum bu normalmi sizce
temizlik falan uğraşmam zaten. sadece yemek yapabilirsem yaparım. 26 yaşındayım. 2006 da evlendim. hiç korunmadık. 3 yıllık evli iken kendiliğinden bir hamilelik yaşadım ve düşük ile sonuçlandıtüp bebek ilk denemem olacak.
arkadaşlar ayın 3.de yumoşlar toplandı ve ben ayın 16sında adet olucakken tam bir hafta önce yanı 9.nda bugun adet oldum.doktorum akıllılık ettı transfer yapmadı.eğer yapsaydı rahmım onca ilaç ve mudahaleden sonra bebişimi tutmayıp söküp atacaktı.doktorum için para önemli değil ben beklıyorum sende iki ay beklıceksın dedi.aslında transferden sonra adet olucakmış gibi belirtiler hıssedıyoruz ya bazen gerçekten hamile oluyoruz bazende kullanılan ilaçlar sökülen rahmın kanamasını geçiktirip boşa kurek çektiriyo.burda en önemlı faktor normal adet tarıhıne 10 gunden az kala transfer yapılmaması.yoksa bu işler birincide olmadı ikincide gel oluyo...para tuzağı...ümit kaybı...kırılan hayaller...güvensizlik...kusura bakmayın 4 arkadaşımda olumsuz sonuç almışken bişeylere kızmak bizimde hakkımız.
canım ya çok erken değil mi?birlikte başlamıştık biz
evet arzucum bı ayda iki kere adet oldum. son adet tarıhımız senle aynıydı.ama işte bı hafta önce oldum.az öncede onu anlattım bız farkında değiliz ama rahmımız hırpalanıyo.ki ben 28 de bır adet olurum.aslada bı gun oynamaz.senın durum ne?
2.denemem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?