Bı yanımda heycan ....bı yanımda uzuntu beklıyorum caresızce .....
heyecanını paylaşıyoruz hayırlı haberlerini bekliyoruz bu kan testi kaç saatte çıkıyor..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı yanımda heycan ....bı yanımda uzuntu beklıyorum caresızce .....
Yok negatif sonucöldüm meraktan ya hadi teyze oluyorsunuz de artık
Yok negatif sonuc
Negatif negatif negatif olmadi
Ne denir bilmiyorum ama bu üzüntüntün inş. son olur bir dahakine güzel sonuç alırsın Rabbim cümlemizi evlatsız bırakmasın.
cok saol canim ama iste kelimelerin bittigi an bu an....ben cok fazla yazmasamda surekli takip ediyorum kizlar sizi gamze senin sonucunu merak ediyordum benfe daha onve negatifi gormus biri olarak seni cok iyi anliyorum rabbim kimsenin kucagni bos birakmasin yillardir cocuk hasreti ceken biriyim bu duyguyu cok iyi biliyorm ama her ne olursa olsun yilmak yok
Canim suan ayni durumdayiz....artik tedaviye ne zaman baslarm bilmiyormCanim inan cok uzuldum, bende adet oldum zaten test bile yapmadan o heyecani bile yasayamadim ;( .. Bidahaki sefere insallah..
Ucuncu denememde negatifle sonuvlandi...doktor habire kanaman oldumu deyip duruyor yok yok yok uc denememdede kanamam olmadi nasil tutmuyor anlamadim...simdi benden tetkikler istiycekmis....zaten yiprandim iyce biraz daha yipratsin beni....madem ole basinda neden tetkik yapmadin be kadin ...cok uzgunum cok
Canim suan ayni durumdayiz....artik tedaviye ne zaman baslarm bilmiyorm
pazartesi günü yumurta toplama işlemim olacak ve 2-5 gün sonra da transfer işlemim ama transfer işleminden anestezi verilmeyeceğinden dolayı biraz korkuyorum. transfer işlemini yaşamış olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi acaba? çok ağrı oluyor mu? sonrasında hiç kalkmadan kaç gün yatmak gerekiyor? banyo kaç gün yapılmamalı?
canim çok basit,agrisiz bi islem sende goreceksinki bosuna korktugunu,banyo 3-4 gun sonra ilik bi dus al derim,kaç gun yatmak diye bise yok.doktorun demedigi ozel bi durum olmadigi mudettçe,benim trasferim 28 ocakda yapildi ve ben iki haftadir evden disari çikmadim yemek tuvalet disinda nerdeyse hiç kalkmadim temizlik bile yapmadim ve pazartesi test gunum ve ben bugun adet oldum demek istedigim olacaksa olur, insallah faydali olmusumdur bol sans insallah bebegin sana tutunur.
Üzüldüm senin için ama Rabbimden gelen herşeye razı olmak gerekir. teslimiyetini ve ümidini bırakma elden. doğru diyorsun hangi acılar unutulmuyor ki zamanla.. benim yanımda bana yardım edecek kimsem yok bir eşim var o da 3-4 gün izin alıp kalacak yanımda sağolsun. 3-4 gün sonra evde ufak işler ( yemek falan kalkıp yapabilir miyim? bir zararı olur mu?)
Sonuç negatif ...