2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Canim msjin iyi geldi saol.birilerinin senin halinden anlamasi cok guzel. Dualarinizda benide ekleyin lutfen ihtiyacim var. Korkudan tuvalate gidemiyorum.. (

Allah büyük canım ümidini kaybetme hastanede biriyle tanışmıştım kan verdikten sonra adet görmüş nası olsa hasta oldum diye test sonucunu almaya gitmemiş günler sonra birakrabası sonucu merak edip almaya gitmiş sonuç pozitif hemen hastaneye yatırmışlar olanlara kendi bile inamıyordu sen bol bol su iç ve sırt üstü yat

Canim msjin iyi geldi saol.birilerinin senin halinden anlamasi cok guzel. Dualarinizda benide ekleyin lutfen ihtiyacim var. Korkudan tuvalate gidemiyorum.. (

mufi yazdıkların bana o kadar tanıdık geliyor ki...en yakın arkadaşım da kanama korkusuyla 5dk da bir tuvalete gidiyordu. çok şükür bebişini aldı kucağına. kanamanda renk çok önemli. koyu kan kırmızısıysa doktorunla görüş mutlaka, kahverengiyse bebişin tutunma kanamasıdır o, merak edilecek bir şey yok. ama her halukarda bebiş gelmiş olmalı ki kanayacak bir şeyler var:) çok ümitlendirmek istemem ama adet düzensizliğin yoksa ümitli ol derim :)

Umidimi yitirmedim, zaten basindan soylemistim adetde olsam o testi yapicam diye :) desteginiz icin tesekkurler kizlar iyiki varsiniz..

Umidimi yitirmedim, zaten basindan soylemistim adetde olsam o testi yapicam diye :) desteginiz icin tesekkurler kizlar iyiki varsiniz..insallah benimde pozitif cikar sonucum.

kızlar nasılsınız benim çarşamba günü 13.15te transferim oldu. o günden beri sürekli yatıyorum. yemek lavabo ilaç üçgeni işte...
ilk 3-4 gün yatmam, ilk 1 hafta evden dışarı çıkmamam bolca dinlenmem söylendi. kabız olmamak için direniyorum. kayısı yiyorum, salata yoğurt çorba sebze yemeye gayret ediyorum. buna rağmen bugün duphalac şurup aldım.doktorum demişti.
kasıklarımda sürekli gaz sancısı mıdır nedir bilmediğim bir şey var. hangi tarafa yatsam rahatsız oluyorum ya zarar verirsem diye... birde çok terleme oluyor sıcak basıyor sanırım ilaçlardan.
transferi yapılıp testini bekleyen arkadaşlar sizler neler yaşıyorsunuz?

charms tan haberi olan var mı?

bu arada negatif gören arkadaşlarım evladın hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Rabbim. kendinizi yıpratmayın hemen toparlanmaya çalışın.

Son düzenleme:

6767 test günün ne zaman, güzel haberlerini alırız inş :) ben transferimin olduğu gün çalışmaya geri döndüm, 3 saat öğrencilerle çalışmam vardı. ertesi günlerde yine çalıştım, hatta unutup koştum, bir gün topuklu ayakkabılarla törene katıldım ayaklarım dondu, çay kahve içmeye devam ettim, ishal oldum vs. yani pek dikkatli olduğum söylenemez ama çok şükür bebişim tutunmuş. sen de özveri ve dikkatinin karşılığını alırsın umarım:) minik bebiş annesine sıkı sıkı tutunsun inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhh :)

Valla bencede yatmakla alakasi yok. Transferim 28 ocakda oldu 11. Gunum ve ben evden bigun disari ciktim oda discide randevum vardi..onun disinda surekli yatmasamda evdeydim temizlik bile yapmadim insallah tutunmustur ptesi test gunum.insallah pozitifi gorurum..

arkadaşlar duaediyoruzun testı geçti ama haber gelmedi.sizden güzel haberler gelmesi dileğiyle dualarımız sizinle.

aa çok sevindim canım hayırlı olsun bebeğiniz... sağlıkla kucağına aldığın günü yaşatsın Rabbim...
bu arada bebeğin mücadeleci güçlü bir karakter olacak belli :)
16 şubat test tarihim. hayırlısı olur inşallah...

Destedeğiniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim benim bugüne kadar belirtim olmadı diyebilirim,Dahası her ay en küçük şeyleri gebeliğe yorduğumdan şimdi bedenimi hiiiç dinlemedim .Şubat tatiline denk geldiği için annemle bol bol evde zaman geçirdim .Bunun dışında sadece transferimin 9.günü hafif bir lekelenmem oldu kahve pembe karışımı ama ertesi günü hatta akşamına kayboldu,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun annem bilgisayara girmeme engel olduğu için uzun uzun sevinçleri ve üzüntüleri paylaşamadım ama duygularımız ortak biline .Sevgilerimle Umutla ve Sevinçle dönmek dileğiyle....

Yok cok sukur canim ama adet sancim var ( sen nasilsin heyecan varmi malum bise kalmadi sabaha
Benimde adet sancm var ara arada belim agriyor...hic umudum yok neden bilmiyorm ya....heycanda var belkide hamileyimdir diye....sende yaptirsana yarin kan testi ...ikimz ayni gun zaten transfer olmustk

benimde yarin test gunum hayirli haberler almak umidiyle

Kizlar yarin test gunum dua edin bana ...bugun cumaydi bol bol kuran okudum dua ettim ins hepimizin yuzu guler...gerci adet olcam hissi var ama bakalim artik hayirlisi

Kizlar yarin test gunum dua edin bana ...bugun cumaydi bol bol kuran okudum dua ettim ins hepimizin yuzu guler...gerci adet olcam hissi var ama bakalim artik hayirlisi

adet sancın olması çok güzel çünkü en erken belirtimiz bu zaten :) bu gece senin için de dua ederim. inş yarın burada kutlama yaparız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…