2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Evet malesef ne kadar olumlu dusunursek dusunelim kismet olmayinca olmuyor. Rabbim ol diyecek. O zaman. Simdi 2. Deneme icin doktorla gorusecegim. Uzun suredir de calismiyorum. Bir an once ise baslamam lazim. Malum bu isler parasiz olmuyor. Insallah sigaraya baslamam. Rezerv zaten bitik durumda. Bir daha ki sefere yumurta bile olgunlastiramayabilirim. Fazla gec kalmamam lazim hayirlisi bakalim. Allah hepinizin gonlune gore versin. Ben uzun bir sure buralara gelmem. Moralim bozuluyor cunku. Allaha emanet olun

Canim basarisiz tup bebek denemesinden sonra digerine hemen basliyabiliyomusunuz. Ben yurtdisindayim 6ay ara vermem gerektigini soylediler. Turkiye de nekadar bu zaman?

Allah yardımcın olsun,umarım bidahaki gelişinde mutlu haberler vermek için gelirsin...

Canim basarisiz tup bebek denemesinden sonra digerine hemen basliyabiliyomusunuz. Ben yurtdisindayim 6ay ara vermem gerektigini soylediler. Turkiye de nekadar bu zaman?

Henuz Doktorla gorusmedim. Ama bu hastasina gore degisir. Benim icin muhtemelen bir kac aylik bir diyet onerebilir. Cunku bu denemeden once 2 aylik bir vitamin dhea uygulamasi oldu. Yumurta kalitesini arttirmak icin ama gorunen o ki yeterli olmamis. Benim sadece 5 yumurta olgun cikmis ama 3 tanesi collenmisti. 2 tanesi de dollenmeden sonra yeteri kadar muntazam bolunme gosteremediler. O yuzden kaliteyi arttirmak icin bir kac ay bekleyelim diyebilir yine.

Anladim canim Allah yardimcin olsun.

bendede yeme hissi var ama alahtan ıkı kaşık yedımmı çabuk doyuyorum şükür fazla yumurta olmasına rağmen kılo almadım.

selfilas en guzelını düşünmüşsün yeterınce bu surecte yoruldun.bıraz herseyden uzaklaş dınlen tatlım.bı sure sonrada enerjını toplayıp yenıdendene ve hamiş olarak don aramıza...

kızlar yaa akşam çok kötü kabız oldum hala karnım ağrıyor inş bir şey olmaz millet menopoza giriyor sonra tekrar hamile kalıyor biz her şeyden sakınıyoz yinede olmuyor Allahım senin rahmetin çok geniş bizleride evlat sahibi yapıver

Amin canım, hayırlısıyla Allah hepimizi güzel evlatlarımızla kavuşturacak. transferin yapıldıysa kabız sorunun için ilaç veya bitkisel çay falan içme. çok da ıkınma. normalde bir zararı olacağını sanmıyorum.

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bu günler çok zor geçiyor

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bu günler çok zor geçiyor

duducum şimdilik için rahatlasa da bu süreç böyle. ağrın olur ne oldu diye telaşlanırsın, ağrın olmaz neden hiç beliriti yok diye telaşlanırsın, testin pozitif çıkar kalp atışı için telaşlanırsın, sonra 2'li testi falan filan. anneme panikataksın diye kızardım, ben daha bebiş doğmadan öyle oldum :) Allah hepimize en hayırlısını nasip etsin.

Canim bende kabiz olmustum doktorumn hemsiresni aradm hemen bi surup onerdi aldm hemen ise yaradi

Hayir canim, dua ediyorum kanamam artmaz, yine bi umut ptesi testimi yapip mutlu haberi almak.Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapar ins.

Canim bu ara kanamalar olabiliyormus birda kanana olsada test gununde test yaptirin diyor. Canim insallah hayirli haberler alica ve hayirli haberler vericez. Tek dayanagimiz Allah. Sinucta o cani o verecek bize sadece elimizden geleni yapip dua etnek kalıyor.hayirlisi insallah

Canim msjin iyi geldi saol.birilerinin senin halinden anlamasi cok guzel. Dualarinizda benide ekleyin lutfen ihtiyacim var. Korkudan tuvalate gidemiyorum.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…