adet sancın olması çok güzel çünkü en erken belirtimiz bu zaten :) bu gece senin için de dua ederim. inş yarın burada kutlama yaparız :)
Ins canim ins allah razi olsn saol....bu adet sancisi hamilelik belirtisimi yoksa gercktn adet sancisimi anlamadim
Habersz birakmam canm sonucu alim yyazcam hemen....ama bu yazdigin sey bana umut oldu ins gusel haber alirimben teste 2 gün geç gittim, dolayısıyla adet günüm iyice yaklaşmıştı. çok ağrılı adet geçirdiğim için de bunun adetimin belirtisi olduğundan çok emindim. gece acilde çalışan arkadaşa kan verdik, oradan da sinemaya gittik. filmin ortasında internetten sonuca baktık ama eşimi bile o kadar inandırmışım ki adet olacağıma sayfayı 2-3 kere kapatıp açtı tekrar baktı. velhasıl şu anda senin adetine 1 hafta falan olmalı, normalde adet ağrıları 2-3 gün önce başlar. olumlu bir şey işte ne diyeyim :) gece güzel güzel uyu, yarın da bizi habersiz bırakma :)
arkadaşlar duaediyoruzun testı geçti ama haber gelmedi.sizden güzel haberler gelmesi dileğiyle dualarımız sizinle.
merhabalar,
evet test yaptırdım malesef negatif sonuçinternete girme fırsatım olmadı haber veremedim. Biz mutlu haber alamadık ama inş diger bekleyen arkadaşlarım mutlu haberler alırlar... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimizin...
benm ve bi kaç arkadaşımın yarın test günüydü ama ben dayanamadım buqün kan testi yaptırdım çıktı 216 yani hamileyim çok mutluyumm
nayyy ne güzel haber, minik bebiş hoş gelmiş :) test gününden önce yaptırmana rağmen değerin oldukça yüksek, kaç embriyo transfer edildi bilmiyorum ama ikiz olabilir mi acaba :)
duaediyoruz arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, bu yolda yılmak, pes etmek, bunalıma girmek yok. o bebiş gelecek o kadar. bir sonraki denemende başarılı olur inş.
herkese iyi akşamlar kızlar benimde bugün 4. günüm ve transferden sonra ilk defa duş aldım alışveriş merkezine gittim gezdim sinemaya gittim çok yoruldum şimdide biraz ağrım var sanki adet olcakmışım gibi arada giriyo bide ilaçlardan galiba ayağa kalkınca birden başım dönüyor genelde tek taraflı ağrı çekiyorum bu normalmi sizce
benm ve bi kaç arkadaşımın yarın test günüydü ama ben dayanamadım buqün kan testi yaptırdım çıktı 216 yani hamileyim çok mutluyumm
Gunaydin kizlar kan vermeye gidiyorm ins oglen gusel haberi alirim...dua edin nolur
canim cok erken degilmi ya...kacinci denemen ve kac embirio canmkızlar günaydın bugün 5. günüm ve ben meraktan gebelik testi yaptım çok silik 2. çizgiyi gördüm sizce sevinmelimiyim
Hayirli ugurlu olsn canim darisi basimizabenm ve bi kaç arkadaşımın yarın test günüydü ama ben dayanamadım buqün kan testi yaptırdım çıktı 216 yani hamileyim çok mutluyumm
Canim umudunu kaybetme ins bi dahaki sefere olurmerhabalar,
evet test yaptırdım malesef negatif sonuçinternete girme fırsatım olmadı haber veremedim. Biz mutlu haber alamadık ama inş diger bekleyen arkadaşlarım mutlu haberler alırlar... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?