- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 158
merhabalar arkadaslar ben biraz ikilem gebeyim bu 2.bebegim ilki sezeryandı doktor dogumumun ya ocak 31 ya subat 1 olacagını soyledi bende nereye girecegimi şaşırdım :) bi tane şeker kızım var.gecmişi okudum cinsiyet gercekten cok merak konusu oluyor ben haftaları zor gecirmiştim kızımda o ilk hani cici alayım rengi belli olsunu iyi biliyorum :) yanlız kızlar aslında bebegin pozisyonu uygunsa kim ne derse desin cinsiyet 11.haftadan itibaren belli oluyor ama cogu doktor umursayıpta bakmıyo işlerine gelmiyo ugrasmak ben kızımı ikili testte tam 12+0 da ogrendim hatta ilk bebegim kız olsun istiyordum doktorum ben sormadan hadi bakalım al cicileri kız geliyor dedi doktor biraz ilgili olacak bazısına goruyorum sormaya bile cekiniyolar cok ters tepki verenler var halbuki insan saglıklı oldugunu bilince bunuda merak edebiliyor.hele ikincide dahada merak salıyo şimdide saglıklı bir oglum olsun istiyorum inşallah bir kız bir erkek allah herkese bolesini versin 3.cocuk zaten mumkun degil benm için tabi bakması zor ama kızımda olsa iki ciciş olur uzulmem tabiki rabbimde sizin gonlunuzden geceni versin bide kızlar ben ruyalara inanırım kızıma 2 aylık hamileyken ruyamda esmer kapkara saçlı bi kız verdiler sabah eşime kızım olucak dedim ve o gun ismini koydum bundada 3 kez erkek bebek gordum ikisi kandillerde olmak suretiyle artık bilemiycem ama ruyada gorulen cıkıyormuş derler