a.s hosgeldın canım sen kac haftalık hamilesn
Bugun 11 haftaoldu sanirim hosbulduk canimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s hosgeldın canım sen kac haftalık hamilesn
vavvvv bu ne hız:)hayırlı olsun canım kazamı isteyerekmi.rabbim yardımcın olsun.
balık yıyemıyr dıyerlerını yıyorm ilk gebelıgımde fazla yemek yemedıgm icin oglum zayıf baya alakası varmıydı bılmıyorm ama bu gebelıymde yemek yeme kararı aldım...
Bu topic selam almiyor galiba kendi kendime a.s hosgeldin diim bari:)
Hayırlı olsun canım gunümüz aynı bende haftaya cuma
Cinsiyetine baktiricam çok heyecanlıyım ins kendini gösterir bebis
önce sağlıklı olmasını hayırlı olmasını sonrada bir oğlus olmasını diliyorum
Çünkü bir prenses var evde:)
Biz kayınvalidelere geldik kızımda organik yasıyoruz bu aralar
Dün domates salatalık tarlasına gittik salatalıklar olmuş bir sürü salatalığımız olmuş
Kızımın favori meyvesi Dalı'ndan kiraz toplamakta ayrı güzel tabi ben yerden eğilmiş dallardan
Alıyorum doğal tereyag ve cokelek yapımınızda gormuş oldum ben koy hayatını seviyorum baya
Kore'ye donesin hiç yokbide kocisi özlemek olmasa
merhabalar,
ben de inşallah ocak annesi olacağım.11 haftalık hamileyim.uzun zamandır takipteyim ama yazmak bu güne kısmetmiş.
canımmmkefiri nası mayalıyosun hemen anlat hemmeennbende yapayım yaa alınışla evde yapılmıs farklı
olur tabıı ben hcı cımedım hayatımda keefir biliomsuunama çok acaip faydalı bişimiş
ayranıda sütüde yogrduda severım tam bi kalsiyum aşığıyımbi kefirim eksık senın anlıcan
bir de ayy ben de pekmezi yogurtla yemeye bayılırım kız herkes yemez öle yöre yöre diye bılıom sen nerelıydın kı
bizim köylerde üzüm dut pancar elma armut pekmezi yapılrı envaai çeşitt yani :) annem şimdi köye gidicek
organık organık odun atesınde pişirilme öle marketten alam filan diil nası faydalı nası güzel ımh ımh ımhhh :)
ben cok üşürüm ısınamam hıcc kısın sabah bı kasık yerım evden cıkmadan ohh sıcacık akşama kadarr :)
Valla ohh sultancım.Evet girdik tatile.Artık kendimize ve bebişlerimize zaman ayırmanın zamanı.Darısı tatil isteyen diğer annelerin başına.
Ben antepliyim canım :) pekmez bizim oralarda da çok yapılır ama herkes zor yiyo Ben birazda köylüyüm:) Derler ya hani bi başımız köylü ondanım işte:) Annem pekmezi küçükken yemediğimizde yogurtla verirdi öyle alıştık.Şimdi zorlanınca yogurtla yiyorum bende.
Gelelim kefire.... şiddetle tavsiye ederim cnm faydasını duymuşsun zaten böyle bi mucize olamaz Gençlik İkrisi bide yaşlanmıosun yani:)) Say say bitmez faydalarını zaten çok bulunmuyordu mayası.Daha yeni yeni marketlerde son 1 yıldır filan var.Ben şimdi izmitte oturuorum ama geçen yıl taşındığımda antepten getirmiştim kefiri mayasını yani hala yapıyorum kendime.İstersen sana kefir göndertebilirim antepten adresine.Kendin evde yaparsın yaptıkça çoğalır zamanla canlı gibi yani sende başkalarına verirsin hayrına :) İyi bakmazsan ölüolar cidden...İlginç gelebilir ama öyle canım.Karnabahar taneleri gibi zaten netten bakarsan görürsün.Normalde bunun sitesi bile var artık ama orda parayla satıolar.Gerçekten mucize.. Biraz uzatmışım ama söz konusu kefir olunca tutamam:) Neyse canım sen düşünrsen konuşalım mail filan atarsın bana ordan adresine gönderirz.Gönderen kişi benim antepteki çalıştığım firmanın Mali Müşarivi benim ustam yani...Sadece kargosunu öder alırsın.Nasıl mayalanacağını filanda o zaman konuşurz alrsan...Çenem düştü sustum:)
Kızlaar kola içmek istiyorummmmm![]()
gına gelmişti bana ama bir türlü giremedik 3 hafta seminer ne bu ya...öğüre öğüre gidiyordum hergün :))amin canım isteyenlere doktor tatile izin vermedi ama neyse....bunada şükür...
Bu topic selam almiyor galiba kendi kendime a.s hosgeldin diim bari:)
merhabalar,
ben de inşallah ocak annesi olacağım.11 haftalık hamileyim.uzun zamandır takipteyim ama yazmak bu güne kısmetmiş.
hoşgeldin canım aramıza
A.s. hemsire, hoşgeldin![]()
canım dayı oğlunda var kan uyuşmazlığı bizde de kan lar farklı ama benim artı kocişin eksi olunca sorun olmuyomuş düşük olayını hiç duymadım ama ilk bebek olması önemli eğer ilk bebeğinse sorun olmuyor ama bebek doğunca bir iğne yapıyorlar ki bidahaki bebeğinde sorun olmasın ama tek tehlikeli yanı önceden düşük veya kürtaj olduysan bunu doktoruna belirtmen lazım sanırım ozaman da bu iğneyi yapıyorlar ilk bebek o sayılıyor
ve olurda iğne olmadıysan yada çok küçük düşürüp anlamadıysan bebeğin doğunca anlaşılıyor ve kanı değiştiriliyor diye biliyorum ama bu birkeremi yoksa bikaç kezmi yapılıyor onu tam hatırlayamıyorum zaten doktorun dosayana bu kan uyuşmazlığını başa belirtmiştir akraba evlilikleri sara ve yaş büyüklüğünü her dosyayı açtığında görebilecekleri şekilde belirtiyorlar
canım bak bizim kan uyuşmamız varken bile düştü yada kürtaj olduk korkma sen o geleckse dünyaya ne yapsan gelir üzme kendini anniş![]()