ben varım ben :) geçmişi okudumda çatlaklar , sezaryanlar, kan uyuşmazlığı tam benim ilgi alanımdan bahsetmişiniz kaçırdımmı ne ya :)
çatlaklar aldı başını gidiyo arkadaşlar napıcam bi krem öneren varmı bana cildim çok kuru...
sezeryan olayı yasaklandımı kesin ya of ya ben nası normal doğum yapıcam
birde bizde de kan uyuşmazlı var kan uyuşmazlğı olan insanlarda düşük tehlikesi oluyomuş kan grubumuz uyuşmuyo die ne minübüse rahat binebiliyorum ne denize girebiliyorum 3 ayrı doktora göründüm gerçi hiç biri düşük tehliken var demedi bana ama korkuyorum işte
kan uyuşmazlığı olupta düşük riski olan varrmı annişler
2 li testimizi yaptırdık doktorumuz %70 erkek dedi :)) fakat haftaya gel kesinleştirelim dedi henuz çok küçük yanılma olmasın die ve hemde 2 li tetst sonuçların çıkar onlara bakarız dedi sağlıkla dünyaya gelirler inşş...:))
annişler biz dün antibiyotiğimizi kullanmaya başladık
bugün tsh değerimiz yüksek diye tahlile gittik t3 ve t4 düzgün diye tsh hamilelikte yükselebilir dedi doctor ve eben 4 5 ay once zaten guatr için çıkmıştım ve temizdi ult görüntülerimiz doktorda 4 hafta sonraya kan testi Verdi yine de takip ederiz dedi şimdi ilacımız bitince pzt veya salı tekrar idrar tahlili vericez buda önlem amacıylaydı ve 16sına kadar bebişi göremicez ama artık babası bende görmek istiyorum hem bakalım napıyo diyor yarın bi özele gidip bakalım bakalım bizim bebiş rahatmı oynaşıyomu ay inşallah hayırlı haberler alırız hep rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah
herkese günaydın biraz canım sıkkın uyandım bugün aslında çok mutlu olmam gerekiyor çünkü dün kontrole gittim ve bebek çok iyiydi hatta bugün 9+1 olmuşuz yavaş yavaş satı yakalıyoruz inşallah ama benim kafama tkıldı ben şimdi 2 ayrı doktora gidiyorum kontrole ve her biri 15 gün sonra tekrar çağırıyor dolayısıyla ben her hafta doktora gidip ultrasona girmiş oluyorum ama daha önce 3 kayıp yaşayınca ödüm kopuyor ne yapıyım sanki her kontrole gittiğimde bebeğin kalbi durmuş olacak gibi hissediyorum Allah korusun Rabbime emanet inşallah bebeğim bundan sonra karar verdim bebeğimin sağlığı için 15 günden önce ultrasona girmiyecem bir daha çatlasam bile ama acaba şimdiye kadar çokmu zarar verdim bebeğime doktorlarıma soramıyorum çünkü 2 side yanlız ona gittiğimi biliyor dolayısıyla 15 günde bir ultrasona girdiğimi düşünüyorlar off kime sorsam çok girmişsin diyor canım çok sıkılıyor
günaydın.ben sorun olucağını sanmıyorum.mesela gebeliğin en başında her hafta ultrasona girmiştim kese büyüdümü kalp atımı varmı vs.
öyle bi zararı olsa zaten dr. çağırmaz.şimdide ayda bir gidiyorum ama öyle gerek olduğu için.15 günde girmek zararlı olsa ayda bir girmekde zararlıdır bence.böyle şeylere kafana takma.rabbime emanetiz.bence sen tek bi dr a git.içini ferah tut.bebeğinde iyiymiş zaten.banada uzun geliyo ayda bir ama mecbur bekliyom:)
herkese günaydın biraz canım sıkkın uyandım bugün aslında çok mutlu olmam gerekiyor çünkü dün kontrole gittim ve bebek çok iyiydi hatta bugün 9+1 olmuşuz yavaş yavaş satı yakalıyoruz inşallah ama benim kafama tkıldı ben şimdi 2 ayrı doktora gidiyorum kontrole ve her biri 15 gün sonra tekrar çağırıyor dolayısıyla ben her hafta doktora gidip ultrasona girmiş oluyorum ama daha önce 3 kayıp yaşayınca ödüm kopuyor ne yapıyım sanki her kontrole gittiğimde bebeğin kalbi durmuş olacak gibi hissediyorum Allah korusun Rabbime emanet inşallah bebeğim bundan sonra karar verdim bebeğimin sağlığı için 15 günden önce ultrasona girmiyecem bir daha çatlasam bile ama acaba şimdiye kadar çokmu zarar verdim bebeğime doktorlarıma soramıyorum çünkü 2 side yanlız ona gittiğimi biliyor dolayısıyla 15 günde bir ultrasona girdiğimi düşünüyorlar off kime sorsam çok girmişsin diyor canım çok sıkılıyor
canım dayı oğlunda var kan uyuşmazlığı bizde de kan lar farklı ama benim artı kocişin eksi olunca sorun olmuyomuş düşük olayını hiç duymadım ama ilk bebek olması önemli eğer ilk bebeğinse sorun olmuyor ama bebek doğunca bir iğne yapıyorlar ki bidahaki bebeğinde sorun olmasın ama tek tehlikeli yanı önceden düşük veya kürtaj olduysan bunu doktoruna belirtmen lazım sanırım ozaman da bu iğneyi yapıyorlar ilk bebek o sayılıyor
ve olurda iğne olmadıysan yada çok küçük düşürüp anlamadıysan bebeğin doğunca anlaşılıyor ve kanı değiştiriliyor diye biliyorum ama bu birkeremi yoksa bikaç kezmi yapılıyor onu tam hatırlayamıyorum zaten doktorun dosayana bu kan uyuşmazlığını başa belirtmiştir akraba evlilikleri sara ve yaş büyüklüğünü her dosyayı açtığında görebilecekleri şekilde belirtiyorlar
canım bak bizim kan uyuşmamız varken bile düştü yada kürtaj olduk korkma sen o geleckse dünyaya ne yapsan gelir üzme kendini anniş
ben varım ben :) geçmişi okudumda çatlaklar , sezaryanlar, kan uyuşmazlığı tam benim ilgi alanımdan bahsetmişiniz kaçırdımmı ne ya :)
çatlaklar aldı başını gidiyo arkadaşlar napıcam bi krem öneren varmı bana cildim çok kuru...
sezeryan olayı yasaklandımı kesin ya of ya ben nası normal doğum yapıcam
birde bizde de kan uyuşmazlı var kan uyuşmazlğı olan insanlarda düşük tehlikesi oluyomuş kan grubumuz uyuşmuyo die ne minübüse rahat binebiliyorum ne denize girebiliyorum 3 ayrı doktora göründüm gerçi hiç biri düşük tehliken var demedi bana ama korkuyorum işte
kan uyuşmazlığı olupta düşük riski olan varrmı annişler
Günaydın kızlar
nasılsınız....ben pek bi halsizim bugun
Ay-shecim günaydın. ben de bugün bi mayışığım! cuma olduğundan heralde. halsizsen bi portakal suyu iç, c vitamini olan bişeyler ye, ne bilim ağzına bişeyler at miden iyiyse, bebişini düşün bak gelecek, ona sarılacaksın. sana gülücükler atcak:)
Günaydın kızlar
nasılsınız....ben pek bi halsizim bugun
Çoğu zaman bana da oluyor ayşecim.
Mecalim olmuyor hiçbirşeye...
Ne bileyim öyle işte.
Kusmanın verdiği bir hal olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?