- 9 Nisan 2012
- 627
- 197
- 123
- 35
Kizlarrrr nerelerdesinn terk etmişsiniz buralari nasilsiniz bebisler nasil benim oğlum cokk hareketli ve haala istahsiz bi cocuk yemek yemeyen bi cocuk kahvalti asla yapmıyor bebe bisküvisi mamasiyla.pirinç unu mamasi istiyor hala baska.bütün herşeyi red ediyor napicami şaşırdım sizler neler yapiyosunuzz
:) cocuklar buyuyunce paylasacak bir sey kalmadi demek.Ya kizlar terk etmiş siniz buralari nerelerdesiniz ?
Canim hayirli olsun oglun ben hala tek cocukluyum ama artik ikinciye niyet ettim bakalim hayırlısı mevlam ne zaman nasip edicek :)
canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim.:) cocuklar buyuyunce paylasacak bir sey kalmadi demek.
Halbuki simdi cok daha fazla paylasim olacak yastalar
Ikinciye niyet etmissin hayirli olsun :)
Benim kiz 2 aylik oldu bile.
Insallah canim. Cok kiskanmamisti ama son 1-2 haftadir hircinlasti. Isiriyor bizi. Kizinca da tokat atiyor. tirnakliyor.canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim.
aslında büyüdükçe paylaşacak şeyler artıyor ama tercih meselesi kimse paylaşım yapmak istmedi ben bir kaç yazdım ama zorlada kimseye yazdıramayız oğlun kardeşini nasıl karşıladı kıskançlık oldumu ne güzel arkadaş gibi büyüycekler sana zordur ama bir kaç sene sonra sende rahatlığını yaşarsın işallah .
yumurtlama gunun gelmis bol bol deneEki Görüntüle 1623730 Nana yardim edin buraya yeni girdim ve bebek istiyorum 20 yasindayim almanyada oturuyorum bu gün ovulasyon testi yaptim Böyle oldu bu ne demek?
Vave kız hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına bende doğurdum 2. Yi 8 aylık oldu. Çocukların nasıl. Benim oğlan baya büyük abi oldu :)) kardeşi olunca birden olgunlaştı yavrum . Şehir olarak nerdesiniz şimdi. Bize bu yıl tayin görünüyor bakalım nereye gitcezAyy bu siteye girmeyeli epey zaman olmus :) ugramisken bir yazayim dedim. Ben oglani buyuttum 3. Cuyu dogurcam
Ay yok ya yazinin devami cikmamis :) dusuncede o 3. Yaaa ay cok guldum kendime. Bingol deyiz hala canim. Bizim 2017 de donus batiya. Hakkinizda hayirlisi olsun. Gule gule buyut kucugu de oglunu da. Buyukler olgunlasir kardesleri gelince.Vave kız hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına bende doğurdum 2. Yi 8 aylık oldu. Çocukların nasıl. Benim oğlan baya büyük abi oldu :)) kardeşi olunca birden olgunlaştı yavrum . Şehir olarak nerdesiniz şimdi. Bize bu yıl tayin görünüyor bakalım nereye gitcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?