Bende hala dılay la yatıyorum bakalım bu yatakları nasıl ayıracaz gunduz bıle uyurken odadan cıkarsam uyanıyooooooo kimler gelmiş
sabah bituful ferda terketti bizi hayırsızlar diye düşünüyordum. gireyim de bi çemkireyim dedim baktım mesaj yazmışsınız.
bugün kimleri düşünsem acaba
sağolun kızlar :) 2 yaş 3 ay araları olacak bakalım. inşallah doğdugunda oğlan 2 yaş bunalımından çıkmış olur
hala beraber ya yataklarımız, dün gece düşün düşün uyuyamadım. şimdi bunu ayırsak kardeşini yanımıza yerleştirsek beni sattılar diye düşünür diyorum.
emzirmek istemiyorum sağarak versem bu sefer de haksızlık olur mu aynı bağı kurabilir miyiz diye düşünüyorum.
kafamda deli sorular
yine oğlum olacak gibi hissediyorum ama yine kız istiyorum.
dilay_masal ben 2 yaşta başlarım diyorum tuvalet eğitimine.
arayı açmayın kızlar
hiç yeni gruba girip yeni kişilerle tanışacak gücüm yok
Bende hala dılay la yatıyorum bakalım bu yatakları nasıl ayıracaz gunduz bıle uyurken odadan cıkarsam uyanıyo
bugun wc egıtımınde ıyı gıdoyoz olcak bu ıs aman masallah diyelim nazar degmesın
forum canlansın tekrardan ben bıle yazıyorum artık normalde okurdum sadece
Bu arada ben sütten kestim 2 ay oldu yanı bence sagarak verebılırsın ya da kesedebılırsın suttenoooooo kimler gelmiş
sabah bituful ferda terketti bizi hayırsızlar diye düşünüyordum. gireyim de bi çemkireyim dedim baktım mesaj yazmışsınız.
sağolun kızlar :) 2 yaş 3 ay araları olacak bakalım. inşallah doğdugunda oğlan 2 yaş bunalımından çıkmış olur
hala beraber ya yataklarımız, dün gece düşün düşün uyuyamadım. şimdi bunu ayırsak kardeşini yanımıza yerleştirsek beni sattılar diye düşünür diyorum.
emzirmek istemiyorum sağarak versem bu sefer de haksızlık olur mu aynı bağı kurabilir miyiz diye düşünüyorum.
kafamda deli sorular
arayı açmayın kızlar
yok oglani sutten kesicem bir dahaki ay insallah.Bu arada ben sütten kestim 2 ay oldu yanı bence sagarak verebılırsın ya da kesedebılırsın sutten
Insallah o zamanyok oglani sutten kesicem bir dahaki ay insallah.
bir dahaki bebege diyorum sagip mi versem. oglan gibi meme tiryakisi olur diye korkuyorum.
Sagol canim hosgeldin :)Sizleri çoook özledim repu hamilemisin ☺hayirli evlat olsun canim saglikla al kucağına vaveee tutkuu ferdaaa ve diger bütün arkadaşlar seviyorum sizi
Evet sagmak cok zor oluyor ama bu meme delisi oglan beni korkuttu emzirmekten. Bir de kardesini emzirirken gorurse yeniden yapisir mazallah :)Insallah o zaman
sureklı sagmak daha zor olur hem anne bebek bagı acısından emzırmek daha ıyı ıkınızıde emzırmek rahatlatır o cok ozel bır an bence bu anı yeni dogacak bebek ve sen yasamalusın bu haksızlıgı yapma
Meme tıryakısı olmasın dıye saatle verebılırsın 2 saatte bır ilerleyen zamanlarda satın suresini artırorsım her agladiginda vermezsın ben oyle yapmıştım tıryakılık olmadı sukur bızde cok da rahat bıraktık
selam herkese,oooooo kimler gelmiş
kafamda deli sorular
arayı açmayın kızlar
:) hersey bidahaki ay oglumu memeden sorunsuzca kesebilmeme bagliselam herkese,
repu sğarak verme benm oğumda meme delis ama emzirmek güzel bir duygu küçücük kuzu seni emerek güvende hissdecek bu benm fikrim ama kararı vercek sensn oğlunada sen abi oldun diyerk yeniden meme istemesini engelleybilirsin belki:)
sagol canim .repu hayırlı olsun.Rabbim kız veya erkek hangisi hayırlı ise onu nasip etsin inş
ya kızlar oğlum 2 yaş sendromuna girdi 1 haftadır hiçbişey yemiyo içmiyo,ağlama krizleri,agresif tavırlar cıldırcam valla
aynı durumda olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?