Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elacım çok sağol..
Girip yazamadım yine Kusma ve iştahsızlık problemlerimiz had safhada yine onla uğraşıp duruyorum..sanırım ömür boyu sürecek bu durum..
Purçak lokumum ben burdayım annem size iyi tatiller tekrar..Tatile giderken Olumlu olumsuz yada bebeyle neler yapılması gerekiyor, şunu yapın yada yapmayın yanınıza şunları alın vs gibi şeyleri yaz, bizede tecrübe olsun..
Bu arada bizimkide parklarda baya karardı..kumral bebe esmer kızan oldu Güneş kremi falan kulanan varmı akışınamı bırakalım sizce bişey kullanalımmı??
ela gecmis olsun. cok bosladin burayi. ikinciyi yapinca diger anneler grubuna daha cok yazarsan fircayi yersin
bituful burda gunesi zar zor gordugumuzden surmuyorum. ama oglen yakici guneste uzun kalacaksa kullanmak lazim heralde. cilt kanserinin ilk nedenlerinden biri kucukken asiri gunese maruz kalmak diye biliyorum.
selam herkese,
neden bu aralar herkes kiloya takmış durumdaki benm oğlum en son götrdğmde 10 kiloydu şuan evde 10.500 gelyr hiçte takmıyorum artık daha yavaş kilo alcaklar öneml olan boyu ve çok hareketliler kilo almamaları gayet normal önemli olan sağlıklı olması yada ben mi bu konuda çok rahatım her bebeğin gelişimi farklı kıyas yapmakta yanlış geliyor kimi çoçuk kısa kimisi şişman anne babanın boyuda etken bence kimse kiloyu dert etmesin sağlıkları yerinde rabbime şükürler olsun. ama burda ençok yediğini kusan bebelere üzülüyorum rabbim annelerine yardım etsin gerçekten zor bir durum işallah onlarda tez zamanda düzelir
selam herkese,
neden bu aralar herkes kiloya takmış durumdaki benm oğlum en son götrdğmde 10 kiloydu şuan evde 10.500 gelyr hiçte takmıyorum artık daha yavaş kilo alcaklar öneml olan boyu ve çok hareketliler kilo almamaları gayet normal önemli olan sağlıklı olması yada ben mi bu konuda çok rahatım her bebeğin gelişimi farklı kıyas yapmakta yanlış geliyor kimi çoçuk kısa kimisi şişman anne babanın boyuda etken bence kimse kiloyu dert etmesin sağlıkları yerinde rabbime şükürler olsun. ama burda ençok yediğini kusan bebelere üzülüyorum rabbim annelerine yardım etsin gerçekten zor bir durum işallah onlarda tez zamanda düzelir
Kizlar bu asiyiyaptrdinizmi. Kapimiza kagit birakmislar. Yarin gidecegiz biz de.
Burcak iyi tatiller. Merak ettim nehir odada mi kalcak bebek arabasina mi koyuyosunuz.
Vaveyla gercekten de dusunuyo musun ucuncuyu. Ben yaslandim iki yilda ya.
Iki gundur kizimi okula gotruyorum. Dun herkese agliyodu. Bugun gene kimseye gitmedi ama gulumsemeye basladi:) cok mutluyum.
Yeldacim hazirlikli geldik evden telsizi getrdik oda ayarlanirken de rica ettk birinci kat oldu. Park yatak var otelde zatn uyutup yatagna koydum telsizi de aldim citt sesine ciktm yanina. Odamizda yatakta uyudu yani minik hanim..
Kizlar bu asiyiyaptrdinizmi. Kapimiza kagit birakmislar. Yarin gidecegiz biz de.
Burcak iyi tatiller. Merak ettim nehir odada mi kalcak bebek arabasina mi koyuyosunuz.
Vaveyla gercekten de dusunuyo musun ucuncuyu. Ben yaslandim iki yilda ya.
Iki gundur kizimi okula gotruyorum. Dun herkese agliyodu. Bugun gene kimseye gitmedi ama gulumsemeye basladi:) cok mutluyum.
Kiloyu bende takmıyorum, sadece bu kusma olayları bitirdi beni artık tükendim son noktadayım!! buraya bişey yazasım gelmiyor yazdıklarınızı okumak istemiyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum..Eşim dostum bana şaşırıyor, eski pozitif eğlenceli halimden eser yok!! gece yatırıyorum odadan çıkıyorum bi bakıyorum ağlama sesiyle yatak kusmuk içinde hayda bidaha kaldır yatağı komple temizle sok banyoya yıka, uyku sersemi 1 saat ağlasın bişey yemeden yatsın ve sabaha kadar uyumasın..Bütün halıları kaldırdım kilim serdim onlar bile hergün yıkanıyo..Olay işin temizlik kısmı değil tabi, çocuğun beslenme kısmı..Bunlar çok zor durumlar halinize şükredin..300 gr verdi bakalım daha verecekmi..serum vercez diyo doktor ondan korkuyorum, hayatta tutmaz çünkü kolunda damar yolunu bile 2 sn de söktü attı canavar, vücuduna bişey yapılmasına karşı..Sünnet ameliyatından beri doktorlara kıl zaten girer girmez ciyak ciyak ağlıyo..Eskiden hiç problem çıkarmazdı muayene olurken kikir kikir gülerdi( Bide grip olduk boğazlar şiş, idrar tahlili yaptırdık kum var daha sonucu göstermedim doktora..poff içinizide kararttım yine gidemde intihar edem..Düzelince gelir yazarım yine işallah eskisi gibi saçma sapan öptüm hepinizi
hoşgeldin canım ,
çok geçmiş olsun paşaya biz 7 dişde kaldık ama çok kaşıyor yine bazen gece ağlayarak uyanıyor sanırım dişten eli ağzında oluyor. sen ikinci çoçuğu iyiden iyiye düşünüyor gibisin sanki bir arada sormuşdun ikiyi nezamn yapıyoruz diye ben 2016 ı gibi hamile kalsam diyorum oğlan biraz büyür bakalım nasip herşeyin hayırlısı sen nezamn düşünyrsun?? utku paşayı kocaman öpüyorum sende özletme kendini arada ya canım
ishali dişten olabilir, bizim kızda da olmuştu böyle bir mahsunlaşıyordu, arada ateşleniyordu. sesi pek sevmiyorlar evet. kapıya birisi vurunca kooku kooku der bizimki de korkuyormuş.)
selam ruzamm
karneler de verilince artik rahatsin
utkucuga gecmis olsun. dondurma veriyorum ben de bi sıkıntı olmadi.
arayi uzatma.
optum
Gecmis olsun canim benim oglumda 1haftadir hasta bugun gene kntr. Gittik 3 gün sabah aksam antibiyotik le dekort igne verdi ayni zamanda dis cikariyo ayni zamanda kulagina su kacmis anlicaniz cok vahim durumdayiz ins cabucak geçer Allahim bebisler hic hasta olmasin
Bana kalirsa ben bu aralar düşünüyordum ama oğlan hasta oldu ama arayi genede pek acmayi düşünmüyorum hayırlısı inş:)
Mesajini kacirmisim dun. Gecmis olsun utku ya. Bizim dis yok kaldik boyle iyiyiz sanki.
İkincileri yas gibi faktorunuz yoksa arada 3-4 yas olsun bence.
ben saglik sebeplerim yas faktorum olsa da 3. yu dusunmeye basladim bile:)) dogudan donuse insallah. Allah verirse tabi
Asya canim senin zamanlama guzel Allah gonlunuze gore versin
uzun zamandır bende yazamıyordum. oğluşumla tatil yaptık daha doğrusu oğluşum tatil yaptı biz onu takip ettik. ama güzel geçti havuza götürdük havuzun suyunu bile içti engellemeye çalışsakta. koştu eğlendi bisikletiyle dolaştırdık. bi sürü arkadaş edindi. ben çok yoruldum peşinde koşmaktan ama oğluşum için değdi. benden yemek yemesi hala problem binde bir zorla benden yiyor. yemek yedirmeye çalışırken sanki dövüyormuşum gibi bağırıp kaçırıyor. aşırı düşkün oldu bana ve emmeye. Allahtan annemden yiyor da ordan toparlıyoruz
Suan nehiri uyutmaya calisiorum otel odasinda eger uyursa bni lobide beklyn kocamin yanina gidicem. Bi saattr ugrasiorum
yerini yadirgadi cimcime. Allahim bna sabir su cocuga da uyku ver
Ilk gun fena diil gbydi ama bn kvmin olmasina cok alismisim bunalinca ona birakiodum ya burda esimle biraz bocaladik fazla alismisz raata yazarim yine bundan sonra bn de yazicam herkes yazsin merak ediorumm
ben de takmıyorum kiloya. gorur gormez aaa çok zayıflamış diyen uyuzlARA takıyorum sadece
Kiloyu bende takmıyorum, sadece bu kusma olayları bitirdi beni artık tükendim son noktadayım!! buraya bişey yazasım gelmiyor yazdıklarınızı okumak istemiyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum..Eşim dostum bana şaşırıyor, eski pozitif eğlenceli halimden eser yok!! gece yatırıyorum odadan çıkıyorum bi bakıyorum ağlama sesiyle yatak kusmuk içinde hayda bidaha kaldır yatağı komple temizle sok banyoya yıka, uyku sersemi 1 saat ağlasın bişey yemeden yatsın ve sabaha kadar uyumasın..Bütün halıları kaldırdım kilim serdim onlar bile hergün yıkanıyo..Olay işin temizlik kısmı değil tabi, çocuğun beslenme kısmı..Bunlar çok zor durumlar halinize şükredin..300 gr verdi bakalım daha verecekmi..serum vercez diyo doktor ondan korkuyorum, hayatta tutmaz çünkü kolunda damar yolunu bile 2 sn de söktü attı canavar, vücuduna bişey yapılmasına karşı..Sünnet ameliyatından beri doktorlara kıl zaten girer girmez ciyak ciyak ağlıyo..Eskiden hiç problem çıkarmazdı muayene olurken kikir kikir gülerdi( Bide grip olduk boğazlar şiş, idrar tahlili yaptırdık kum var daha sonucu göstermedim doktora..poff içinizide kararttım yine gidemde intihar edem..Düzelince gelir yazarım yine işallah eskisi gibi saçma sapan öptüm hepinizi