Bakici bulmak ne zor ya
gunlerdir canim cikti. Bir ara usenmeyip yazscagim ibret olsun diye. Ama suan cok useniyom yattigim yerdem yaziyom zaten. Ne tuhaf insanlar ne hayatlar var. simdilik birini bulduk gibi moldovali. BAZI BElgeler istedim sabika kaydi ve okudum dedigi okulun diploma fotokopisi. TUHAF KARsiladi nedense. Biz ise girerken de istiyolar bunlari dedim. NE VAR ki.. Okullu olmasi onemli degil ama durduk yere yalan soyleyen birimi onu gormek icin istedim. Hafta ici de kan testlerini yaptiricaz. BIR yandan da ayibima da gidiyor ama diger yandan kan testinolmasa da normal saglik rapobiz de veriyoruz ise giriste. OF ISTE COK ZOR. Istifa edecegimi soyledim isyerine de 1-2aya cikiyorum sukur.
Zaten ben galiba depresyondayim. Normalde guluyorum, hayata devam ediyorum ama icim cok durgun. BOMbos. Hersey cok sacma ve anlamsiz geliyor ama hersey. Facebooktaki insanlara bakiyorum mesela herkes ayni sanki. Evlenenler dugun fotolarini hemen ekliyor. Sonra bebek fotocusuna cektirilen hamilelik fotolari anne-baba kadinin gobegini tutuyor, sonra dogum olmus epidural dogum kadinin burnunda hortum yeni dogmus bebegi yuzunun yanina getirmisler sonra babyshowerlar dis bugdaylarii... ya fotolarin altina yazilan yorumlar bile ayni. Bunlari biz de yaptik uc asagi bes yukari da ne bileyim sanki bir garip sistemin icinde oyyle suruklenip gidiyor gibiyiz.
Ben baya iyi degilim, ya da cok yorgunum bilmiyorum.