benim eşim de konyalı
memleketle alakası yok onun yeterki ii insan olsun
herifime laf yok ula ,aldım konyanın manyağını ama
çok memnunum çokkk
Kuyumcuda çalışıyorum Konya'da çok iyi bilinir burası
Bizde merkezde oturuyoruz canım.
Off çok büyük konuşmuş senin kayınpeder hakikaten :)
Sevdiğin nerde memleket orda... :)
ben zaten ikiz gebeyim muhtemelen erken doğum olacak
sadece öğrenmek istedim ben meraktan
geçmiş olsun inş. bir sıkıntı olmaz
evet afyonun kaymağı konyanın manyağıay heralde canım :) her yerın ıyısıde vaar kötüsü de
Allahım ayrımasın canım muhabbetınızı arttırsınn :)
aa dımı öle bi laf var afyonun kaymaakonyanın manya derler ne alakaysa
benım öle konyalı tandıgım olmadıgı ıcın hiç gözlemleme yapma ımkanım olmadı ama damadımzı beyfendi
birine benzıyo sadece bi iki kez kaynanaya laf çarptım o kadarbi de görümcemın kayınpederine
100 tl ye bir mendil sattım nişanda eheueheueçok güzeldi
aaa öylee mii :) ne güzell valla almadılarsa bi sölerim :) sağol canım
evet azbucuk büyük konusmus ama çok iyidir zamanında sölemiş iştee
öyle vallahi aşkitom gözünü kırpmaıd herseyı bıraktı geldi istanbula diyo ki
istanbula geldım trenden ındım diyorum kı olm bi de kız terkederse senı yarın napcan kaldın mı
sap gibi diyorum gülüyorum kendı kendıme diyobiz internette tansıtık da azbucuk stres yapmsı tabıı normal
çok şükür yıllarr oldu Rabbım kımsenın huzurunu bozmasın baskası olsa nası olurdu bılmıyorum
Allah razı olsun eşimden :)
canım normal mı düşünüyosun sen zaten sezeryan yaparlar sanıyorum ???
inşallah sağlıkla kucakalrsın ayy ne güzel ıkı tane bıcır bıcırrrr
maşallahh subhanllahhhh
ayy ınsallah canım ınsallahh 12. hafta gecse risk baya azalıcak ama
evet afyonun kaymağı konyanın manyağı
bi de konyalılara etli ekmek kafa derler
ben eşimle işyerinde tanıştım zaten
3 sene sonunda evlendik o yüzden kendisini tanıma fırsatım oldu
bi de ilk gördüğümde daha slm vermeden ben bu adamla evleneceğim demiştim
o his gerçekten oluyormuş
çok şükür oldu da
eşler koşsun peşimizden tabi
bizimki de valla sırf yanıma gelmk için tekrar kpssye girdi ankarayı kazandı yanıma geldi
bizim hikaye roman gibi anlat anlat bitmez
yok yaa ben normal çok istiyorum da nerdeeee
keşke beni normal doğurtacak bi doktor bulsam
ama malesef çoğul gebelik ve tüp bebekle olanları hep sezeryanla doğurtuyorlar
hayırlısı olsun
yeterki hamsilerim sağlıcakla doğsunlar da inş. gerisi mühim değil
aminnnn inş.
ALLAH YARDIMCIN OLSUNslm herkese merhabalar bugün ikili tarama testi yaptıracağım dualarınızı esirgemeyin :)
biz biraz göçebeyizaa benım kociş de kpss ye gırıp istanbula yerleşmişti
aşkın gücü işte normalde olsa o puanı al bi de ılk sınava gırıste ıstanbula yerles kolay dııl valla
millet yıllarca ugrasıyo
etli ekmek de güzelde şey var konyanın tahınlı pidesi ben çok sevıyorum onu yaa
burda konya mevlana rest var istanbuld aorası yapıyo ama sadece ramazanda yapıyo müthiş yapıyo adamalr
ramazanı beklıyorumaccuk boğazıma düşkünümdür dee
canım ben de normal çok istiyorum bana da sezeryan yapcaklarını slemsıelrdi ama sımdı konsuuyorum
normald eyapabılrısın ama o gunku durumda önemlı fln dıoalr bakalım ne olucak
aman olsun ya sezeryan olsun bebıslerın sağlıkla doğsunalrdaa hiççç önemli değil :)
sen aslen ankaralı mısın :) hamsi demişin bi karadenızlılık mı var aceba dedım :)
doktorunu ara sor istersen için rahat etmeyecekseKızlar günaydın.1 haftadır sabahları uyanıp WC'ye gittiğimde küçük tuvaletimden sonra sarı hatta yeşile yakın renkte bir akıntı geliyor tuvalet kağıdıma.Ama ondan sonra akıntım normale dönüyor.Yani normal sarı ve daha çok beyaz oluyor.Sizde de böyle birşey var mı?Doktora geçen perşembe gitmiştim.Allahıma bin kere şükür bebişim iyiydi.Şimdi ben doktorumu aramalımıyım ki?Ağrım sancım yok.İdrar testim için de normal demişti doktorum.
okadar sakarımki parmagımı zımbaladım hiç sormayın nasıl becerdim inş. birde tetenozla ugrasmam
Kızlar günaydın.1 haftadır sabahları uyanıp WC'ye gittiğimde küçük tuvaletimden sonra sarı hatta yeşile yakın renkte bir akıntı geliyor tuvalet kağıdıma.Ama ondan sonra akıntım normale dönüyor.Yani normal sarı ve daha çok beyaz oluyor.Sizde de böyle birşey var mı?Doktora geçen perşembe gitmiştim.Allahıma bin kere şükür bebişim iyiydi.Şimdi ben doktorumu aramalımıyım ki?Ağrım sancım yok.İdrar testim için de normal demişti doktorum.
slm herkese merhabalar bugün ikili tarama testi yaptıracağım dualarınızı esirgemeyin :)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
biz biraz göçebeyiz
eşimle kpssyle ilk atandığımız yerde tanıştık
sonra ben ankaraya tayin oldum
o da kurumu bırakıp tekrar sınava girdi yanıma gelebilmek için
yanıma geldi başka kuruma geçti
ordan da başka kuruma geçti yine sınavla
ben de geçici görevle farklı kurumlarda çalıştım bi süre
ama 5 yıldır aynı kurumdayım şuanda yerleşik düzene geçtim
tahinli pide yemedim hiç etli ekmeği de sevmem doğrusu
ama yiyorum bazen aç olunca
iş gereği ankaradayız ama aslen karadenizliyim
canım güzel sonuclar alırsın ınsallah : )
oo evet baya gezmıssınız :) ben de aslen karadenızlıyım :)
deli kız hoşgeldin aman konyalılar meşhur ama bende izmirde gaziemirde 3yıl kiradaydım genelde konyalılar vardı iyilerdi ama her milletin iyisi kötüsü olsada Konya kütahya afyon bide uşak adana bunların adı çıkmış sanırım
ayşe canım sağolasın annemin orda bi kızda kullanmış bugün içeyim bide artar önlem alalım demişti doctor aman tıpta da incik cincik ama bebişi burda gördük diye devam edicem canım ya biz bi baştaki kayıpla ne haldeyiz rabbim sen ve senin gibilere sabır versin bide kızın baya büyükmüş aman bu kucağına gelirde 2güler unutturur acıları annesi
bide biz aslen bilecikliyiz ama bursa eskişehire taşınır bilecikliler kardeşimde eskişehirde okudu adam deniz bile getirdi çok modern güzel bişehir ay izmirde bile gece bayan gezmek zor ama eskişehir çok rahattı insanlarıda hoş ama çok soğuk ki ben izmirde bile hasta olup duruyosam donardım orda
bide kızlar özele gitsem takip amaçlı değilde sade bebişi göremeye alırlarmı hemen dosya açıp tahlilleri istiyolarya tahlilden bıktık ama bikere ağlamaktan göremedim şimdide aklım bebişte bide rüya görmem dün yorgunluktan ölmüş şekilde garip rüyalar gördüm rabbim hayırlara çıkarsın şimdi sade gidip baktırabilirmiyizki
Kızlar günaydın.1 haftadır sabahları uyanıp WC'ye gittiğimde küçük tuvaletimden sonra sarı hatta yeşile yakın renkte bir akıntı geliyor tuvalet kağıdıma.Ama ondan sonra akıntım normale dönüyor.Yani normal sarı ve daha çok beyaz oluyor.Sizde de böyle birşey var mı?Doktora geçen perşembe gitmiştim.Allahıma bin kere şükür bebişim iyiydi.Şimdi ben doktorumu aramalımıyım ki?Ağrım sancım yok.İdrar testim için de normal demişti doktorum.
okadar sakarımki parmagımı zımbaladım hiç sormayın nasıl becerdim inş. birde tetenozla ugrasmam
aha da hemşeri çıktık
neresindensin peki
evet trabzonluyumhamsi dediiğine göre sen doğu karadenizli olmayasınöle tahmın ettim :)
ben samsun bafralıyım :)
Kızlar haziran annelerine baktım geldim
nasıl üzüldüm ya şu konuşmaya bakın
Kesin bizde böyle olacağız inşallah
Eki Görüntüle 453052
evet trabzonluyum
Eki Görüntüle 453052
Eki Görüntüle 453052
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?