2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Bu arada yasemin nerde. Murat uyutup girerdi kkya. Ozletio kendini.bi iki uc cik ortaya

Bi de vavee annem gruplasma demissin bayilirim ona. Hani nerde oraya gidek

Selermm yeni bebegniz hayr ugur bereket getrsinn yetim o kuzuyu

Bnm bey mutfakta bn de yatak odadindayim duu suna vatzaptan mustehcen bisiler yolluyam da yanima gelsin

Tee yarin bu sayfaya giren herkes uc bes bidi yazcek size gorev. Canim skildi esterabim nerde yaaa

Cok uyandgi icin doktora ne zmn kessem memeden dedim. Dun gece yine 4632790 kez uyandi cunku. Bekleyelim 15 aylik olsun bari dedi. Kes dese kesebilir miydim bilmiorm ama sordum iste oyle

Oğluşunun doğum gününü bekliyor..:))

Suni sancı al da bari aynı gün doğsunlar.. :)) rabbim hayırlısıyla kurtarsın canım...

ruzam benim oglumun dogum tarihi 28.12.2012 gecti yaniiamin canim saologlumda yedim sanciyi bu normal olsunda bide bunun tadina bakiyim diyorum ama hayirlisi:18::18:

Günaydin canlar..
Bende bizim kuzuyu 1 yas itibari ile sutten kesecegim..artik sagimi 1 e düsürdum süt maceramiz buraya kadarmis..Cok sukur verdim bu zamana kadar yeter..Eziyet oldu artik biberon falan almiyo hos bizimki hic bisey almiyo ya neyse..Su leş gibi kokan devam sutlerindende biktim umarim inek sutunu sever bi kac defa karisim olarak verdim ama tek verme firsatim olmadi..3 gundur danone veriyorum caresizlikten, degisik gelirde yer diye yiyo biraz..Insan hic bisey sevmezmi ya yok sevmiyo cok ilginc bi bebek eline ne versem tadina bakmadan atiyo..Dun lolipop bile verdim dur bakiyim bunuda atacakmi diye iki yaladi onu bile atti düsünün...Aklima geldi sinirlendim bak

Bu nickimizin altindaki kare kutu ne yesil olan ne olmus bu kk ya yahu.

Cigdem vavecana katiliyorum foto please ozel bi albüm olusturda bakak te böle:98:

GÜNAYDIN KIZLAR doğum günü çocuklarına Allah uzun ömürler versin sağlıklı sıhhatli inşallah.çok yorucu oldu.bizim doğumgünü.bidaha aile arasında yapmaya karar verdik.
1 yaş aşılarımızı olduk kan verdik.b12 vitamini düşük çıktı dr.damla verdi onla ilgili.kan ilaçinı kestik d vitaminine devam.böyle işte..

Bu nickimizin altindaki kare kutu ne yesil olan ne olmus bu kk ya yahu.

Cigdem vavecana katiliyorum foto please ozel bi albüm olusturda bakak te böle:98:

bence o telefon simgesı telefondan girdiğini söylüyor,mobil stayl yane

p.s. diilmiş ahanda pcden gırıom yıne var siz kazenle kanka diil misiniz sorsana :)

Son düzenleme:
Günaydın uykusuz bi gün
Gece 2 de uyudu kızım 4 saatlik uykuyla duruyorum
Canım uyumak bi de acaip alışveriş yapmak istiyo bişeyler alasim var

Gln gecmis olsun canim bizde ugrasiyoz ayni seyler iste:/

Esra derdi neydi prensesin dis falanmi?

Ben rutin hergun 4 saatlik uykuyla duruyorum alistim..gozler rakun gibi çökmus bi sekilde geziyorum..

Purcakcim boyle sacma konularda rahatsiz edemem koskaca yöneticimizi kendi cabalarimla bulurum..

aa demin asya yazdıgım bişeyı beenmiş tabı henuz onun ne oldgunu bulamadım ama iki puan kazandınız tarzında bır bıldırım okudum

bu arada asya nber valla bn de cok merak edıorum senı bacım,gül cemalini göster bıze

acaba bu bırıken puanları napcez bırıktırıp başka uyelerın özel hesaplarına gırebılır mıyız acaba en cok bıtufulun özel mesajlarını merak edıorum

uyku sorunu bizde de doğduğundan beri var uykusuz benim oğlum iş yerindekiler alıştı hep en fazla bir iki saatlik uykuyla ruh gibi:)

Ah pituful bilsem neyi olduğunu uyanıp ağlıyor kucağıma alinca daha çok agliyo ayağıma alıp sallayinca daha daha çok ağlıyor bilmiyom noluyo.

o yeşil kutucuk telefondan girince olmuyo ben pc deyim şu an yne var başlangıç yazıyo Mouse ile üzerinde durunca.
bu arada burçak fotoğraflarımı gördünmü seeeen?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…