- 15 Mart 2011
- 236
- 4
Merhba hanimla sayfaya yazmayali uzun zmn oldu su laf soledigim ziyaretciler gb oldu okuyup kaciorum. Bnce bna cigdemduman buyu filn yapti cunku sayfaya ne zamn yazacak olsam bole yukardan agri bi ates basio sirtima bicaklar saplanio topuklarima dikenler batio elim kolum kalkmio sayfaya giremeym die uzaklastrma buyusu yapmis olabilir. Eleskirtte nefesi kuvvetli hoca cokmus zatn
Nabionuz ne var ne yok bnm findik farem dun yasina girdi kutlayanlara hatrlayanlara tesekjur edriz yarin d doom gununu yapcez kismtse
Hazirliklarm devam edii bi ara girer dedikodulari yazarm
Ozledim hepinizi
gözünüz aydın teyzesi yeni bir yaşam geldi hayatınıza sağlıklı uzun ömürleri olsunKızlar dün apar topar istanbula gittim kardeşim doğum yaptı Sabaha karşı suyu gelmiş apar topar gittik Allah'tan doğuma yetiştim ve girdim kardeşim doğumda yanında olmamı çok istiyodu ben yetişemem diyodum ama yeğenim teyzesi gelmeden doğmak istemedi
çok sevimli bi kızımız oldu çok minicikti yaa erdemde okadardı bir yılda kilo almıyo almıyo diye düşünüyodum ama erdemim ne kadar minyon olsada kocaman adam olmuş yaa:))
kızımızahemen hurma yalattım umarım işe yararda kardeşim benim gibi iştahsız çocukla uğraşmak zorunda kalmaz :))
Topu topu 2 tane cocuk sarkisi biliyodum eskiden suan baby tv dekilerin hepsini ogrenmis durumdayim..is yaparkende onlari soylerken buluyorum kendimi
Saol cnm bu arada ben de bursa dayim
Saol tavsiyelerini gerekirse deneyeceğim viksi de gecmezse denerim olmazsa madem bircok anne yapmış bi sey olmamış icim rahatladi viks konusunda insallah gerek kalmaz
Kızlar nabersiniz
Bugün 1 yaş kontrolüne gittik kilo 10150 boy 79 çıktı genel anlamda iyi buldu dr fakat tv ile yemek yedirmemi ve gece bu kadar sık uyanmasını doğru bulmadı ve bir pedagoga yönlendirdi beni . Israrla yemek yedirmek tv karşısında ağzını açsa bile bu da bir ısrar; çocuğun gelişim çağında karakterini etkiliyor uzun vadede problem kronikleşiyor ve çocuğun arkadaş okul ve gelecekte iş ve sosyal yaşantısına varan problemlere neden olabiliyormuş
Menenjit aşısını mutlaka yaptır dedi
1.5 yaşa kadar bal ve çilek yasakmış bende yoğurduna çilek reçeli katıyodum bir ara pekmezden sıkılmıştıbişey olmadı allahtan
Kan sayımı istedi vitamin verdi 1 kutu peşinede 1 kutu balık yağı
Pipimiz yapışmış yine bu ikinci oluyor açarken çok canı yandı ağladı babasının kucağındaydı sıkı sıkı sarıldı içim yandı . Ya bu pipiye bi çare bulamıyorum ellettirmiyo zar zor bezliyorum zaten . İlkinde olaydan bihaberdim de ikincisineben sebep oldum bi yerde çok üzüldüm . Çok pişman oldum küçükken sünnet ettirdiğime çocuğum aynı acıyı 3. Kez yaşıyor
aşılarda var nasıl yaptırcaz düşünüyorum hala çok ağlıyor
Göbek fıtığımız da kapanmış çok sevindim
Dr kontrolümüz böyle salı günü doğumgünümüz ama cts kutlayacağız bugün pastayada baktık çarşamba karar verip sipariş vereceğiz , şimdi kayınvalidemlerdeyiz akif erdemi uyuttukça okudum yazdım ara ara . Yarın annemleri görcem çok heyecanlıyım
Çiğdemcim iki elbisede çok hoş sen hangisini istiyorsan onu seç canım
Öperim hepinizi
günaydın...
kapalı bir hava var burada.. ama çok soğuk değil. yağmur yağış olsun artık da barajlarımız dolsun ya...
günaydın
canım istanbuldada hava günlük güneşlik kış olmadı hastalık çoğaldı işallah kış kışlığını yapar :)
selerm kuzunuzu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cennet kokulu kuzuyu benim yerime kokla
burçakkkkkkkkk nerelerdesin kız sen bak damatlar kaçıyor sen burayı boşlama doğum gününüz kutlu olsun canım nehiri öp
bizim doktor tv karşısında yemeğe çok karşı bebek kanallarını izletme konusunu her gittiğimde soruyorum önermiyor otizme neden oluyor diyor ben elimden geldiğince izletmemeye çalışıyorum ama oğlum kumandayı alıp tv açmaya çalışıyor açılınca bütün dikkati kapatınca kızıyor bende kumandanın pillerini değiştirym açmasın diye ama ne kadar engellenebilir tv bilmiyorum
alıntı yapınca özel mesaj geliyor.. ne garip olmuş burası böyle...
canım ben de karşıyım tv ama diğer türlü çok sıkıyor. bütün gün evin içinde oyuncaklardan ve çekmecedekilerden sıkılıyor. mecbur bir saatten sonra açıyoruz. yemeğini tv karşısında yedirmiyoruz genelde ama mecbur kalınca herşey yapılabilir polikitası edindim.
alıntı yapınca özel mesaj geliyor.. ne garip olmuş burası böyle...
canım ben de karşıyım tv ama diğer türlü çok sıkıyor. bütün gün evin içinde oyuncaklardan ve çekmecedekilerden sıkılıyor. mecbur bir saatten sonra açıyoruz. yemeğini tv karşısında yedirmiyoruz genelde ama mecbur kalınca herşey yapılabilir polikitası edindim.
merhabalar anneler şükür olsun ki bugün kar yağmaya başladı her ne kadar ince ince atıştırsa da. artık her yer hastalık kokuyordu.perşembe erzuruma gidiyorum 1 yaş kontrolümüz var cuma da 1 yaş aşılarımız bakalım gelişimimiz ne durumda tabi bir de çarşamba doğumgünümüz doğumgünü yapanlar ikramlık ne verdiniz ya bir akıl verin