2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

:seni fesat, seni iftiracı, asıl büyüyü yapan sensin ne zaman girsem adını görsem yazma isteğim kayboluyor burçak bisküvi gibi boğazıma takılıyorsun yazma isteğimi gideriyorsun ıyyyyyyyyyyyy hem ben burda sana büyü yaptırsam soğuktan büyü donar yavruuum büyü burada işlemez yol almaz hava şartları kötü burçak mış hıhhh ama benki probis bisküvi gib ağızda güzel tat bırakan yedikçe yiyesi geelen insanım ama sayende kulübün en sevilmeni ilan edilecem al kzını başka sevdalara yol aç kıskandın sen beni deran bizimkine gelecek diye
ayrıca kzının tekrar dsoğumgününü kutlarım mutlu yıllara annesi

gözünüz aydın teyzesi yeni bir yaşam geldi hayatınıza sağlıklı uzun ömürleri olsun

Gunaydin yivrilar iyi pazarlar ve iyi kandiller..

Fly yazdiklarini okudum uzuldum tv olmadan yemek yedirmek imkansiz cunku denedim yemiyor..Doktorlar zorlamayin diyo ama nereye kadar biraksam 1 hafta ac kalcak..Neyse tadini cikar bugun ana ocagindasin

Selerm canimm gözünüz aydin Allah anali babali buyutsun..kac gun kalcan zor olmadimi bebisle gelmek?

Çitoss probis dedin cocukluguma gittim yani

Purcak eylik saglik görüsemeyoz..doomgunusu detaylarini bekliyoz...

ferdamin fatihide suan parti heycaninda.

Topu topu 2 tane cocuk sarkisi biliyodum eskiden suan baby tv dekilerin hepsini ogrenmis durumdayim..is yaparkende onlari soylerken buluyorum kendimi

Topu topu 2 tane cocuk sarkisi biliyodum eskiden suan baby tv dekilerin hepsini ogrenmis durumdayim..is yaparkende onlari soylerken buluyorum kendimi

canım ben de baby first tvdeki şarkıların hepsini ezberledim.Adliyede bilgisayar başında müzekkere yazıyorum ama farkında olmadan da bily babanın çiftliği var iyya iyya ooooo çiftliğinde kuzularo var mee meee mee orda me burda me orda burda her yerde meeeeee diye meliyorum eşimde sınıfta öğrencilere test çözdürürken ayıcık bonie gel oyna dinleme oyunu her zaman yemin edermi dışardan bakan deli mi bu der ama bilseler ki çocuk odaklı aileler olduğumuzu hak verirler

Hayırlı kandiller arkadaşlar...

Selermimmm gözünüz aydın.. Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin yavrucağa... Mis gibi kokuyordur o şimdi kokla benim yerime...

Saol cnm bu arada ben de bursa dayim

Saol tavsiyelerini gerekirse deneyeceğim viksi de gecmezse denerim olmazsa madem bircok anne yapmış bi sey olmamış icim rahatladi viks konusunda insallah gerek kalmaz

İnşallah hiç gerek kalmaz canım...
Bütün bursalı ocak anneleri buradaymış... Buluşmaya seni de bekleriz canım... Haber veririz sana da ..

Canım maşallah kuzuna... Boyu kilosu gayet iyi.. Vitamin neden verdi?
Pipi neden yapışıyor hala.. Bu kadar uzun sürmemesi lazım. Dikişli miydi klipsli miydi? Benim yeğenimin de yapışıyordu ama bir ayda falan düzeldi. Birkaç defa zorla çıkardı doktoru. çok ağlamıştı kuzum.. Krem falan sürüyor musun.

Doğum gününüz de kutlu olsun bu arada. Allah sağlıklı güzel ömürler nasip etsin erdeme...

günaydın...

kapalı bir hava var burada.. ama çok soğuk değil. yağmur yağış olsun artık da barajlarımız dolsun ya...

günaydın...

kapalı bir hava var burada.. ama çok soğuk değil. yağmur yağış olsun artık da barajlarımız dolsun ya...

günaydın
canım istanbuldada hava günlük güneşlik kış olmadı hastalık çoğaldı işallah kış kışlığını yapar :)
selerm kuzunuzu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cennet kokulu kuzuyu benim yerime kokla
burçakkkkkkkkk nerelerdesin kız sen bak damatlar kaçıyor sen burayı boşlama doğum gününüz kutlu olsun canım nehiri öp
bizim doktor tv karşısında yemeğe çok karşı bebek kanallarını izletme konusunu her gittiğimde soruyorum önermiyor otizme neden oluyor diyor ben elimden geldiğince izletmemeye çalışıyorum ama oğlum kumandayı alıp tv açmaya çalışıyor açılınca bütün dikkati kapatınca kızıyor bende kumandanın pillerini değiştirym açmasın diye ama ne kadar engellenebilir tv bilmiyorum

alıntı yapınca özel mesaj geliyor.. ne garip olmuş burası böyle...

canım ben de karşıyım tv ama diğer türlü çok sıkıyor. bütün gün evin içinde oyuncaklardan ve çekmecedekilerden sıkılıyor. mecbur bir saatten sonra açıyoruz. yemeğini tv karşısında yedirmiyoruz genelde ama mecbur kalınca herşey yapılabilir polikitası edindim.

Aynen asyacim hastaliktan gebercez bu ne bicim hava yahu kar felan yagsin..hala mont giymedim dogru durust:86:

Aynen cancazim zaptolmuyolar hep action halindeler zaten

canım katılıyorum sana ben izletmemeye çalışıyorum ama anneanne ve babaanne izletiyor sanırsam kurtlularki ne kurtlu benim oğlum da oyuncaklarla çok oynamıyor dolapları karıştırmak biyerden sonra sıkıyor evde koşturuyor kendini ordan oraya atıyor ne acelesi varsa anlamadımki :)

günaydın

selerm Allah analı babalı teyzeli büyütsün. insan bebek gördümü anlıyor sıpaların ne kadar büyüdüğünü.
nehir, burak, akif ve daha doğumgünü olup da kaçırdığım tüm bebeler Allah sağlıklı uzun ömürler versin. İyi ki doğdunuz. Foto bekliyoruz

merhabalar anneler şükür olsun ki bugün kar yağmaya başladı her ne kadar ince ince atıştırsa da. artık her yer hastalık kokuyordu.perşembe erzuruma gidiyorum 1 yaş kontrolümüz var cuma da 1 yaş aşılarımız bakalım gelişimimiz ne durumda tabi bir de çarşamba doğumgünümüz doğumgünü yapanlar ikramlık ne verdiniz ya bir akıl verin

gözünüz aydın darısı bursa'ya...

doğum günü için pasta börek hazırladık biz. açma, poğaça, avcı böreği, mercimek köftesi, kurabiye, elma-havuç topları ve pasta. benim menüm böyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…