o yeşil kutucuk telefondan girince olmuyo ben pc deyim şu an yne var başlangıç yazıyo Mouse ile üzerinde durunca.
bu arada burçak fotoğraflarımı gördünmü seeeen?
aa demin asya yazdıgım bişeyı beenmiş tabı henuz onun ne oldgunu bulamadım ama iki puan kazandınız tarzında bır bıldırım okudum
bu arada asya nber valla bn de cok merak edıorum senı bacım,gül cemalini göster bıze
acaba bu bırıken puanları napcez bırıktırıp başka uyelerın özel hesaplarına gırebılır mıyız acaba en cok bıtufulun özel mesajlarını merak edıorum
Selam cAnlar anacığımın evinden bağlanıyorum :) oğluşu uyuturken okuyup yazayım dedim .
Evettt bugün bizim doom günümüz ama bir garip hiç böyle hayal etmiyordumaz önce 1 yaş aşılarını yaptırdım çok ağladı yakama yapıştı babamız da çok hastaydı dün kötüleşince istirahat almış ankarada evde yatıyo mHsur kLdı yolada çıkamıyo . Öyle sıradan bi gün yani
Bu arada erdemle beraber yatıyoz gece ara ara uyansada iki pışpışla yatıyor gibi dün gece 1 kere ayağımda salladım onun dışında kendi uykuya daldı hep
meraklı burcak attım resim bak bakalım :)
Selam cAnlar anacığımın evinden bağlanıyorum :) oğluşu uyuturken okuyup yazayım dedim .
Evettt bugün bizim doom günümüz ama bir garip hiç böyle hayal etmiyordumaz önce 1 yaş aşılarını yaptırdım çok ağladı yakama yapıştı babamız da çok hastaydı dün kötüleşince istirahat almış ankarada evde yatıyo mHsur kLdı yolada çıkamıyo . Öyle sıradan bi gün yani
Bu arada erdemle beraber yatıyoz gece ara ara uyansada iki pışpışla yatıyor gibi dün gece 1 kere ayağımda salladım onun dışında kendi uykuya daldı hep
gördüm senii iyi sakladın kendını bizdenn
oğluşun cok sevimli çok yakısıklı nazar değmesin kuzuyaa
Haftasonu kayınvalidemlerdeydik eşim kaynım kayınvalidem hep hastaydı içim içimi yedi bizede bulaşıcak diye şimdide psikolojikmi ne boğazım gıcıklanıyo. Kalmıyım desem trip atacaklar ama kalıncada alıp öpüp seviyolar hiç anlayış yok yaof dertlendim valla ayy bu arada ne geldi başıma daha doğrusu gelecekti ; pazar günü sabah kayınpeder erdemi dışarı çıkarmak istedi bende giydirdim verdim görümcemde fırına gitmişti biraz sonra beraber döndüler meğer kp erdemi berbere götürcekmiş saç kestirmeye (( açık yer bulamamış allahtan görümcem görmüş yapma etme derlen eve getirmiş zorla düşünebiliyomusunuz o halde görsem düşüp bayılırdım kesin doğumgünü de var bide ((
Kp nerdeyse bütün çocuklara yeğenlere aynını yapmış kv nasıl düşünemedi nasıl sinir oldum ya ucuz atlattık valla
saolasın canım benim kızını veriyorsun ozaman :)
Purçak o puanları topla uçuş mili kazanacanyivrim özel msjlarımı göstertem sana merak etme..Off alıntılarda msj gibi görünüyo bu ne ya olmamış bu sistem biyinmedim ıhhh
verdim gittii
hehe biraz daha naz yapsan biz vazgeçecektik :)