- 15 Mart 2011
- 236
- 4
gözünüz aydın darısı bursa'ya...
doğum günü için pasta börek hazırladık biz. açma, poğaça, avcı böreği, mercimek köftesi, kurabiye, elma-havuç topları ve pasta. benim menüm böyleydi.
teşekkürler canım ya ben de hemen hemen öyle yapmayı planlıyorum yaprak sarma makarna salatası dereotlu poğaça patatesli haşhaşlı börek irmik topları çikolatalı atıştırmalıklar biraz da hazır ikramlar bir dediyorum ki et kavurup lavaş arasında dürüm yapıp versem mi yoksa kendimi boş yere yormayayım mı
o kadar çok şey yapıp yorulma bence. bizim dünya kadar yiyecek kaldı. yardımcı olacak kimse var mı? bayağı oyalar seni bunlar.[/QUO
yaparım bunları kardeşim de var yanımda ruza bernim sıkıntım hakim ve savcılarım da gelecek canım ondan daha bi kasıldım açılkçası yoksa kendi aramızda olsak dert etmem ama amirlerin olunca kusursuz olsun diyorsun
boşver takma o kadar.. kaç tane hakim savcı velim var ev hanımlarından çok daha mütevazi... en iyisini de yapsan kırk çeşit de yapsan, illa ki memnun olmayan birileri çıkacaktır. o yüzden kasma bence, akışına bırak..
Slm kızlarrr
Bizde atlattık çok şükürrr.ama pestilim çıktı doğrusu.sonrasındaki toparlama sürecide baya yorucuydu.:)) ama olsun güzel bi anı oldu bize.çok eğlendik 40 kişiye yakındık.akşam 11 de son posta gitmişti çok geçe kalan olmadı yani. Telden foto eklemek zor oluyor ama en yakın zamanda eklıycem.
Çiğdem darısı başınıza inşş. Benim ev tebriğine sonrada bebek tebriğine doktorlarımda gelmişti ama hiç kasmadım ya o kadar alçak gönüllülerdi ki onlardan çok bi kaç hemşireyi dert etmiştim bende:))
Ölece geçer merak etme. Benım ablam 3 çeşit kv 2 çeşit bi kuzenim patates salatası getirdi bende 5 çeşit yaptım 11 çeşit vardı.bide yaş pasta.
Masamın resmini yukleyebilirsem eklerım buraya..
Doğum günümüzü kutlayan herkese çoook teşekkür ederim.RAbbim yavrularımızı anasız, bizleride yavrusuz bırakmasın.
Yarın 1 yaş aşımız var umarım çok ağlamaz ve ateş yapmazz( aşısını yaptırıp işe gidicem (( ev hanımı olmak istiyorummm yaaa ((
Ama şöle olsun yani sigortam ödensin bide aylık 300 tl verseler yeter.işe gitmiyemm:))
Selermm bebişiniz hayırlı olsun inşş.
Birisi yazmıştı tam hatırlamıyorum da burak ta uyuyunca gece 3 e kadar çok sık uyanıp sürekli mızırdanıyor.3 ten sonra rahatlamış gibi derin uykuya dalıyor niye öle oluyor acepp:????
Uzun zamandır uykusuzluk tavan yaptıı yaa((( deliksiz uykuya hasret kaldım.uykusuzluktan cildim bile bozuldu 16 lık ergenler gbi sivilce çıkartıyorum ve ruza gibi bebek ciltlilere uyuz oluyorum
Burçakkk nehiri burağa alalım doğum günleride aynı bı bi rastlantı olmasa gerek:))) ve kader ağlarını ördü onları birbirine yazdı:)))
Cigdemcim kolay gelsin canim sen kalkarsin altindan..Ben bizim yüksek kademeyi cagirmiyorum profosörler docentler baskanlar..ohh kafam rahat ben rahat kasılmaya gerekte yok
Hoş oglumun saglik sorunlari boyle giderse hic yapmayi dusunmuyorum bu psikolojiyle bisey yapamam cunku..
Herkese çok teşekkür ederim gittim döndüm işe bile başladım ama erdemle gercekten çok zor oldu ne yemek yedi nede uyudu(
bide çok garip bişey oldu kardeşim doğum sancısı çekerken eşi de başını falan okşayıp yardımcı olmaya çalışıyordu erdemde teyzesine bişey yapıyo zannedip eniştemize resmen kızdı şok olduk sürekli ona bakıp işaret edip hııı hııı diye homurdanıp durdu sıpam
tutkucum doğum gününüz kutlu olsun
Foto yüklemeye çalışıyorum ama telden yapamıyorum bakalım ara ara tekrar denerim
çok yakışıklı olmuş paşa maşallahBurakımmmmm:)))
normal doğum yaptı odada sancı çekti ara ara açıklık kontrolü için doğum haneye aldılar sonra tekrar odaya geliyordu hastanesinde sancı odası yok iyikide yok çünkü sabah 5 te suyu gelmiş sancısı başlamış suni sancıya ancak akşam16:30 da doğurabildi neredeyse 12 saat sürdüMaşallah erdeme..Sahiplendi demekki teyzesini.. Yerim onu ben..
Siz Bütün aile sancı odasında mıydınız.. :)) normal mi yaptı doğumu.
canım hayırlı doğumlar ikincisi çok kolay oluyormuş hiç merak etme bi bakmışsın kızını kucağına almışsınhala dogurmadimmm:18::18::18:
insllahçok yakışıklı olmuş paşa maşallah
yerim onu ben
normal doğum yaptı odada sancı çekti ara ara açıklık kontrolü için doğum haneye aldılar sonra tekrar odaya geliyordu hastanesinde sancı odası yok iyikide yok çünkü sabah 5 te suyu gelmiş sancısı başlamış suni sancıya ancak akşam16:30 da doğurabildi neredeyse 12 saat sürdü
canım hayırlı doğumlar ikincisi çok kolay oluyormuş hiç merak etme bi bakmışsın kızını kucağına almışsın
bende bu cuma bekliyorum bakalimParis seninki 20 de dogacak icime dogdu:)
Selerm canim hosgeldin.
Paris sancin yok mu hic?hayirli dogum dilerim saglikla al kucagina
Cigdem dogum gununu atlat bak hepimz album olusturduk senden de bekliyoruzz :) dogum gun u oncesi yada sonrasi acigiz bakhem foto olunca gruplasmis oluyoz senle
Bak gruplasma dedim yine sol yanim acidi :86: ozledim be bademsekeri gel polemige girelim
Oğluşunun doğum gününü bekliyor..:))hala dogurmadimmm:18::18::18:
insllah
bende bu cuma bekliyorum bakalim
sancim yok vavem ya hic doguracakmis gibi bi halim yok