2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

teşekkürler canım ya ben de hemen hemen öyle yapmayı planlıyorum yaprak sarma makarna salatası dereotlu poğaça patatesli haşhaşlı börek irmik topları çikolatalı atıştırmalıklar biraz da hazır ikramlar bir dediyorum ki et kavurup lavaş arasında dürüm yapıp versem mi yoksa kendimi boş yere yormayayım mı

o kadar çok şey yapıp yorulma bence. bizim dünya kadar yiyecek kaldı. yardımcı olacak kimse var mı? bayağı oyalar seni bunlar.

boşver takma o kadar.. kaç tane hakim savcı velim var ev hanımlarından çok daha mütevazi... en iyisini de yapsan kırk çeşit de yapsan, illa ki memnun olmayan birileri çıkacaktır. o yüzden kasma bence, akışına bırak..

Son düzenleme:
Slm kızlarrr
Bizde atlattık çok şükürrr.ama pestilim çıktı doğrusu.sonrasındaki toparlama sürecide baya yorucuydu.:)) ama olsun güzel bi anı oldu bize.çok eğlendik 40 kişiye yakındık.akşam 11 de son posta gitmişti çok geçe kalan olmadı yani. Telden foto eklemek zor oluyor ama en yakın zamanda eklıycem.
Çiğdem darısı başınıza inşş. Benim ev tebriğine sonrada bebek tebriğine doktorlarımda gelmişti ama hiç kasmadım ya o kadar alçak gönüllülerdi ki onlardan çok bi kaç hemşireyi dert etmiştim bende:))
Ölece geçer merak etme. Benım ablam 3 çeşit kv 2 çeşit bi kuzenim patates salatası getirdi bende 5 çeşit yaptım 11 çeşit vardı.bide yaş pasta.
Masamın resmini yukleyebilirsem eklerım buraya..
Doğum günümüzü kutlayan herkese çoook teşekkür ederim.RAbbim yavrularımızı anasız, bizleride yavrusuz bırakmasın.
Yarın 1 yaş aşımız var umarım çok ağlamaz ve ateş yapmazz( aşısını yaptırıp işe gidicem(( ev hanımı olmak istiyorummm yaaa((
Ama şöle olsun yani sigortam ödensin bide aylık 300 tl verseler yeter. işe gitmiyemm:))
Selermm bebişiniz hayırlı olsun inşş.
Birisi yazmıştı tam hatırlamıyorum da burak ta uyuyunca gece 3 e kadar çok sık uyanıp sürekli mızırdanıyor.3 ten sonra rahatlamış gibi derin uykuya dalıyor niye öle oluyor acepp:????
Uzun zamandır uykusuzluk tavan yaptıı yaa((( deliksiz uykuya hasret kaldım.uykusuzluktan cildim bile bozuldu 16 lık ergenler gbi sivilce çıkartıyorum ve ruza gibi bebek ciltlilere uyuz oluyorum
Burçakkk nehiri burağa alalım doğum günleride aynı bı bi rastlantı olmasa gerek:))) ve kader ağlarını ördü onları birbirine yazdı:)))

zaten misafirlerim kasacak insanlar değil de ah ben ev sahibesi olarak bu kadar takıntılı olmasam tipik başak burcu işte

tekrardan nice yıllara canım güle güle atlatın yaşınızı.evet ya kasmayacam diyorum ama yine kasıyorum yapamıyorum 27:yapamıyorum. kzım mustafa keser gibi elinde mendil ortalıkta dolaşıyor bir de kırmızı balığı öğrendi elini bilekten kıvırarak oyun yapıyor bana

Cigdemcim kolay gelsin canim sen kalkarsin altindan..Ben bizim yüksek kademeyi cagirmiyorum profosörler docentler baskanlar..ohh kafam rahat ben rahat kasılmaya gerekte yok
Hoş oglumun saglik sorunlari boyle giderse hic yapmayi dusunmuyorum bu psikolojiyle bisey yapamam cunku..

Herkese çok teşekkür ederim gittim döndüm işe bile başladım ama erdemle gercekten çok zor oldu ne yemek yedi nede uyudu(
bide çok garip bişey oldu kardeşim doğum sancısı çekerken eşi de başını falan okşayıp yardımcı olmaya çalışıyordu erdemde teyzesine bişey yapıyo zannedip eniştemize resmen kızdı şok olduk sürekli ona bakıp işaret edip hııı hııı diye homurdanıp durdu sıpam
tutkucum doğum gününüz kutlu olsun
Foto yüklemeye çalışıyorum ama telden yapamıyorum bakalım ara ara tekrar denerim

açıkçası ben de çağırmak istemiyordum kardeşim gibi bir arkadaşım var onu çağırırım diyordum ama olmadı hakimim hani davetiyemiz deyince zorla istedi napalım bituful evim küçük ya aslında ondan kasıyorum kutu gibi ne bilem ya aman

Maşallah erdeme..Sahiplendi demekki teyzesini.. Yerim onu ben..
Siz Bütün aile sancı odasında mıydınız.. :)) normal mi yaptı doğumu.

Burakımmmmm:)))
çok yakışıklı olmuş paşa maşallah
yerim onu ben

Maşallah erdeme..Sahiplendi demekki teyzesini.. Yerim onu ben..
Siz Bütün aile sancı odasında mıydınız.. :)) normal mi yaptı doğumu.
normal doğum yaptı odada sancı çekti ara ara açıklık kontrolü için doğum haneye aldılar sonra tekrar odaya geliyordu hastanesinde sancı odası yok iyikide yok çünkü sabah 5 te suyu gelmiş sancısı başlamış suni sancıya ancak akşam16:30 da doğurabildi neredeyse 12 saat sürdü

hala dogurmadimmm:18::18::18:
canım hayırlı doğumlar ikincisi çok kolay oluyormuş hiç merak etme bi bakmışsın kızını kucağına almışsın

Selerm canim hosgeldin.
Paris sancin yok mu hic?hayirli dogum dilerim saglikla al kucagina
Cigdem dogum gununu atlat bak hepimz album olusturduk senden de bekliyoruzz :) dogum gun u oncesi yada sonrasi acigiz bak hem foto olunca gruplasmis oluyoz senle

Bak gruplasma dedim yine sol yanim acidi :86: ozledim be bademsekeri gel polemige girelim

insllah
Paris seninki 20 de dogacak icime dogdu:)
bende bu cuma bekliyorum bakalim

sancim yok vavem ya hic doguracakmis gibi bi halim yok

Cidenduman bna yazdgin cvbi okudum sindirmeye calisiorum tobe bismillah bi daa sana satasmam. Bnm kabahatim bacim affet. sendeki zerafeti bile bile laf soluorum

Tutkucan evet yaa bizim bebeler ayni gun dogmus taam nehiri sana veriorum dicem amabkorkuorum gelecek tepkilrden

Biz de kizimin doom gununu kutladik yaklasik otuz bes kisi vardi once kisa bi mevlit tadinda dua okundu kandil die istedim bn. Sorasinda pasta kestik ikramlardi filan derken cok guzel bi ani kaldi bize. Kizimin iki cift kupesi oldu artik. Kulagini deldirmk lazim sanirim

Bugun asi yaptrdik nehire cok agladi kuzum icim acidi..

Simdlik haberler bunlar . Bu arada bu hafta raporluyum evdeyim .kafa izni yazamdgm gunleri telafi ediciim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…