- 15 Mart 2011
- 236
- 4
Beni disinda tut zaten bu konuya cok takigim benbu ne ya sanki beni dişleyecek gibi duruyosun gel buralara gel iyidir hoştur vave kız bi şey soracam bu asker karıları seni tenzih ediyorum niye böyle bir hoş oluyorlar statü kayması herhalde kocalarının mevki makamı kendilerine geçmiş
repu normal bir süreç muhtemelen bir sıkıntısı vardır zayıflayacak diye üzülme benimki de zayıfladı elden bir şey gelmiyor annesi bir bakarsın yemesi çok iyi bir bakarsın hiç yemiyor kızım 7. dişi çıkardı hepsi üst üste geldi zavallım ağzını açmıyor memeye düşkünlük başladı ağzında meme sadece tutuyor çektiğim zmaan ağlıyor artık şuna karar verdim kendisini kendi yönetsin ne zaman müdahale etsem hüsran o nedenle onun isteğine göre davranıyorum tabi bu arada sinir de oluyorum ama yine kazanan o
Cigdem bence mavisi guzel.
ama zayıfladı repuuu bana zayıf geliyor önceki halleri daha iyiydi hastalandığından beri ve yürümeye başladığını da eklersek 1 kiloya yakın gitti kuzumdan tabi buna şükür
ayrıca vave seni dışında tutuyorum tam demek istediğim konuya parmak basmışsın gel bacım gel buraya vallahi ciddi ciddi söylüyorum ne güzel olur bana da bir kapı çıkar
Günaydın Dilay geçmiş olsun bilmiyodum zeytinyağını öğrendiğim iyi oldu..Yoğurt kısmına bende katılıyorum mesela bu aralar ne zaman versem daha çok kusuyo..hastalık döneminde mayalı şeyler daha ağır gelebiliyor..
Çiğdem yavrum kesinlekle mavii!! küçük kontes
Saol cnm bu arada ben de bursa dayimGünaydınlar... Dilay geçmiş olsun. Allah şifa versin bütün hasta bebeklere..
Canım aptamilin kusma önleyici maması var ya aptamil ar istersen onu da dene. Tek boyu varmış ama her yaştan bebeğe olur mu bilmiyorum.. İlk zamanlar aptamilin conformil mamasını kullanmıştık kabızlık için çok iyi gelmişti. Gerçi şimdi herşeyi yiyolar da söleyim dedim yine de..
Bir de süt öksüren çocuklara verilince sekresyonu artırıyor. Yani geniz akıntısı ve daha çok öksürmeye neden oluyor. Belki yoğurt da o nedenle öksürtüyordur. Bu aralar kesmenizde fayda var..
Dilaycım ben vicksi ayak tabanlarına iki üç defa sürdüm. Bişey olmadı çok şükür. Etrafımda vicksi bebeklere uygulayan çok insan var sırtını göğsüne vs. Hiç de sıkıntı yaşamamışlar. Onlara istinaden ben de ayak tabanlarına sürdüm sadece ve geceyi rahat geçirmiştik. Yine de annenin bileceği iş..
Bir de çiğdem bence de mavi elbise... :))
kismet canim bakarsin dibinde biterimgirgiri bi yana da nereye gidersem gideyim, samimi durust dogal,karsindaki insanin derdinden mutllugundan anlayan insanlar ciksin karsima.. he bi de ev kaloriferli olsun bu da onemli :86: