2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
yarın saçlarıma röfle yaptırmaya gidiyorum malum doğumgünümüze az kaldı bakalım artık bana da moral olur

Beni disinda tut zaten bu konuya cok takigim ben bu sebepten asker karilari ile gorusmem. Kendi aralarinda didisip dururlar. Hanim" siz hitap sekilleri yoktur ben dogalimdir hic hoslanmam bu tur ortamlardan. Anladin sen beni geliim once seni disliim sonra bu konuda da iyi anlasiriz

Son düzenleme:

kiz bu zayiflamis hali mi masallah. tombis tombis senin kuzucuk

ama zayıfladı repuuu bana zayıf geliyor önceki halleri daha iyiydi hastalandığından beri ve yürümeye başladığını da eklersek 1 kiloya yakın gitti kuzumdan tabi buna şükür
ayrıca vave seni dışında tutuyorum tam demek istediğim konuya parmak basmışsın gel bacım gel buraya vallahi ciddi ciddi söylüyorum ne güzel olur bana da bir kapı çıkar

kismet canim bakarsin dibinde biterim girgiri bi yana da nereye gidersem gideyim, samimi durust dogal,karsindaki insanin derdinden mutllugundan anlayan insanlar ciksin karsima.. he bi de ev kaloriferli olsun bu da onemli :86:

Günaydın anneler
bu gece kizim cok oksurdu uyuyamadi bile oksuruyo ve kusuyordu en son aklima ayağının altına zeytinyağı surmek geldi sürdum sonra biraz daha oksurdu ve uyudu tabi ara ara kalktı ama cok oksurugu yoktu sabah yine cok oksuruyo du yine zeytinyağı sürdum ayağına. Sanki iyi geliyor. Viks i 2 yasina kadar surmeyin diyorlar bende bir yerde zeytinyağını okudum onu surdum zeytinyağı nin bi zarari olmaz diye dusuniyom
bir de hastayken sanki yogurt yedirmemek mi gerekiyo aksam yoğurt vermistim cok oksurdu belki etkisi vardır iyilesonceye kadar yoğurt da vermiycem ben
topigi ben açıyorum iki gundur :)
Herkese gunaydinlar

Günaydın Dilay geçmiş olsun bilmiyodum zeytinyağını öğrendiğim iyi oldu..Yoğurt kısmına bende katılıyorum mesela bu aralar ne zaman versem daha çok kusuyo..hastalık döneminde mayalı şeyler daha ağır gelebiliyor..

Çiğdem yavrum kesinlekle mavii!! küçük kontes

Biraz once yine kustu uyumuştu öksürük ve kusma icim gidiyor ya bir an once iyilessin bütün hasta bebisler şimdi yine uyutuyom galiba disi de geliuor görünmüyor ama herseyi agzina goturmeye basladi gogsumu isirmaya basladi ve de bizimki genelde dis zamanı hasta oluyor bu belirtilerden yola cikarak dis mi geliyor acaba diyorum 2-3 aydir dis cikarmiuordu 6 da kalmistik sanirim 7. Geliyor

Günaydınlar... Dilay geçmiş olsun. Allah şifa versin bütün hasta bebeklere..

Canım aptamilin kusma önleyici maması var ya aptamil ar istersen onu da dene. Tek boyu varmış ama her yaştan bebeğe olur mu bilmiyorum.. İlk zamanlar aptamilin conformil mamasını kullanmıştık kabızlık için çok iyi gelmişti. Gerçi şimdi herşeyi yiyolar da söleyim dedim yine de..
Bir de süt öksüren çocuklara verilince sekresyonu artırıyor. Yani geniz akıntısı ve daha çok öksürmeye neden oluyor. Belki yoğurt da o nedenle öksürtüyordur. Bu aralar kesmenizde fayda var..
Dilaycım ben vicksi ayak tabanlarına iki üç defa sürdüm. Bişey olmadı çok şükür. Etrafımda vicksi bebeklere uygulayan çok insan var sırtını göğsüne vs. Hiç de sıkıntı yaşamamışlar. Onlara istinaden ben de ayak tabanlarına sürdüm sadece ve geceyi rahat geçirmiştik. Yine de annenin bileceği iş..

Bir de çiğdem bence de mavi elbise... :))

Günaydınlar... Dilay geçmiş olsun. Allah şifa versin bütün hasta bebeklere..
Saol cnm bu arada ben de bursa dayim

Saol tavsiyelerini gerekirse deneyeceğim viksi de gecmezse denerim olmazsa madem bircok anne yapmış bi sey olmamış icim rahatladi viks konusunda insallah gerek kalmaz

kismet canim bakarsin dibinde biterim girgiri bi yana da nereye gidersem gideyim, samimi durust dogal,karsindaki insanin derdinden mutllugundan anlayan insanlar ciksin karsima.. he bi de ev kaloriferli olsun bu da onemli :86:

aminnnn inşallah evinde kaloriferli olur karşına çıkan insanlar da

dilay geçmiş olsun yavruna. söylediğine katılıyorum hastayken yoğurt vermek sanki midesini daha da bozuyor ekşitiyor. öksürürken kusması şundan da olabilir. kızımdan biliyorum belki de boğazındaki balgamı çıkartamıyor o da midesini bulandırıyor ve kusuyor olabilir
bituful ruza önerileriniz için teşekkürler ayrıca bugün saçıma röfle yaptırdım ve allah gönlüme göre verdi şeker hamurundan pasta siparişimi de verdim magnetlerim de geldi ama kurabiyelerim hala gelmedi ya pazartesi ağrıda olacak manyak karı beni kandırdı salı veririm dedi perşembe verdi kargoya ta tekirdağdan ağrıya gelir mi hey yavrum hey son 4 gün ayyyy çok heyecanlandım

Merhba hanimla sayfaya yazmayali uzun zmn oldu su laf soledigim ziyaretciler gb oldu okuyup kaciorum. Bnce bna cigdemduman buyu filn yapti cunku sayfaya ne zamn yazacak olsam bole yukardan agri bi ates basio sirtima bicaklar saplanio topuklarima dikenler batio elim kolum kalkmio sayfaya giremeym die uzaklastrma buyusu yapmis olabilir. Eleskirtte nefesi kuvvetli hoca cokmus zatn
Nabionuz ne var ne yok bnm findik farem dun yasina girdi kutlayanlara hatrlayanlara tesekjur edriz yarin d doom gununu yapcez kismtse
Hazirliklarm devam edii bi ara girer dedikodulari yazarm
Ozledim hepinizi

Kızlar nabersiniz
Bugün 1 yaş kontrolüne gittik kilo 10150 boy 79 çıktı genel anlamda iyi buldu dr fakat tv ile yemek yedirmemi ve gece bu kadar sık uyanmasını doğru bulmadı ve bir pedagoga yönlendirdi beni . Israrla yemek yedirmek tv karşısında ağzını açsa bile bu da bir ısrar; çocuğun gelişim çağında karakterini etkiliyor uzun vadede problem kronikleşiyor ve çocuğun arkadaş okul ve gelecekte iş ve sosyal yaşantısına varan problemlere neden olabiliyormuş
Menenjit aşısını mutlaka yaptır dedi
1.5 yaşa kadar bal ve çilek yasakmış bende yoğurduna çilek reçeli katıyodum bir ara pekmezden sıkılmıştı bişey olmadı allahtan
Kan sayımı istedi vitamin verdi 1 kutu peşinede 1 kutu balık yağı
Pipimiz yapışmış yine bu ikinci oluyor açarken çok canı yandı ağladı babasının kucağındaydı sıkı sıkı sarıldı içim yandı . Ya bu pipiye bi çare bulamıyorum ellettirmiyo zar zor bezliyorum zaten . İlkinde olaydan bihaberdim de ikincisineben sebep oldum bi yerde çok üzüldüm . Çok pişman oldum küçükken sünnet ettirdiğime çocuğum aynı acıyı 3. Kez yaşıyor
aşılarda var nasıl yaptırcaz düşünüyorum hala çok ağlıyor
Göbek fıtığımız da kapanmış çok sevindim
Dr kontrolümüz böyle salı günü doğumgünümüz ama cts kutlayacağız bugün pastayada baktık çarşamba karar verip sipariş vereceğiz , şimdi kayınvalidemlerdeyiz akif erdemi uyuttukça okudum yazdım ara ara . Yarın annemleri görcem çok heyecanlıyım

Çiğdemcim iki elbisede çok hoş sen hangisini istiyorsan onu seç canım

Öperim hepinizi

Kızlar dün apar topar istanbula gittim kardeşim doğum yaptı Sabaha karşı suyu gelmiş apar topar gittik Allah'tan doğuma yetiştim ve girdim kardeşim doğumda yanında olmamı çok istiyodu ben yetişemem diyodum ama yeğenim teyzesi gelmeden doğmak istemedi
çok sevimli bi kızımız oldu çok minicikti yaa erdemde okadardı bir yılda kilo almıyo almıyo diye düşünüyodum ama erdemim ne kadar minyon olsada kocaman adam olmuş yaa:))
kızımızahemen hurma yalattım umarım işe yararda kardeşim benim gibi iştahsız çocukla uğraşmak zorunda kalmaz :))

Selerm gozunuz aydin allah anali babali sağlıklı mutlu huzurlu bir omur verir insallah...

herkesin kandili mubarek olsun hayirli kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…