2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
gunaydin kizlarr

Cigdem sesimi duyuyorsan cevap ver agri nasil? Tayinciyiz yer arastiriyoruz. Beklemiyorduk ama iyi oldu cocuklar kucuk daha iyi olur.

Esterabim kars nasil diye sorsam, cok soguk demesen bana buralar basta olmak uzere secim yapicaz. Hayirlisi bakalim

kızlar napıyosunuz. sınav ve karne haftası oldugundan yazaıyorum. okuudum ama unuttum yazcaklarmı. aklımda kalanlar
bitufulcum cok gecmis olsun. inşallah iyileşir artık ya. bi de çigdem demişti dogru. kusmayı alışkanlık etmişti benimki de. sevdiği şeyleri az az verdim. kusmayı unuttu. çok şükür artık kusmuyor. iki aydan sonra son üç günde üç kez azcık kustu. ama dün dişi çıktı galiba ondan. 8 dişi var bizimkinin:) her diş farklı çıkıyo ya. 6 ve 7 gece çok ağlatmıştı. fitil vermek zorunda kalmıştım. bu ağlatmadı kusma yaptı.
çiğdem size de geçmiş olsun. geçenlerde dşmüştü ya. yastığı kadameli yükseltip oturtmaya alışabilirsin diye aklıma geldi. ama denemişsindir belki de. ya da onu oturtup sen yukardan oyun yapsan kafasını kaldırır belki dökülmez yemekler o zaman.
esrabeyaz kızın çok tatlı maşallah. ne de güzel ayakta duruyo. yürüyo mu yoksa.
ya kızlar herkesin bebeği ayakta duruyo mu kendisi şimdi. bizimki duramıyo ya.
tutku fotoğraf çerçevesi çok güzeldi. öyle bi şey benim de aklımda vardı.
21 ocak bizim de. ayavaş yavaş bi şeyler yapmaya başladım. haftasonu şeker hamuru kalıpları falan alcam. burda bi arkadaşın nikahı için kurabiye yapmıştık. bana da yapcaz şimdi.
bizimkinin uykusu aynı. sadece şöyle bi şey yapıyo artık. sabah 3e kadar saat başı kalkıyo. sonra 3 4 saat uyyo. var mı bi fikri olan.
hipp devam sütü aldım bu sefer. yok onu da içmiyo.
şimdilik bu kadar. aklıma gelirse gene yazarım.

vaveyla ben de karsta öğretmenlik yaptım. il mi yazıyosunuz ilçe mi. ben digorda çalıştım. çok küçük köyden hallice bi yer. ama sevimli ve insanları çok iyiydi.
kars merkezse bence gayet güzel bi yer. sineması var. alışveriş merkezi var. sahaf var. tabii diğer doğu illerini bilmedn yazıyorum. toki evleri acayip sıcak oluyodu.

Canim benim biz sadece ili yaziyoruz, merkez yada ilce belde dis karakola atama yapiyorlar, yani nokta olarak secemiyoruz. Digor dan dun esimin arkadasi bahsetti.Bakalim kismet. Tesekkur ederim ayrintili aciklaman icin, biraz umuda ihtiyacim war, opuyorum

Son düzenleme:

Canim benim biz sadece ili yaziyoruz, merkez yada ilce belde dis karakola atama yapiyorlar, yani nokta olarak secemiyoruz. Digor dan dun esimin arkadasi. Bakalim kismet. Tesekkur ederim ayrintili aciklaman icin, biraz umuda ihtiyacim war, opuyorum

canım ağrı polis ve asker için doğu görevi açısından en iyi yer diyebilirim özellikle Eleşkirt yatış rahat yani gel kız eğer tayinimiz bu sene çıkmazsa komşu oluruz gider geliriz kadınlar kulübü üyelerine hava atarık tam kadirlili gibi konuştum giderik gelirik yaparık ederik gel bacım gel soğuk ama yazları iyidir kafan rahat eder hadi hayırlısı

teşekkürler baltasar öyle yapayım bi de benim kızım yürüyor artık elini tutmuyoruz her yere gidiyor pıtır pıtır ben de hipp aldım ama beğenmedi midesi bulandı bıraktım hala dolapta 3 tane var bir ara deneyecem bir de kızlar sabah kahvaltısına bildiğiniz süt koyuyorum iki gündür onunla hazırlayıp yediriyorum öğürüyor ama ne yerse o kar diyorum

Saol gelincik
Günaydın hayırlı cumalar mümin kardeşlerim:))))
Hayırlı cumalar herkese

Baltasarcim Yelda mıydı evet tatlım yürüyor bizim kız

Çiğdem kesinlikle mavi
Kırmızı da güzel ama mavi çok tarz olmuş

oğluş yine hiç bişi yemiyo ya kesin zayıflayacak

ikisi de güzel ama bu daha da hoş sanki.

repu normal bir süreç muhtemelen bir sıkıntısı vardır zayıflayacak diye üzülme benimki de zayıfladı elden bir şey gelmiyor annesi bir bakarsın yemesi çok iyi bir bakarsın hiç yemiyor kızım 7. dişi çıkardı hepsi üst üste geldi zavallım ağzını açmıyor memeye düşkünlük başladı ağzında meme sadece tutuyor çektiğim zmaan ağlıyor artık şuna karar verdim kendisini kendi yönetsin ne zaman müdahale etsem hüsran o nedenle onun isteğine göre davranıyorum tabi bu arada sinir de oluyorum ama yine kazanan o

bugün nehir ve burak'ın doğum günleri... ikisinin de doğum günü kutlu olsun.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrulara... bahtları da kendileri gibi güzel olsun inşallah... çok öpüyorum ikisini de...

hala dogurmadim hic doguraca gibide degilim kizin adina sonunda karar verdik nisa olucak teyzeleri

Amanin tipe bakk maasallah. Digeri nerdeydi gecmiste mi goremedim ama kirmizi guzel:)

He bu arada ilce seciyomusuz biz esim o kadar sene ogrenemedin mi dedi soyleyim de eleskirt yazsin

bu ne ya sanki beni dişleyecek gibi duruyosun gel buralara gel iyidir hoştur vave kız bi şey soracam bu asker karıları seni tenzih ediyorum niye böyle bir hoş oluyorlar statü kayması herhalde kocalarının mevki makamı kendilerine geçmiş

paris adıyla büyüsün seni bu topikte 2014ün annesi ilan ediyorum vallahi zor iş bir kucağında diğeri karnında az bir süre sonra ikisi de kucakta allah kolaylık versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ayrıca nehir ve Burak'ın doğum günü de kutlu olsun nice senelere sağlıklı huzurlu mutlu ömürleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…