Aaaaaay hastayimmmm
Kızım önce sonra birlikte şimdi ben
Noluyo yaaa
Tatiliz dedik 9 gündür bi kere dışarı çıktım o da hastaneye gittik off poffff
Moral yerlerde
Kizimin ilaçlarını iciyom
Onun antibiyotiginden de alıyorum prospektusunde emzirenler için uygun yazıyor
Ama ben çok sıkıldım yaaa
huhuuuuvv dün sayfanin ortasina tükürdügumden beri baya ilerlemiss :86: örümcek agi baglamis bir sayfa beklerken tokat gibi carpti yuzume yazilanlar
Aleyna canim benim yirim gukdrdun beni
Asya seni cok seviyom ben gozumuz ariyor
Tugbaam nerde yaaa
Pitiful karisi sana soyleyecek bisey bulamiyorum nedensehe bir de purcagi nereye gomduysen soyle polise haber vercem artik
Pitiful hala bunu mu dusunuyorsunben basmistim her yeniyi bagrima bastigim gibi :86: yada muhterem basmisti ardimdan
repu günaydın..doğum günü hazırlıkları nasıl gidiyor?
-dogumgunu hazirligi istemeyenler okumasin-
aman sorma ev savas alani gibiydi sabahtan beri benim inatci adam dun butun esyalari oradan oraya surdu durdu.
suan salondaki yatagimin uzerinden yaziyorum
oglusun uykusu geldi de onu emzirirken yaziyim dedim. bi kac sayfa ilerlemis gorunce seviniyorum
planlarim var, cocuklar oynasin diye bi kose hazirlamayi dusunuyorum. 1 top havuZuyla 4lu oyun cadiri siparis ettim.
oglanin butun fotolarini slayt yapip tv de devamli dondurucem. bir nevi dijital cerceve gibi
balon falan almadim daha helyum mu alsam diyorum. iste bir kac gun kaldi hala hic birsey hazir degil.40a yakin yetiskin geleceklerini kesinlestirdi 10 tane falan da bebek ve cocuk olacak :tirnaklariniyiyensmiley:
ruzaaa ay maşallah yaaaeşimle beraber utkuya bakıyoruz şimdi 10 numara bebek bu yaa Allahım nazarlardan korusun çooook tatlı olmuş doğum günü çok iyi hazırlamışsın Allah hayırlı ömürler versin yavrucağa
Cunku ilk ben yazdim besmeleyle girdim iceri tükürursen kimse yazmaz tabi buraa
Purcak yok onla yeni temiz bi sayfa actik:82:
oy maşallah...bu ne hazırlık böyle... aşmışsınız olayı, organizasyon şirketi falan kurun bari..
ben de küçük dijital çerçevemize utkunun bütün fotolarını yüklemiştim. bir de ayrı olarak foto albüm köşesi yaptım. bizim düğün fotoları ve utkunun doğum foto albümünü koydum. ayrıca o köşeye bir defter bıraktım. misafirlerden utku'ya anı yazmalarını istedim. büyüyünce okur totişim...
sağol teyzesii...Rabbim bütün yavrulara hayırlı uzun ömürler versin...