Tutkunun kp ile birlik olup tutkuyu dövdürdüm..Bikaç gün kafam rahat merak etmeyin
hahahaa... güldürdün beni canım... yeni yılda rejime başlamaya ne dersiniz...
burçak'a ne yaptın kuzum? o da evlenme yıldönümünden beri yok. acaba hala mı kutluyorlar?özledim seni burçakkkk......
Aynen bekle bizi yeni yıl biz geliyoruz! Her ne kadar 1 sene daha yaşlanıp otomatikmen tarih ayarından dolayı yaşım sistemde 29 çıksada, memelelerim göbek deliği hizama, göbek deliğim diz kapağıma, diz kapağımda kilodan kaybolmuş olsada, umutla! ısrarla! kardeşçe! elele! yenecemmm seni 2014.. bambaşka biri olacam..Alalahalahalalalaa tutmayın küçük enişteyi gidiyom ben..
Delisin sen. Kopardin beni...
Vave nerde ya.
herkes sevdiğini soruyorr...
Selam hanımlar nabersiniz
bituful memeler göbekte göbek dizde diyince beni anlatıyosun sandım nerden gördü ki beni acaba diye düşündüm bir an :)
Asyacım ben chicco poly aldım 250 tl ama bizimde iştah sorunumuz var onda yemiyor genelde oylamak için mama sandalyesine oturtup önüne yiyebileceği şeyler koyuyorum 10 dk sonra arkasına dönerek ayağa kalkıp kaçmaya çalışıyor :) durmuyor artık ama sofra düzenine alışması için al bence ruzanın dediği gibi plastik tabak kaşık koy yemese bile beraber oturmayı öğrenir
Selam hanımlar nabersiniz
bituful memeler göbekte göbek dizde diyince beni anlatıyosun sandım nerden gördü ki beni acaba diye düşündüm bir an :)
Asyacım ben chicco poly aldım 250 tl ama bizimde iştah sorunumuz var onda yemiyor genelde oylamak için mama sandalyesine oturtup önüne yiyebileceği şeyler koyuyorum 10 dk sonra arkasına dönerek ayağa kalkıp kaçmaya çalışıyor :) durmuyor artık ama sofra düzenine alışması için al bence ruzanın dediği gibi plastik tabak kaşık koy yemese bile beraber oturmayı öğrenir
beni kimse sormuyor sanırım kimse beni sevmiyor
beni kimse sormuyor sanırım kimse beni sevmiyor
Aaaa ne ayip seni kac kere sorduk..seviliyosun yivrim
saol canım bende ondan almayı düşünüyorum biraz pahalı geldi oturmazsa elimde kalacak ama bir tanıdık satıyormuş chicco polly 150 tl çoçuğu hiç oturmamış ona bir bakmayı düşünüyorum kararsız kaldım yenimi alayım onumu alayım yenisi şuan 300 diyorlar gerçi saraçhanede 250 falandır
Bende seviyorum sizi sevmesem bi dakka durmam zaten
RuZacım seni bir tık fazla seviyorum ilk geldiğimde çok sıcak karşılamıştın